Vă salut, am luat de la eMag un produs în 4 rate, am plătit 2, problema e că la următoarea rată o pot plăti abia după 10 zile de la data când trebuia plătită. Ce se întâmplă în acest...? (mai mult)
Deci, eu am un cont de revolut si ei mi au dat restricted la bani din cauza unui ordin din partea Administrației Judeteana a Finanțelor Publice Prahova, ce inseamna asta? Mentionez ca nu am datorii la...? (mai mult)
Cum se fac banii? Oriunde mă duc pe unde întreb nimeni nu răspunde la întrebări de genul. Logic că din muncă cinstită nu face nimeni bani. Ba chiar îi faci degeaba. Deci într- un context realistic...? (mai mult)
Cât este pensia in Marea Britanie după un an de muncă la închisoare că Gardien
Bună, unde pot vinde niște carti de colecție Yu-Gi-Oh având în vedere ca nu avem Ebay, exista vreun alt site unde se pot vinde la prețul real al acestora și nu 5 lei bucata?
Buna. M-am decis sa deschid un studio de videochat. Imi puteti da mai multe detalii? Cum creez conturile modelelor pe studio? Imi trebuie o aplicatie ceva? Vreau mai multe detalii. multumesc
Bună dimineața! Aveți idee cum pot retrage banii din contul de onlyfans? Am băgat toate datele cardului, și tot nu merge! Nu vreau răspunsuri aiurea, doar ceva concret daca știți! Mulțumesc
Am gasit pe OLX acum 2 luni un anunt de testare creme, audienta la emisiuni si modeling. Mai intai am facut o fisa de inscirere la care am platit 250 RON. Ulterior, am facut si acele testari de creme...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot gasi toate locatiile pentru nunta pe orase? Am gasit: https://www.ievent.ro/locatii-nunta dar nu stiu daca le are pe toate.
Salut TPU, am si eu o nelămurire, maine vreau sa-mi dau demisia de la locul de munca actual. Intrebarea mea este, voi mai primi banii pe luna lucrata in data de 15?
Sunt pasionat de fotbal de cand eram mic si in ultima perioada am zis sa imi incerc si eu, , norocul" cu bilete. Eu fac aşa zisele bilete tip pomelnic cu 20+ meciuri, nu joc sume agresive pentru ca...? (mai mult)
Hei. Recent am descarcat aplicatia Vinted, am pus un articol la vanzare, iar cineva vrea sa- l cumpere. Acum intrebarea mea este: Cum procedez cu trimiterea coletului? Trebuie sa am AWB printat sau chem...? (mai mult)
Ai cum sa faci credit la banca daca ai facut abonament la un telefon si nu l-ai platit de 3 ani?
Salut! A fost cineva agent imobiliar la firma RE MAX? Daca da, nu stiti de ce studii ai nevoie pentru a putea lucra la ei?
Buna. Oare dacă am lucrat pentru cineva la sondaje ( cu pliante, întrebări, etc) contra cost, iar banii nu i- am primit de 4 luni, deși eu am semnat la un moment dat aceea foaie ca și cum i- am...? (mai mult)
Aș dori să călătoresc prin Asia 2 luni, dar îmi trebuie un card de credit sau o variantă de împrumut. Ce carduri de credit, din băncile normale, sunt ok pentru călătorii în lume, în Asia,...? (mai mult)
Bună! Am și eu o nelămurire am deschis vineri după ora închiderii programului de lucru un depozit la ing prin aplicația lor. Trebuia sa primesc un mail cu contractul și nu l- am primit. Dacă a ...? (mai mult)
Păreri despre investirea intr-un magazin cu produse tradiționale 100% românești?
Salut. Exista jocuri online din care faci bani reali de pe un laptop sau PC?
Am un proiect la economie trebuie sa gasesc cele mai mici preturi la anumite materiale de constructii din cluj, cu cine pot vorbi sa aflu sau daca imi spuneti niste magazine(m as feri de mall- uri sau...? (mai mult)
Salut! Se merită să fac Glovo cu o mașină care are consumul de 11L / 100 km?
Cum ma pot angaja la genul magazine? Cum ar fi la kik, pepco, takko etc?
Bună ziua. Sunt interesat despre producția uleiului de măsline. Care este procesul dinaintea producției, în timpul producției, după producție? Cât costă producerea pentru 1L? Mă gândeam...? (mai mult)
Cum funcționează un credit ipotecar pentru cel care vinde? Dacă eu cumpăr un apartament de la o persoană, acea persoana nu este afectata în nici un fel, adică banca ii dă toți banii acelei ...? (mai mult)
Buna TPU, ce parere aveti despre TBI bank sunt de încredere, să îmi fac un credit la ei pentru achiziționarea unui telefon?
Bună ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Aș dori să trimit o scrisoare în străinătate, mai exact, în Polonia. Însă am o problemă, destinatarul de drept al scrisorii nu are un domiciliu...? (mai mult)
"Bună ziua, aș dori să depun o sumă semnificativă în contul meu (de exemplu, 30.000 EUR) și aș vrea să știu care este modalitatea recomandată pentru a face acest lucru, astfel încât să...? (mai mult)
Bună ziua, ma puteți ajuta cu câteva informații Vreau sa deschid un magazin de Haine SH. Care sunt pașii/procedurile pentru a lua haine si de unde le iau? Știu din alta tara, dar cum? Dacă...? (mai mult)
Buna ziua, am înființat un SRL, urmează să fie microîntreprindere, și din câte știu, am timp 30 de zile sa angajez pe cineva că sa nu trec pe 16% impozit.Intrebarea mea este, aceste 30 de zile...? (mai mult)
Buna ziua! Aş dori sa infiintez o flota de glovo, tazz, bolt food… Am SRL. Unde aş putea gasi contractele de afiliere? Va multumesc!
Bună și eu tot cu așa problemă cum aș putea să scot bani din Trust Wallet, mersi
Am vizionat un apartament la o agentie pe numele meu, pe urma am cumparat acelasi apartament de la proprietar pe numele mamei mele, iar acum agrntia ma obliga sa ii platesc comisionul, chiar daca apartamentul...? (mai mult)
Știu cineva un site unde ma pot angaja online? Sa lucrez online? Ma pricep a arta digitala și editor. Ce job uri as putea găsi?
Buna ziua. A depus cineva declarația unica pentru venituri din handmade? As dori niște informații. Eu am încercat sa depun pentru anul 2024, dar dacă pun venituri din alte surse se vor percepe ...? (mai mult)
Salutare,TPU! Am si eu o intrebare, daca lucrez intr-o locatie cu chirie pe domeniul mecanica fara firma fara nimic autorizat, daca imi vine in control R.A.R ce mi se poate intampla?
Aș dori să câștig bani in plus din vânzarea pe internet dar aș vrea să fie produse gen lenjerii, lucruri de bucătărie sau baie. Nu vreau să fiu cosmetice sau slăbit. Știe cineva companii de...? (mai mult)
URGENT am nevoie de raspuns! Daca am luat niste blugi de la un HM dintr un mall, pot sa i returnez la un alt HM? Ambele HM- uri sunt in acelasi oras dar sunt curioasa daca trebuie neaparat sa ii returnez...? (mai mult)
Buna ziua! Îmi puteți spune,vă rog,daca ii pot deschide cont la Raiffeisen, unui minor?(Minorul se afla in alta localitate).Vă mulțumesc!
Cum pot transfera bani de pe revolut pe pay pal
Buna ziua! Am retras o suma de bani din contul de SuperBet pe cardul de la CEC (card Visa). Cei de la SuperBet au aprobat tranzactia, insa banii nu au ajuns in contul bancar. Pe extrasul de cont imi...? (mai mult)
Am castigat 5000 de euro la pariuri si nu stiu ce sa fac cu banii. dati mi niste idei
Salut! Am cardul de revolut pe - cu multi bani iar ei spun ca il vor inchide in aprilie din cauza ca nu pot justifica banii. Il inchid si daca e pe - sau trebuie sa- i returnez ca sa- l inchida? Dau ...? (mai mult)
Bună ziua! Caut un loc de munca cu cazare inclusa în București sau Brașov, nu am pretenții să fiu plătită, vreau doar un loc în care sa stau o perioada de timp. Am 18 ani, părinții mei ...? (mai mult)
Salut. Are cineva cont de Air cash? Am făcut o plata din Air cash in revolut aseară, nu au intrat banii. Știe cineva cat ar dura? Scris o zi lucrătoare.
Bună ziua, ce bănci desfășoară activitatea și în România și nu poate ANAF să pună poprire pe conturi? Știu ca exista destul de multe
Vă salut! Intentionez sa deschid un atelier de dezmembrări, dar cu un flux mic de mașini deoarece este un hobby momentan! Pentru autorizația la mediu știți dacă este obligatoriu sa am separatoare...? (mai mult)
Buna ziua dragilor, acum câteva zile mi-a venit sms de la BT INFO, scria ceva de o suma cuvenita și mai jos ceva de propriri. Cine mă poate ajuta cu un sfat aștept mesaj?
Bună ziua! Când înființez o firmă, pot înregistra marca gratuit la ORC, și beneficiez de aceeași protecție de drepturi pentru proprietate intelectuala? Sau marca se înregistrează doar la...? (mai mult)
Cum pot sa vand licente windows sau alte programe cum pot sa iau legatura cu furnizorii?
Buna! In curand urmeaza sa ma mut la tara si as dori sa imi deschid un magazin mic, chiar langa casa.Intrebarea mea este, se pot accesa fonduri europene pentru un astfel de lucru? Daca da, la cine se ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IoanaG18 întreabă:
NyHyLySM întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.