Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 17 Aprilie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Salutare, as vrea sa urmez ASE si nu sunt hotarat între finante banci sau Relatii economice internaționale. Sunt curios daca sunt studenti pe aici care au terminat sau studenti la licență daca aveti...? (mai mult)
Maxim de cat timp pot fi intarzierile la trenuri? Si e adevarat ca se mai pot si intoarce de unde au plecat trenurile? Adica sa zicem ca esti in cluj si iei trenul spre Bucuresti si se intoarce inapoi ...? (mai mult)
Mami a visat caci fostul sot a avut relatii intime in fata ei cu fica, si ia intrebat daca de comun acord fac sex, fata a raspuns ca nu stie si mama a ramas fara reactie si a asistat la scenele de sexce...? (mai mult)
Am aproape 17 ani si acum cateva zile un coleg din clasa mea si a facut majoratul si parintii imi tot spun ca de ce nu am fost si eu la majorat, ca eu cand o sa imi fac majoratul nu o sa vina si la mine.Eu...? (mai mult)
Nu știu de ce respir greu după ce fumez jumătate de țigară, fumez de 3 ani si bag cam 1 pachet in doua zile. Am problema asta de 2-3 luni mă poate ajuta cineva?
E adevarat ca mai sunt si intarzieri mari ale trenurilor?
Am uitat sa platesc 3 luni intretinerea, deoarece am avut o perioada mai complicata si efectiv nu m- am mai gandit la ea. Ulterior am achitat integral toata suma + penalitatile. Acuma am observat ca ...? (mai mult)
Am o problemă. Am rămas să stau cu altcineva și nu vor să vorbească normal cu mine.
Cum deschid un ceas smartwatch?
Cand nu ma va mai considera Frank cel arogant copil, daca am 22 de ani? Poate vrea niste prajituri
Păreri de mamele de băieți exagerate din punct de vedere al vieții sociale a băiatului lor? (Scuzați categoria nu știam ce să pun)
Bună, am 14 ani sunt la a 3 a menstruatie și am văzut la un ginecolog de pe tiktok ca adolescenții nu trebuie sa aibă cheaguri mari la menstruatie eu azi am avut un cheag foarte mare avea forma de...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă trag xanax pe nas?
Baieti, ce preferați mai mult, blonde sau brunete?(și de ce)
Salut, e normal ca mi-au făcut buletinul pe 6 ani numa, am 25 ani, doar acum am observat
Salut TPU, am și eu o nelămurire. Dupa ce am avut prima întâlnire, am bătut apropouri legate de următoarea întâlnire, ea mi- a răspuns cu "o sa vedem:)". Acel smiley face m- a băgat în ceață....? (mai mult)
Cum îmi pot da seama, dacă rămân slab sau mă voi ingrășa în viitor acum am 16 ani 1, 81 59 kg
Cum sa fiu luat în serios
Salut TPU, daca după prima întâlnire fata a zis am bătut apropouri legate de următoarea întâlnire și mi- a răspuns cu "o sa vedem :)"(acel smiley face m- a băgat în ceață).Sa o iau de bine...? (mai mult)
Ce metodă ar fi, că-să mă îngraș măcar până la 73 kg eu am 16 ani 58-60 kg și 179-181 cm
Voi merge pe data de 26 in Bucuresti asa cu trenul, insa sincer mi- e cam frica... Pentru ca m- am uitat si la recenzii acolo la gara de la Bucuresti si na, sunt numai recenzii negative, cum ca sunt...? (mai mult)
Salut! Sunt împreună cu o fată de 14 ani și eu am 16, ce se poate întâmpla dacă va fi sesizată poliția? Mulțumesc!
Salutare, eu de obicei cumpar din politete mancare catorva colegi la munca, atunci cand merg la magazinul din apropiere cu mancare gatita (o fac mai mult ca sa nu par ciudat, pentru ca toti intreaba...? (mai mult)
Salut....sunt multe întrebări legate de vampiri dar nici un răspuns satisfăcător. Poate e o prostie dar cred în supranatural de când eram un copil... încă sper că toate gândurile mele despre...? (mai mult)
Bună! M- a încercat o răceală și aș vrea să aflu dacă există o limită de absențe motivate cu scutire medicală. În prezent, am 14 absențe motivate cu scutire medicală și 12 motivate prin...? (mai mult)
Porecle cu Ionutz si Alexa?
Buuună! Poate pare ciudat că zic asta dar este vreo fată pe aici care vrea să mă ajute să- mi testez iubitul? E o perioada mai grea pentru noi momentan și vreau să știu ce ar alege, menționez...? (mai mult)
Cum ajung sa cunosc o persoana după comportament?
Salut, dacă ma poate ajuta cineva sa șterg sugestiile de pe Instagram. Îmi apar tot felul de prostii și nu m-am uitat la ele? Cum le pot șterge sa nu-mi mai apară? Mulțumesc
Salutare, nu stiam unde se incadreaza intrebarea asta asa ca ma scuzati daca am gresit sectiunea. Caut numele unor tigari Dunhill care au toata tigara neagra cum ar veni, le caut de ceva vreme insa...? (mai mult)
Salut, cine îmi poate să-mi explice cu rh negativ și pozitiv. Dacă eu am rh pozivitiv și prietena rh negativ, putem face doar un copil, sau cum e?
Hey TPU câte absorbante să iau la mine la școală mă pătez destul de des eu folosesc absorbante de la always portocali roz și verde și mai folosesc și de la Libresse Nu mai știu ce absorbante...? (mai mult)
Cum sa fiu luat în serios, sa pot învăța să port o discuție cu cineva de fiecare data când sunt fata in fata cu cineva mă pierd.
Ce parere aveti de o relatie intre o fata de 14 ani si un baiat de 16, aproape 17 ani? Tin sa mentionez faptul ca eu sunt clasa a 10 a iar ea clasa a 7 a. (inca nu suntem impreuna insa suntem destul ...? (mai mult)
Ce parere aveti de o relatie intre o fata de 14 ani iar un baiat de 16, in noiembrie 17 ani? Mentionez ca fata e in clasa a 7 a iar eu in clasa a 10 a. Mi se pare o diferenta maricica si nu stiu ce sa...? (mai mult)
Buna TPU. Dintr- odata mi- au aparut cosuri pe frunte, (7 cosuri mici), sunt 100% sigura ca ieri nu le aveam, si am un ten foarte curat de obicei. Oare sunt sanse sa … …? Am 12 ani. Cum imi pot...? (mai mult)
Buna, am 19 ani, iubitul meu 18. Suntem de 2, 5 ani impreună si stam la mine de 2 ani. Efectiv de la o vreme a inceput sa mi zica mie sa mi cer scuze dupa ce el m- a suparat. Prima oara a aparut...? (mai mult)
Din ce motive apare in general hematom la penis si ce trebuie facut ca sa dispara? Ca eu am zis ca e roseata pana acum dar daca nu e chiar rosu poate fi homatom, nu?
Daca va pricepeti la semnificatia viselor va rog sa cititi si sa- mi dati concluzia. Am vizat ca eram in mall cu un prieten si mama lui(ne cunoastem de mici dar de 2 ani nu mai vorbim ca avem alte anturaje....? (mai mult)
Ține minte farmacista ce rețetă am dacă nu o am la dosar?
Daca atunci cand dai ochelarii jos si nu mai vezi ca si cu ei inseamna ca ti s-a stricat vederea?
E adevarat ca o roseata se poate sa dispara si prin detox? Gen o roseata care e de mult timp si asa.. Si care nu mai dispare
Mai exista elevi la liceu care isi fac temele sau invata in fiecare zi?
Ai voie cu bricheta la beach please?
Recent m- am despărțit de primul meu iubit am avut o relație de 9 luni unde am facut sex si acum am bodycountu de 1 la 15 ani asta inseamna ca acum voi fi vazuta mai prejos in relațiele viitoare sau...? (mai mult)
Ce scuze pot avea dacă am întârziat la școală și am ajuns la 8:30?
Salut, eu am început un curs și pe contract îmi scrie nr de telefon vechi. Acuma ca mi- am schimbat nr, pot sa ma duc la resurse umane unde fac cursul și să spun că mi- am schimbat nr de telefon? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Arthurrrr întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!