| AndreeaAndree a întrebat:

Cum pot sa scap de cosurile de pe fata? PS: dau funda.

15 răspunsuri:
| ioniiiiiM a răspuns:

Daca vrei neaparat sa scapi de cosuri poti sa te dai cu "Extract de galbenele" se gaseste la farmacie costa in jur de 6 lei. App e la sticluta, nu e crema!

Cum se foloseste: Pui pe o discheta demachianta putin din "extractul de galbenele" si dai pe fata in fiecare dimineata si seara.

P.S si eu l-am folosot c-am vreo 6 luni si acum imi mai apar pe ici pe colo cate un cos happy

Good Luck!winking Fundita puppy dog eyes

| Christina a răspuns:

Daca ai 12 ani, o sa treaca cu timpul. Asta se intampla pentru ca esti in crestere, corpul tau se transforma si devii femeie, ai grija sa nu ti-i le rupi/spargi etc, sa nu ramai mai tarziu cu cicatrici pe fata, stiu cazuri!big grin

| victor333 a răspuns:

Fa mult sex sau mai e o optiune nu la fel de placuta sa te duci la dermatolog sau alta sa ai un regim alimentar echilibrat sa faci sport si sa dormi 8h macar

| AndreeaAndree explică (pentru victor333):

Asta nu e o solutie

| Adrianetc a răspuns (pentru victor333):

Cine te-a prostit in legatura cu sexu'? 90% din adolescenti au asa ceva deci nu e ceva anormal, nu are legatura sportul sau alimentatie, este secrietia de sebum din piele. ai o nuca pentru raspunsul tau

| victor333 a răspuns:

De ce nu e o solutie esti fara buletin?

| gfghn a răspuns:

Coaja de portocala
Tratamentul cu coaja de portocala realizat acasa s-a dovedit a fi foarte eficient in tratarea acneei. Pentru tratament coaja de portocala se rade, se amesteca cu putina apa si se aplica pe zonele afectate de acnee.

Lamaia
Unul din cele mai simple remedii pentru acnee este aplicarea in mod regulat a sucul de lamaie pe cosuri si acnee. Se lasa sa actioneze timp de maxim o ora dupa care se spala cu apa calduta.

Funda?

| Farmec a răspuns:

Gama Gerovital Plant Stop Acnee, special concepută pentru tenul cu imperfecţiuni, este primul pas către o piele sănătoasă şi un chip luminos. Cu o eficacitate antiacneică demonstrată clinic de 83%, produsele gamei Stop Acnee te scapă de acnee în doar 4 săptămâni. Urmand acest link vei gasi o schema de tratament care implica produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee: http://farmec.ro/produse/ten/crema-ultra-activa-98.html

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Iti recomand un tratament care a fost eficent, m-au scapat de cosuri si puncte negre pe mine si la prietenele mele.
Dupa ce am incercat toate produsele posibile, m-am hotarat sa merg la un doctor dermatolog foarte bun.
Medicul mi-a dat un tratament cu creme pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai ( tea tree ) Thursday Plantation.
Dupa cateva zile de utilizare a produselor, deja pe tenul meu a inceput sa se vada efectele vizibil.
Cosurile si punctele negre au inceput sa se usuce, si apoi au inceput sa dispara de tot.
Din ce mi-a povestit medicul si ce am citit si eu pe internet, uleiul de arbore de ceai, este foarte puternic in distrugerea cosurilesi punctelor negre/albe, si nu usuca pielea, nu are efecte adverse.
Pe mine intr-o perioada de timp, foarte mica, mi-au disparut toata acnee.

| Ryder007 a răspuns:

Mda... sau poti cumpara o alifie de la farmacie.

| AndreeaAndree explică:

AM 12 ANI!

| takukiziku a răspuns:

Eu cand am un cos din ala mare il sparg si il storc bine pana curge sange curat apoi pun pasta de dinti si las asa peste noapte ( se usuca aproape trecewinking ) iar intr-un timp am avut pe picioare niste cosulete si m-am dat cu o crema "cutaden" intr-o seara dupa ce am facut baie si a doua zi nu mai aveam nici unul; sau mai folosesc spirt (le usuca)si apoi dau cu tinctura de propolis(toate astea seara inainte de culcare; si am mai auzit ca ridichea neagra e un remediu bun- iei o ridiche si o dai pe razatoare apoi storci zeama si iti dai cu ea unde ai cosuri si lasi asa un sfert de ora apoi te speliwinking

| sylwyu97 a răspuns:

Ia ti sapun cu sulf si spala te pe fata si apoi ia ti de la elmiplant crema hidratanta anti-imperfectiuni. ps le gasesti la farmacie.Eu le folosesc de o saptamana si aproape mi au trecut big grin! costa cam 5.50 lei sapunul si crema19.50 lei. Funda?smug

| Cristina57Mcari a răspuns:

In momentul cind ti-a aparut un cos pui gheeata pe el sau suc de lamaie big grin

Întrebări similare