Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Aprilie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Care este logica? Mama mă obligă să îmi țin părul prins într- un mod oribil (ironic, mă face să arăt ca un băiat, deși frica mamei cea mai mare e să "devin" trans), în timp ce ea are voie...? (mai mult)
Atunci cand ai niste probleme care necesita si masaj din ala cu uleiuri speciale pentru asta ajuta si daca nu e facut cum trebuie masajul? Sau asa nu te ajuta si daca nu stii sa faci masaj asa cum trebuie...? (mai mult)
Salutare! Am o problema si nu stiu ce sa fac. Am fost la bunici in perioada Pastelui. Mie nu prea imi convine cand mergem, deoarece nu prea ma inteleg cu bunicii mei. Bunica mea e cred ca cea mai lenesa...? (mai mult)
Am sters din greseala emailul cu biletul la Beach Please...am o poza cu biletul, se vede seria si numele, dar codul QR este blurat...cum il pot recupera? Multumesc
Buna cand o fata te Lasa din nimic inseamna Ca are pe cineva Sau? Fata 13 ani
Buna. Stiu ca e o chestie foarte comuna, insa nu stiu ce sa ma mai fac cu ai mei, sunt prea protectivi si nu ma lasa sa imi traiesc viata de adolescent ca altii. Le e frica ca daca ies pe afara ma influenteaza...? (mai mult)
Daca am niste uleiuri de la doterra pentru masaj dar nu ma prea descurc singur, pot sa ma duc undeva unde se face masaj si sa imi faca cu acele uleiuri? E ok?
Salut pot sa îmi cumpăr un gel blaster la vârsta de 16 ani? Nu voi avea probleme cu politia dacă vreau sa ma joc cu prietenii cs jn viata reala în spatele blocului? În general as vrea sa îmi cumpăr...? (mai mult)
Doresc sa vizionez si eu niste filme cu adolescenti dar bune. Cu scoala-indragosteala. Sau o poveste clasica de comedie. Ce recomandari aveti?
Salut! Îmi poate explica și mie cum este cu procentajul % la bere? Dacă un bidon de 1l are 5 % alcool, si o doza de 500ml are tot 5% alcool, nu ar fi trebuit ca bidonul sa aiba mai mult alcool %?...? (mai mult)
Hey TPU, de ce fostul iubit vrea sa ma faca geloasa cu o fata cu care nici nu e impreuna?
De ce mi-e scârbă de pisici și de părul lor și mi-e frică și de ele? Deci nu pot să le văd, mi-e rău, mi-e scârbă de ele, mi-e frică, deci nu aș vrea să văd o pisică în viața mea.
M-am apucat de fumat și am aproape 15 ani, fumez 2-3 țigări pe zi și nu am nimic. Țin să menționez că am inceput să fumez de la 6-7 fara nicio treabă și sunt forte dezvoltat.
Buna, cand se deschid mall-urile si celelalte magazine? Maine sau poimaine?
Voua vi s-a intamplat ca sa nu aveti niciodata nici un subiect de discutie sau abia sa aveti vreunul? Daca da, ce ati facut? Ajuta daca citesc?
Daca imi trebuie bilet de tren pentru data de 26 luna asta e ok si azi daca ma duc la gara sa spun ca vreau pentru acea zi? Imi poate vinde?
Buna! In ultimul timp ma tot gandesc sa imi schimb scoala, adica sa ma transfer la alta scoala, fiindca urasc mediul de la scoala mea actuala asa ca cred ca ar fi o idee buna sa incep de la 0. Ideea...? (mai mult)
Bună, din martie am început să transpir excesiv chiar dacă stau în pat și nu fac nimic, nu știu ce să fac pentru ca de abia ce intru în clasă sunt transpirată moartă, dacă mă dau cu deodorant...? (mai mult)
Bună lume! Deci eu am o problemă cu inima mai precis palpitați… Să fiu sincer în trecut cu mult timp în urmă (2- 3 ani )am băut zilnic câte 1- 2 energizante sau ba 3 energizante în momentul...? (mai mult)
Hristos a înviat! . 2025
Daca locuiesc impreuna cu bunicul meu care bea alcool zi de zi pana se imbata si orice i as spune e degeaba ca el continua, ce as putea face? Adica sa locuiesc in continuare cu el fara a mai incerca sa...? (mai mult)
Salutare! Chiar înainte să înceapă vacanța, stăteam în bancă ca un gremlin singuratic ce sunt și am auzit întâmplător o conversație. M- a pus oarecum pe gânduri, trebuie să recunosc....? (mai mult)
E ok si daca nu ma duc la noapte cu cosul sau nu e ok deloc? Voi cum vedeti?
Intrebare pentru fete: Ati iesi cu baieti care nu sunt tocmai slabi, ma refer plinuti?
E adevarat ca auto observarea adica introspectia se poate invata si prin cursuri samd? Voi cum ati invatat sa faceti asta?
Salut sant un baiat care ami plac fetele rele adica am place sane cunuastem si sa trecem la at nivel fara grava am 175 cm 95 kg ochi caprui brunet nu judec pa nimen astept sa ne cunuastem
Buna seara! am dat pisica cu o soluție antipurici si vad ca de 2 zile nu mănânca mai nimic și se împinge prima zi a avut spasme ca și cum vomita dar tot se simte rău am dat lapte și apa sa vomite...? (mai mult)
Cum lucrezi cu tine?
Vreau sa- mi fac snap+ , dar după planul de cumpărare gen 2 lei scrie "Ai initiat o tranzactie de 00, 0 ron La comerciant Google Pentru a continua aceasta tranzactie, va rugam sa va autentificati...? (mai mult)
Cum poate fi invatata autoobservarea in cazul cuiva care nu poate sa se autoobserve? ca de exemplu eu, ca nici eu nu pot sa fac asta acum, adica de fapt nu stiu ce sa zic...
E mai important ce gândești despre tine sau ce cred alții despre tine?
Cunoasteti persoane care au nevoie de ajutor la matematica online pentru bacalaureat? Pentru mai multe detalii imi puteti lasa un mesaj
Salut TPU! Ce parere aveti de Colegiu National Gheorghe Sincai Baia Mare, profilul stiinte sociale? Sunt olimpic la istorie si sunt in clasa a 8- a. Am auzit diverse pareri despre acest liceu, cea mai...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveti de colegiul national Gheorghe Sincai Baia Mare, profilul stiinte sociale? Sunt clasa 8 si nu stiu ce sa aleg intre Sincai, Lucaciu sau Eminescu. Am auzit ca la sincai profesorii...? (mai mult)
"Ai initiat o tranzactie de 00, 0 ron La comerciant Google Pentru a continua aceasta tranzactie, va rugam sa va autentificati folosind parola dvs Și jos scrie introdu codul Vreau Snapchat+...? (mai mult)
Care credeți ca e diferența dintre liceul tehnologic Aurel vlaicu Lugoj și liceul tehnologic Valeriu Braniste Lugoj, din câte am auzit sunt amândouă niște licee oribile mai ales copii cu anturaje...? (mai mult)
Salut,am o întrebare, sunt pe profil filologie în clasa a9a și vreau să mă transfer la științe sociale.Ce diferențe se dau?
Salut! Stie cineva cum si cu cine te poti pregati pentru admitere la facultate? in special UBB info.
Salut! Pentru admitere la UBB la informatica cu cine ar trebui sa te pregatesti?
Salutare, as vrea sa urmez ASE si nu sunt hotarat între finante banci sau Relatii economice internaționale. Sunt curios daca sunt studenti pe aici care au terminat sau studenti la licență daca aveti...? (mai mult)
Maxim de cat timp pot fi intarzierile la trenuri? Si e adevarat ca se mai pot si intoarce de unde au plecat trenurile? Adica sa zicem ca esti in cluj si iei trenul spre Bucuresti si se intoarce inapoi ...? (mai mult)
Mami a visat caci fostul sot a avut relatii intime in fata ei cu fica, si ia intrebat daca de comun acord fac sex, fata a raspuns ca nu stie si mama a ramas fara reactie si a asistat la scenele de sexce...? (mai mult)
Am aproape 17 ani si acum cateva zile un coleg din clasa mea si a facut majoratul si parintii imi tot spun ca de ce nu am fost si eu la majorat, ca eu cand o sa imi fac majoratul nu o sa vina si la mine.Eu...? (mai mult)
Nu știu de ce respir greu după ce fumez jumătate de țigară, fumez de 3 ani si bag cam 1 pachet in doua zile. Am problema asta de 2-3 luni mă poate ajuta cineva?
E adevarat ca mai sunt si intarzieri mari ale trenurilor?
Am uitat sa platesc 3 luni intretinerea, deoarece am avut o perioada mai complicata si efectiv nu m- am mai gandit la ea. Ulterior am achitat integral toata suma + penalitatile. Acuma am observat ca ...? (mai mult)
Am o problemă. Am rămas să stau cu altcineva și nu vor să vorbească normal cu mine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
KarlLagerfeld întreabă:
RaYzen7 întreabă:
WilliamQoilung2024 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.