Da.
Eu îmi iubesc prietenii.Și chiar dacă uneori sunt dezamăgită de anumite decizii pe care le iau, nu uit momentele frumoase în care m-au făcut să zâmbesc și nu m-au lăsat să plâng.
Nici eu nu aveam încredere în oameni.Trebuie să fii puternic ca să te poți deschide față de ceilalți.Caută persoana potrivită și o să înțelegi ce înseamnă "prieten adevărat".
Multă baftă!
Da, dar ii greu sa ii gasesti. O sa ai momente cand o sa crezi ca ai mai multi prieteni adevarati, dar o sa ramai singur. Acum depinde. totusi, si tu trebuie sa le fii un prieten bun. Ei trebuie sa fie alaturi de tine in momentele grele si sa nu te lase singur si te accepta asa cum esti.
Buna oorcat am vrea un prieten adevarat de geaba ca nu gasesti sa zicem ca ai un prieten langa tine si se da drept prieten bun de geaba ca pe la spate te manaca nimic nu-i corect in viata asta doar parintii tis cei mai buni prieteni de ei sa asculti si sa inveti ce e bun ca nu-ti zic cu rautate si pentru sufletul tau e Dumnezeu care si el ti prieten numai sa nul indepartezi tu papa.
Eu pana acum ca prieteni adevarati, i-am avut doar pe parinti.Am o prietena cu care credeam ca suntem de nedespartit si alte tampenii, insa nu era chiar asa.Nu cred ca acel prieten nu te-ar barfi niciodata...Eu consider ca cei mai buni prieteni sunt parintii apoi iubitul/iubita.
Nu exista prieteni numa momente de prietenie cei mai buni prieteni sunt printii si fratii
Da,prieteni adevarati nu sunt prieteni care te barfesc sau iti poarta pica, prieteni adevarati sunt cei care iti sunt langatine la bine si la greu sunt cei ce te fac sa te simti mai bine dupa o despartire sunt cei care te ajuta mereu intr-o situatie jalnica sunt cei ce acepta asa cum esti