Dacă cardul nu-i activat aș putea să scot bani de la banca cu buletinul?
De ce ma mănâncă pielea capului, și gatul la spate gen toată partea de ceafa? Menționez ca ma spăl cu șampon elseve și acum câteva luni am luat paduchi de la cineva și acum îmi este frica sa...? (mai mult)
Adidașii jordan de pe trendyol sunt originali?
Saaaaaal, am și eu o întrebare! Este un site se cheamă încălțăminte cool și sunt papuci de firmă, aș vrea să știu dacă se vede că is fake, deoarece acolo scrie că nu- s originali și...? (mai mult)
Bună, am văzut pe Zalando o brățară guess, ce părere aveți despre ea?
Vreau sa ma vopsesc blonda tot capul, imi puteti recomanda un salon care este destul de bun dar sa-mi ia pana in 600 de lei? Am un par un pic mai lung de umeri
Buna, aș vrea să încep o afacere de a vinde brățări handmade, unde as putea sa cumpăr produse de la a- z și dacă aș vrea să pun poze pe medalionuri cum se procedează? Unde? Sau sunt aparate...? (mai mult)
Fetelor: s-a intamplat sa nu va demachiati o perioada? Ce s-a intamplat? Cum v-ati simtit?
Pantalonii de bărbați au fermoarul accesibil de pe partea dreaptă acoperit de partea stângă din ce știu eu Această regulă se aplică la toți pantalonii, orice tip /model ar fi? Pot purta ca...? (mai mult)
Ce preț au hainele în mall?
Am părul decolorat și aș vrea să îmi cumpăr niște produse profesionale pentru îngrijirea lui. Care produse sunt mai bune, alea de la Alfaparf sau Wella? Mersi :)
Bună. Daca vreau sa folosesc sampon pentru bucle și sampon pentru volum in ce ordine trebuie aplicate, care este primul?
Bună seara! Unde gasesc în BUCUREȘTI, sectorul 2 unghii cu gel ieftine? Să nu depășească suma de 80 lei! MULȚUMESC ANTICIPAT.
Voi purtați fuste (mai lungi, etc) la zero grade sau doar pantaloni?
Bună Fetelor, voi apelati la vreo metoda de indepartare a parului de pe față? Pe obraji, in special Foloseste cineva Crema de indepartare a parului? Cum crește el odată facuta procedura in...? (mai mult)
Tatăl meu a făcut o comanda pe shein acum 2 luni dar comanda încă nu a ajuns. Plata a fost online cu cardul de credit, în istoric îi apare că comanda este în curs de livrare dar ea este încă...? (mai mult)
Https://shop.nissa.ro/ro/produse/detalii/20792- Pantaloni- din- tafta- cu- talie- inalta Merg purtați și de bărbați? Am 1.80 și 56kg, adică destul de slab Cei de la Nissa au spus ca orice pantalon...? (mai mult)
Ce marime in cm mi- ar trebui pentru un sacou si pentru gulerul unei camasi stiind doar ca in general port haine marimea L? Pe site- ul firmei am de selectat marimi de la 23 pana la 118 pentru sacou si...? (mai mult)
Care este diferența dintre pantalonii de bărbați și de femei? Bărbații pot purta pantaloni cu talie înaltă? Evazați? Arată bine talia înaltă?
Cu părul prins sau ne-prins (deloc) la școală, cum alegeți de obicei?
Salutare! Ce nelămuriri sau ce intrebări aveți despre epilarea definitiva si despre noile proceduri de remodelare corporală? Sunt curioasă de nelămuririle voastre.
Buna dragele mele vreau sa va întreb dacă este buna crema fanola smooth care straightening mask am dat comanda și as vrea sa știu dacă este buna pentru îndreptare multumesc
Salut, am o întrebare. Vreau să- mi iau un parfum și nu stiu ce sa aleg dintre stronger with you Absolutely sau Tobacco. Care considerați voi ca miroase mai bine? Care are o persistenta proiecție...? (mai mult)
Ce saloane recomandați din București pentru pierce in buric?
Cum sa scapi de puncte negreee?
Salut TPU, am parul foarte cret si destul de lung (am bretonul pana la buze, partea din spate pana pe la umeri) dar este foarte des si voluminos si nu sta exact cum vreau si voiam sa va intreb cum as ...? (mai mult)
Buna, vin și eu cu o întrebare, fetele care ați folosit keratina pentru par creț îndreptare se vede vreo diferența după efect?
Bună seara.Doresc să reclam un magazin de îmbrăcăminte online numele Kleid, care m- a înșelat la achiziționarea unor produse vestimentare.La primirea parchetului, oripilată, am găsit alte produse,...? (mai mult)
Salut, am o geacă lucioasă care are o gaură de la țigară, se mai poate repara cu ceva kit sau dacă o duc undeva? Mulțumesc
Hey dragii mei, cine îmi poate spune dacă exista vreun remediu sa- mi fac parul drept sau sa se facă drept in timp? Tin sa va spun ca eu am parul foarte, foarte creț și nu mai creste deloc de câțiva...? (mai mult)
Buna fetelor, ce părere aveți despre șamponul forcapil și pastilele forcapil?
Cum aș putea să cresc sprâncenele? Le-aș dori puțin groase
Am făcut o comandă de pe shein și am greșit mărimea unui produs, am trimis comanda cu mărimea eronată, știe cineva dacă pot să modific mărimea din comandă?
Despre domnul doctor Marek Vâlcu, păreri? Sunt recenzii bune pe net, dar vechi. Recente, mai nimic! Vă mulțumesc!
Îmi place mult ce purtau oamenii demult, și atunci exista o modă frumoasă, eu cred că poate fi eleganta și azi, de ce nu?...? (mai mult)
Aș dori să-mi fac primul meu tatuaj, cat de tare dor tatuajele în principal pe mâna?
Bună,aș dori să-mi fac un tatuaj pe mâna ceva despre mama mea, un citat ceva emoționat totodată scurt, vă mulțumesc ????
Ce părere aveți despre hainele de pe trendyol?
Cum pot transforma bijuteriile în lingouri?
Ce culoare de la rujurile mate nyx e cea mai frumoasa Vreau ceva matt si simplu(sunt bruneta ) nu culori ca rosu etc ceva simplu si mat
Salutarii TPU! Am si eu o mica intrebare, unde credeti ca as putea gasi voluntari prin Bucuresti pentru niste tatuaje Tatuez de ceva timp si mi-ar placea sa mai practic
Hei! Ma puteti ajuta va rog cu niste sugestii de aplicatii unde pot cumpara o cantitate mare de haine/obiecte? Preferabil daca exista unele unde, cu cat cumpar mai mult sa mai lase de la pret. Sau merge...? (mai mult)
Bună! Știți cumva cum să procedez pentru un vopsit blond platinat? Am nevoie urgent pentru vineriși nu am reușit să îmi găsesc vreun salon să mă facă zilele astea. Știți cumva dacă oxidantul...? (mai mult)
Bună, aș vrea să îmi cumpăr niște haine de pe net și nu stiu ce site să aleg temu, SHEIN sau trendurile care au haine mai de calitate și la preț bun?
Acum vreo 5 luni aproape 6 mi- am dat pircing in nas din acela pe nara, iar in timpul asta nu pot sa îl scot, s- a fixat acolo și nu știu cum sa procedez! Este normal sa nu pot să îl scot? Dureaza...? (mai mult)
Nu am purtat niciodată adidași albi, azi am observat scame multe de la ciorapii negri pe interior. Trebuie sa port sosește albe sau o fi că îmi transpira mie picioarele? Sau o fi normal? Ce sa fac...? (mai mult)
Se poate face constructie slim pe unghii roase?
Cum scapi de fire albe premature la vârsta de 28 ani? Ce soluții sunt?
Buna tuturor! De vreo 2- 3 ani (la vremea aia 14- 15 ani în prezent 17 ani) îmi tot pica foarte mult ceva alb din cap care seamănă cu mătreață, din ce am înțeles de pe internet se numește dermatita...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!