anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se sterge un hi5?

Răspuns Câştigător
| cotzobel a răspuns:

Pai.intri pe hi5.si in dreapta sus ai log out/cont/confidentialitate/ajutor... dai click pe cont...si dupa aia anulare cont...

25 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

In dreapta susn, pe prima pagina ai urmatoarele optiuni: Log out, Account, Privacy si Help.Intrii la Account si in dreapta sus ai Cancel my account.Il activezi si astfel iti inchizi contul.

| RamonaMn a răspuns:

Am incercat si eu insa nu am reusit deloc.Am inteles ca nu se poate sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te duci sus la cont, dai clik pe el si apoi dai ''anulare cont''apoi o sa iti cera adresa ta so parola, le scrii si mai dai o data ''anulare cont''si gata
succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

raspuns ales
Pai.intri pe hi5.si in dreapta sus ai log out/cont/confidentialitate/ajutor... dai click pe cont...si dupa aia anulare cont...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care e id nicoletei luciu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se poate sterge.....numai sa il inchizi...sa nu mai tzil poata vedea nimeni.
tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii dai delete sau stergere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cum au sp eihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba se sti ca am incercat si pana mea nu vr sa mearga

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine nu scrie decat intrare log in si romania a da si anunturi;;;

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se sterge un hi5?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai.intri pe hi5.si in dreapa sus ai "log out/cont.confidentialitate/ajutor"... apesi pe "cont''apoi o sa iti cera adresa ta so parola, le scrii si mai dai o data ''anulare cont''si gata.eu am reusit! succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar merge daca dai p cont sus in dreapta apoi anulare cont

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este buna prima variantawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intri pe hi5... undeva in dreapta scrie log out si dao acolo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sus in dreapta scrie account dai clik.in urmatoarea pagina sus o sa-ti apara clancel my account dai clik.
in urmatoarea pagina jos iti cere id-ul si parol si dupa aia dai clik
cancel my account.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai.intri pe hi5.si in dreapta sus ai log out, cont, confidentialitate, ajutor, dai click pe cont si dupa aia anulare cont asa a facut o prietena de-a mea.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms mult celor care au raspuns (nnu sunt oana) am cautat si mi-a dat ca din greseala imi facusem doua

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oana sa siti ca cotzobel e un fraier absoluman pentru ca eu vreau sa il sterg nu sa imi mai apara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi...Intrii pe Hi5`u taw si in dreaptha sus ai log out|cont|... dai pe cont si mai in jos scrie anulare cont dai acaolo si iti scrii ID`u si parola****si apoi il ai sters. si daca vrei sa il ai dinow intrii pe HI5 si.ai acolo scris """"Contul tău a fost şters. Dacă doreşti să-ţi reactivezi contul, fă clic pe linkul de mai jos. }REACTIVARE{""""" :X :* :X :* :X :* big grin big grin happy. Pa`Pa.wave

| tttitooorp a răspuns:

Dupa ce intri pe contul tau hi5, ai in coltul din dreapta sus un link cu numele account. Da click pe el si in fereastra pe care te duce link-ul o sa gasesti in formatiile de baza ale contului. Ultimul link din din josul paginii, este cel de "cancel my account", click pe el si o sa te intrebe daca vrei sa-ti stergi contul, completezi casutele alea si dai click pe "cancel my account". Cam asta e.

| Necunoscutul_4957 a răspuns:

Va multumes a reusitbig grinmsssss:*:-p