Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Deci am mers ieri la deichmann si mi am cumparat daca stiti spuma aceea de curatare cu laveta si burete dar cum nu am observat buretele ala din prima l am folosit pe cel de la easy tot de la deichmann ...? (mai mult)
Buna! știe cineva cum ma pot ingrasa? acum un an și ceva aveam 55kg, dar din cauza ca m- am apucat de fumat am slabit usor usor si am ajuns la 42kg.In timp ce fumam am luat tot felul de vitamine ca ...? (mai mult)
Ce materie din cele la alegere (profil uman) vi se pare cea mai ușoară pentru a 3 a opțiune in bac? ma gandeam sa aleg geografia, dar muuulți spun ca logica e mult mai ușoară si ca nu s multe lecții...? (mai mult)
Buna. Azi am luat primul 4 din viata mea, l- am luat la fizica pe o problema, nu mi l- a trecut in catalog, insa profesoara s- a uitat cam urat pe mine si nu se astepta la asta din partea mea, pentru...? (mai mult)
Imi poate spune cineva (⚠️doar cei care sunt pasionati de urbex si de rooftopping⚠️) un tutorial pentru a ajunge pe acoperisul unei cladiri de 10 etaje? Ca e un spot foarte frumos acolo pentru ...? (mai mult)
Am o pereche de boxeri negri care de fiecare data cand ii port mi se face penisul negru de la ei, ce sa fac ca sa nu mai patesc asta? Sau nu pot sa fac nimic?
Dacă obțin permis de conducere de Anglia la vastra de 17 ani aș putea să îl schimb în România la vastra de 17 ani?
Salutare! Această întrebare este mai mult adresată elevilor de a opta...voi cum faceți față presiunii examenului? (sau, mai bine spus, vă stresați în legătură cu Evaluarea?) De asemenea,...? (mai mult)
Pot cumpara vape de pe glovo ca minor? adica mi se cere buletinu?
Hei, de unde pot lua vape sau tigari ca minor in bv? (toate zonele)
Am 45 de absențe deja la școala voi ce ziceți rămân repetentă până la sfârșit?
Buna, am o mica problema, astazi cand m-am trezit si m-am dus la baie am vazut ceva cremos si alb pe chiloti, inca nu mi-a venit menstruatia, am 14 ani, stiti cumva ce este?
E adevărat ca liceu tehnologic Valeriu braniste e cel mai prost liceu din Lugoj? Mi- a zis un profesor ca el preda acolo și e cel mai naspa liceu și ca liceu acela e numai pentru copii prosti și stricați...? (mai mult)
Bună seara, a auzit cineva de aplicația kik pe telefon? Am adăugat mai multe persoane în listă pe kik, le- am trimis mesaj dar îmi apare că nu au citit niciodată mesajele mele. Vă rog,...? (mai mult)
Bună, am tot căutat răspunsuri la întrebarea "e greșit să ai o relație cu un verișor de al tău" eu am o relație cu copilul unei verișoare de al mamei mele, nu mă pricep la graduri de rudenie...? (mai mult)
Hiiii! Am competentele la info poimaine si desi ma descurc la majoritatea subiectelor am o problema la Fisa B- Subiectul II Ideea e ca nu prea stiu date tehnice despre calculator... Oricum, intrebarea...? (mai mult)
Voi ce credeți ce este mai dăunător sau sănătos țigări normale sau vape de unică folosință (țigară electronică) marca elfbar 600 puff?
Salut! (nu stiu sigur daca am mai pus aceasta intrebare) Am o problema cu parul meu. Se murdareste foarte repede(are ascept de par ud/plin de ulei) si am si niste zone de la frunte in sus (in stanga si...? (mai mult)
Ce retele de socializare folositi mai des?
Bună seara! Pe scurt sunt într- o relație de 4 ani de zile cu o persoană pe care o iubesc și o respect și cu care aș vrea să am un viitor mult și bine împreună ( nu suntem căsătoriți, amândoi...? (mai mult)
Unde se pun codurile de la țigările Lm?
Buna..sunt baiat am 18 ani si vreau sa va zic ce simt de ceva timp si simt ca nu pot spune nimanui… De la varsta de 14 ani am simtit o schimbare, adica preferam sa stau intre fete sau cu persoanele...? (mai mult)
Dacă am 1, 68 jumate la 17 ani la 21 cam câți cm voi mai creste în înălțime?
Bună TPU. Am o întrebare cât se poate de ciudată: Stăteam acum și mă amuzam de o situație cât se poate de ciudată, reducându- mi aminte de niște foști prieteni din anul anterior. Cel mai...? (mai mult)
Ce părere aveți de opulent oud
Bună dacă vreau să închiriez un apartament în apropiere trebuie să am 18 ani? Sau pot de la 16 ani să îmi închiriez?
Ce se poate intampla daca nu faci exfolierea fetei asa cum trebuie si dureaza mai mult de 1 minut?
Salut,ce părere aveți de lataffa opulent oud?
Buna! Parintii mei imi verifica caietele o data pe luna. Intr- adevar, invat, dar atunci cand ei ma asculta din lectii, eu uit. Si atunci cand fac o greseala, mama ridica tonul la mine. Ce pot sa fac?...? (mai mult)
Bună TPU, ce facultăți de inginerie se mai merită în anii ăștia?
Cum pot sa îmi dau autoexcludere din toate agențiile și cazinouri? Permanent
Bună, am și eu 2 zebre australiene și aș vrea sa le dresez, adică sa stea pe degetul meu și afara din cușcă, ele stau pe degetul meu doar când sunt în cușcă și aș vrea ca să nu mai fugă...? (mai mult)
Bună dimineața, am nevoie de ajutorul vostru, sunt foarte speriată. sunt virgină, nu am avut niciun contact sexual. dar acum cateva zile am vrut sa incerc. prietenul meu nu a introdus nimic in mine....? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți de liceu teoretic Iulia Hasdeu din Lugoj pe profil ucraineană?
Salut, unde îmi pot da piercing cu pistolul în zona Afi Ploiesti?
Unde îmi pot da piercing in ureche in zona Afi Ploiesti? Cu pistolul ar fi de preferat
Bună. Am și eu o întrebare. Știți cumva vreo tabletă (cu pix sau pix universal separat)bună pentru facultate? Până în 2000 de lei Minim 128 gb spațiu de stocare Să funcționeze rapid
Nu stiu ce sa mai fac, sunt foarte urata. Sunt inalta, am nasul mare, coșuri si dintii strambi. Toti baietii ma iau la misto si imi e frica ca o sa raman singura toată viața. Ce pot sa fac sa fiu...? (mai mult)
Ce este de facut atunci cand persoana cu care vorbeai dispare pentru o perioada lunga de timp si apoi apare si se gandeste sa iti reactioneze la postarile de pe insta
Buna am nevoie de un sfat, sunt intr o relatie cu un baiat de aproape un an si mereu cand dormim ori la el ori la mine eu nu pot adormii nicicum, un ochi nu inchid, ceva explicatii?
Bună! Voi pune o întrebare pentru care probabil chiar voi fi judecată. Am 19 de ani, mama mea a murit iar tata ne a părăsit și așa am rămas intr o chirie cu sora mea de 13 ani. Nu ma descurc ...? (mai mult)
Pentru intretinerea incaltamintelor trebuie obligatoriu sa folosesti si sanuri sau sa pui niste hartie in varful incaltamintei? Sau astea si daca nu folosesti nu e nimic daca totusi ai grija si i stergi...? (mai mult)
Care e cea mai buna perie de papuci? Din ce perii? Ca sa pot sa periez orice fel de papuci, fara sa i zgariu si asa
Dacă fetele au 12 ani și au greutatea 46 și înălțimea 1.64 este bine câtă greutate și înălțime ar trebui să aibă o fată de 12 ani
Sunt in clasa a 5 la Otilia Cazimir din Iași și as vrea sa mă transfer la un liceu, a-și avea cum?
Știe cineva un loc din Constanța unde îți poți pune piercing la 14-15 ani?
TPU am o mare intrebare, ce ma fac daca ma simt atras catre matusa colegului meu de clasa? Problema este ca colegul are 110 kile si 158cm deci e posibil sa mi rupa picioarele chifteaua asta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!