Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 26 Decembrie 2024 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Salutare. Iubita mea își va putea uita prima ei iubire de când era mai copilă dacă eu sunt cel care o va face cu ea prima dată?
Mai lume am visat o fata perfecta dar nu i-am văzut fata și mi-a zis "hey iubire" și după m-am trezit și am plâns ce înseamnă asta?
Vreau o piesa de capra de doua persoane(capra și tigan) Va rog(cu doua persoane e la fel doar că doctorul sunt tot eu și fără capitan)
Buna am o întrebare în legătură cu licee. Care este cel mai bun liceu? Cel de stat sau cel de privat?
Deci am o mare întrebare. In primul rand nu vreau răspunsuri cum să renunț la ea sau chestii d astea care m- ar face să o pierd! Deci vorbesc cu fata asta din clasa a10- a, am vorbit numai prin ...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă un baiat îți imită gesturile, râde la glumele tale și mereu spune ca înțelege ceea ce explici, înseamnă ca te place? Sau e doar o simpatie și nimic mai mult?
Buna mă ajută va rog și pe mine cineva cu un cod gratis și valid de invitație pentru anime Nexus?
Buna seara. La ce se referă acest proverb "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" nu am mai auzit-o pana acum. mi-a zis-o cineva și nu stiu dacă sa o iau in nume de rău sau nu. Multumesc
Buna TPU, nu sunt foarte activ aici dar am nevoie de un raspuns. Mă pot înscrie în armată dacă am o istorie cu o boală psihiatrica? Știu ca întrebarea pare ironică dar chiar aș vrea să mă ...? (mai mult)
Ce sens mai are clanță?
Salut am 14 ani fac in ianuarie 15 Și când îmi decoltez penisul când ating capul simt o iritație mai pe românește mă ustura când ating e ceva neregula?
Salutare! Dunga în sprânceană se face pe partea dreaptă sau pe partea stângă? Mulțumesc anticipat!
Salut TPU! Am o intrebarica, de ce de fiecare data cand imi bag degetul in anus are o odoare insuportabila?
Am 64 kg și 170 (am slabit undeva la 11 kg in 3 luni jumatate) Am cumva greutate prea mare?
De un timp îndelungat am o stare de tristețe și îngrijorare și parcă un stres în continuu de și nu am cauze, pot să spun chiar anxietate, și o frică permanentă și nu pot descrie ce se întâmplă...? (mai mult)
Salut! Stie cineva daca mai apare interstellar in format IMAX? Stiu ca foarte multe persoane (eu inclusiv) au fost indusi in eroare de toate sursele care aveau decembrie ca data de relansare dar de fapt...? (mai mult)
Salut baieti, sunt intr- o situatie, poate spun prea mult, complicata fiindca la jobul unde lucrez am o colega foarte misto si ne intelegem foarte bine, vorbim mult prin mesaje si flirtram amandoi,...? (mai mult)
E ok ca baiat sa gemi cand iti dai drumu?
De ce este pusă o presiune așa mare pe adolescenții de 17- 18 ani să își facă relație? Aici mă refer la societate în general, nu doar la părinți, colegi, rude etc. Toată lumea pare să ...? (mai mult)
Mama primea biletele de tren de pensionar prin poștă, odată cu pensia. Pensia de câteva luni și- a transferat - o pe card, dar până- n prezent biletele nu și le- a primit, aceasta fiind ultima...? (mai mult)
Salut, buna, știe cineva daca firma "Actors Talent Group SRL" sunt de încredere?
Sunt șanse să rămână gravidă dacă a curs lichid in timpul actului, dar aveam prezervativ? Țin să menționez ca prezervativul era puțin mare dar jos era foarte strâns
Ce parere aveti despre liceul decebal din constanta?
Am o întrebare, locuiesc în Germania și problema este ca mi- am pierdut cardul bancar și am comandat altul, ajunge cam intr- o saptamana ...pe 7 ianuarie primesc bani pe acel cont.și întrebarea ...? (mai mult)
Salutare, știe cineva ce colegii de drept sau științe sociale sunt la Iași? Și dacă e posibil, să- mi spuneți: dacă pot intra după clasa 9- a, dacă se oferă burse, dacă sunt locuri la ...? (mai mult)
Știu că va suna stupid, dar am o problemă. Sunt împreună cu prietena mea de 2 luni, dar vorbim de peste 1an, am trecut prin multe faze..cand am început sa vorbim, vorbeam doar prin mesaje, apoi...? (mai mult)
La 15 ani am vocea subțire ca și cum aș avea 12 ani, nu am păr pe picioare, barba, mustață, oare are de a face că sunt blond, faptul cu barba, mustața și părul pe picioare, dar vocea când...? (mai mult)
Pot folosi transportul din comun în alt oraș din România la 13 ani fără însoțitor legal?
Salut, locuiesc în Germania și problema este că mi- am pierdut cardul bancar, nu a fost bani pe el dar urmează sa primesc bani pe 7 ianuarie pe acel card, am comandat deja altul întrebarea este cum...? (mai mult)
Cat de riscant e sexul cu angajatele de la cazinouri? Pentru ca am auzit ca sunt si la cazinouri angajate care fac sex cu clientii, cat de riscant e? Si trebuie sa si joci neaparat sau e ok si daca te...? (mai mult)
Cum se pun aplicatiile in somn profund pe iphone?
Am o întrebare, mi- am pierdut cardul bancar, și azi am comandat altul, întrebarea mea este, pe cont nu erau bani dar îmi intra pe 7 ianuarie bani, și cum să- i scot dacă nu am cardul.și dacă...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani, iar în luna Ianuarie 2025, fac 15 ani, dar vocea mea e subțire, penisul nu e chiar așa mare, și mă tem sa nu am ceva, adică am văzut oameni la 14 ani cu voce groasă,...? (mai mult)
Deci eu am chimie in fiecare vineri si miercuri iar profesoara de chimie m- a ascultat vineri, nu mi- a trecut nota si a zis ca ma asculta data viitoare(nu mi- a pus data nu nimic)iar urmoatoarea ora(miercuri)eu...? (mai mult)
Salut! Am 15 ani și 1.89, credeți ca e un dezavantaj în viața? Eu as vrea sa nu mai cresc deloc, cum as putea stopa creșterea în înălțime?
Salut! Am 15 ani și 1.89 înălțime. Credeți că lucrul asta ma avantajează la sport sau la bataie? Și dacă fetelor le plac băieții înălți
Care este diferenta dintre profilul real si cel uman la subiectul 3 la bac la romana? Si care sunt operele de la subiectul 3 complet excluse pentru cei de la profilul real?
Care este diferanta dintre profilul real si cel uman la subiectul 3 la bac la romana, si care sunt operele excluse complet pentru profilul real?
Sunt potrivite televizoarele smart de la LG pentru playstation?
Cum sa ii spun mamei si tatalui meu ca vreau ceva de craciun. Anul asta i am tot batut la cap sa imi is niste ghete scumpe si spuneam ca le vreau ca si cadou de craciun. Ei au acceptat intr- un bun sfarsit...? (mai mult)
Bună, uneori am zile în care nu mănânc nimic și mai am câteodată "scăpări" în care mânc o grămadă de tâmpenii și regret instant. Am zile în care ma vad la o greutate normala și zile când...? (mai mult)
Buna, am iubit de ceva timp ( primul) si pana acum n am facut nimic, merg des la el acasa dar mi e jenā sa fac ceva la el, din cate stiu prima data curge sange( am senzatia ca curge mult) si nu vreau...? (mai mult)
Salut am 14 ani si doresc sa ma las de fumat, nu pot sta 1 ora fara tigari, fumez 1 pachet jumate pe zi, niste sfaturi daca puteti sa-mi dati
Am dat din bucurie cu o petardă pentru că am luat o nota buna la o materie.m- a oprit poliția și mi- a scanat buletinul. După acesta a plecat și nu mi- a zis nimic. Ar trebui să mă îngrijorez ...? (mai mult)
Salut! Sincer mie puțin jena sa întreb. Eu când sunt excitat îmi frec (scuzați cuvântul) penisul de pat și doar așa pot ejacula! Am incercat și cu mana obișnuit și nu îmi reușește. Ce as ...? (mai mult)
Am făcut 14 ani acum 2 luni.Azi am dat cu o petardă și m- a oprit poliția. Mi- au scanat buletinul și au zis că îmi trimit amenda acasă. Sunt ceva șanse să nu îmi trimită amenda acasă și ...? (mai mult)
Buna,vreau sa ma transfer pe filologie intens engleză,cum este pe acest profil, cum sunt examenele de diferente?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!