Asa sunt fetele, pur si simplu nu il place si s-a saturat sa il ia usor.Nu il poti ajuta, din experienta asta insa va invata foarte multe lucruri. Aproape tuturor baietilor li se intampla asta o data in viata.A doua oara nu se va mai repeta
Nu ai cuvinte, pareri, faptul de a intelege alta persoana si contrapunct.
DAca iei decizia nu trebuie sa oscilezi macar o secunda ceea ce tu nu ai facut tu nu poti sa iei deodata decizia
--------------Detalii-----------------
1.Defapt persoana din intrebare sunt eu.
2.Am dat test de depresie si rezultatul e 25% din depresie totala.
3. Dati macar si niste sfaturi simple ca cred ca o sa ma ajute...
Cand mi s-a intamplat mie nu puteam sa dorm noaptea si parca ma apasa ceva pe piept non-stop.Am rezolvat-o simplu.Rupe toate legaturile cu ea(stiu ca e greu probabil dar fa-o). Adica sterge-i numarul din telefon, ignor-o pe facebook, practic orice care te poate face sa te gandesti la ea.
Apoi nu sta niciodata singur, iesi afara.Cu prietenii, sau ia o minge si du-te sa joci fotbal cu cine gasesti pe teren, cunosti persoane noi...Toate lucrurile astea te distrag si pana sa iti dai seama o sa fii in regula. Evita cu orice pret SA STAI SINGUR SI SA ASCULTI MUZICA.
Urari de bine si stai calm
Mersi mult de raspuns, dar problema e ca ea e intr-o clasa cu mine si sunt obsedat de ea si chiar maine plec la o conversatie psihica ca anormalizez.
Am fost fix in aceeasi situatie in liceu nu innebunesti frate, e normal.
Eu totusi mai cred ca sunt normal...dar o iubesc PREA tare doamne parca e minune fata asta..problema e ca ea crede ca sunt anormal si nu crede nimic ce zic si zice sa tac...of doamne e greu sa rabd. poate imi mai dai un sfat din propria ta experienta? te rog ca chiar nu stiu ce sa fac are un caracter..sa zicem ales.
Frate chestia aia cu "nu te cred" e clasica...e prima ta iubire? chiar NU TE PLACE si nu stie cum sa iti mai zica fara sa para rea.Fa-i un serviciu(si tie) si las-o in pace.Cu cat insisti mai mult cu atat mai rau e, daca te opresti acum ai sansa sa ramaneti prieteni, altfel la un moment dat o sa isi piarda rabdarea si o sa usture rau de tot reactia-te avertizez.Crede-ma,am trecut prin asta.Tu de fapt nici nu o iubesti, ai dezvoltat o obsesie.Te gandesti la ea non-stop, mai ales inainte sa dormi, nu?
Din fericire sau din pacate...ai dreptate. Mereu cind adorm ma gindesc la ea si da e prima oara cind simpatizes o persoana atit de mult.
Deci,tu nu o iubesti.Esti doar "ofticat", ca sa spun asa, ca nu ai reusit sa o obtii.Crede-ma,daca printr-o minune maine ti-ar cadea in brate, te plictisesti de ea in 2 ore .Nu ii mai trimite mesaje, nu te mai uita la ea ce face(daca sunteti in aceeasi clasa). Daca poti, muta-te cumva in fata ei, ca sa fie mai usor sa rezisti tentatiei de a te uita inspre ea.Ca doar nu o sa intorci capul la 90 de grade ca in exorcistul
.Si cel mai important NU STA SINGUR! Iesi cu prietenii si fa-ti altii noi(chiar si omegle e bun in cazul asta). Familia nu se pune, o sa preferi sa ii ignori si sa stai ca cascatul sa te gandesti la ea.Pe prieteni nu ii poti ignora.Si sper ca nu ii verifici fb-ul din 10 in 10 minute ca altfel e caz grav.
Inainte intram pe alt site de gen facebook si ma uitam la fotografia ei dar acum pur simplu ma gindesc la ea, dar cu prietenii totusi vorbesc.
O sa iti treaca in orice caz si nici nu o sa se mai cunoasca ca ai avut vreodata treaba cu fata aceea.Ce iti spun eu e doar ca sa iti treaca mai usor, sa nu para o vesnicie.Iti tot spun sa iti faci prieteni nu pentru ca nu ai avea destui(nu conteaza), ci pentru ca atunci cand cunosti persoane noi de obicei stai si te gandesti la acele persoane o vreme-e in psihologia umana
Chiar pare o vesnicie..., dar prietenii. vorbesc cu cei pe care ii am, dar cu altii nu. si parca as putea sa o ignor cit de cit, dar cind o vad parca sunt alt om si imi pierd controlul total si din cauza asta pur si simplu nu pot sa ma dezlipesc de ea.o irita asta ca-m dar eu nu pot face nimic decit sa astept si sa am rabdare. (m-am saturat sa astept)
Asa,ti-ai sters riurile de la ochi,si las-o la dracu in pace! Te dpoare, saracu, du-te la doctor. Termina jelea, n-o irita, las-o in pace! Nu te ajuta? nu INTERESEAZA PE NIMENI!
Tie nu am ceti zice, dar daca nu intereseaza pe nimeni de ce te mai chinui sa raspunzi la intrebare?
S-o uite nu are rost sa iubeasca pe cineva care nu-i impartaseste sentimentele
TPUSenior01 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: