| Victorita15 a întrebat:

Salutare tuturor happy Ajutati-ma VA ROG. De ceva vreme, ma gindesc sa-mi fac un cont instagram. Chestia e ca...ma tem. Ma tem sa nu ma fac de ris, daca nu voi avea foloweri. Si in plus, nu prea stiu, cam ce poze merita postate pe instagram...
Ma gindesc la asta, deoarece, de ceva timp, am si un cont ask.fm. Nu am intrebari pe acesta....asta inseamna ca viata mea nu le este interesanta celorlalti, sau cum?;( Si ma tem ca nu ma va urmari nimeni pe instagram, si ma voi face de rusine.
Spuneti-mi va rog, merita sa-mi fac cont pe instagram? Si, daca da, ce poze sa postez acolo? sad
Multumesc MULT MULT!

4 răspunsuri:
| Inovssakura a răspuns:

Da merita, de ce nu? Daca vrei sa iti faci fa-ti mie mi-a zis o prietena de instagram si puneam acolo poze si nu prea aveam likeuri la unele nu aveam nici unul...acum am la o poza vreo 14 si mi se pare mult pentru mine adica multicel...binisor.
Deci eu am 57 de followers si il am de mult si nu sunt dezamagita straight face adica cam din primavara...ar fi trebuit sa am mai mult.
Deci trebuie sa faci poze frumoase cu tine nu trebuie sa fi o frumusete stiu fete urate cu multe likeuri. Fa-ti cu telefonul in masina sau de sus sau cand esti machiata mai dragut.cand te plictisesti.nu stiu poze dragute de obicei cele mia multe fete fac asa adica...se vede doar fata...
Da-mi ask-ul tau iti pun eu intrebari happy si daca iti faci instagram da-mi-l si pe ala sa iti dau follow si like happy da follow la fete dragute si vezi cum isi fac ele poze.

| Dragonfly6 a răspuns:

Deci, daca te temi ca nu te va urmari nimeni pe istagram inseamna ca ai niste probleme...

| Victorita15 explică (pentru Dragonfly6):

Ce fel de probleme?

| Dragonfly6 a răspuns (pentru Victorita15):

La cap.