Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 13 Aprilie 2025 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Intrebare pentru cei care au inceput scoala de agenti de politie campina, dar au renuntat inainte sa o termine. Care a fost procesul? Ati discutat cu dirigintii, ce v au spus sa procedati? Si cat ati...? (mai mult)
Salut. Am aplicat pentru un job in Bucuresti de tehnician electronist, care nu necesita experienta(nu am cochetat niciodata cu ceva de genul) pentru aparate de pacanele. Mi s- a spus ca salariul primele...? (mai mult)
De la profilul Stiinte ale Naturii la liceu, poti sa urmezi facultatea de inginerie?
Dacă urmez profilul de științe ale naturii la liceu pot da după la facultatea de inginerie?
Dacă fac la liceu profilul Științe ale Naturii pot după să fac facultatea de inginerie după ce termin liceul?
Buna tuturor, caut un loc de unde se pot furniza pene de gâscă, indiferent în ce stare, daca se alfa in perne sau plapume folosite sau daca sunt materie prima, vreau o cantate mai mare, la câteva tone,...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă după ce termini studiile superioare și te înscrii la o postliceala, acea postliceala îți poate anula diploma de studii superioare?
Bună ziua! Aș dori să știu dacă, în cazul în care am absolvit deja o facultate și doresc să încep o nouă specializare, pot urma modulul psihopedagogic, având în vedere că nu l- am urmat...? (mai mult)
În afară de OLX și Publi24, pe ce site pot găsi locuri de muncă unde să pot suna direct angajatorul?
Bună, locuri de muncă part time în Ploiești? Sunt studentă și aș dori un venit în plus
Buna ziua, dar vreau sa ma lamureasca cineva in domeniu, in 2023 martie am fost oprit de catre un echipaj de politie cand ma aflam la volanul unei masini(aveam 17 ani si nu aveam permis de conducere ...? (mai mult)
Salut! Lucrez pe un buldoexcavator Case 580 st și ne presează sa facem multe ore pe ceas, dar nu prea avem de lucru! Pot sa fac ceasul să înregistreze ore singur cu motorul oprit să nu mai fiu nevoit...? (mai mult)
Pentru voi cu e să vă căutați loc de muncă? Mie mi se pare greu, am o intervenție și nu am mai muncit de 1 an, acum am cam 2 luni de când caut tot aplic, trimit CV, sun, dar nimic, chiar ...? (mai mult)
Salutare, o întrebare pentru cei din Alba-Iulia care lucrează la firma Pema Electrotehnic, pe câte schimburi se lucrează acolo 2 sau 3?
Ce știți despre AFAHCBV și SSAvC? Câtă matematică trebuie? Mai bine zis, ce anume din matematică trebuie pentru a mă face pilot? Câți bani trebuie să sparg? Mulțumesc anticipat!
Salutare, De ceva timp, a inceput sa ma atraga camioanele, doresc sa imbratisez meseria de camionagiu, presupun ca se castiga destul de bine, as dori sa stiu daca fac scoala de soferi la Categoria C...? (mai mult)
Salutare, observ că nu prea se mai fac angajări în domeniul UX & UI Design / Graphic Design. S- a schimbat ceva în 2025? Este necesara o diploma? Care este explicația pentru care agențiile...? (mai mult)
Doresc sa dau la medicina, dar am o intrebare in legatura cu nivelul de engleza necesar. Cam cata engleza ar trebui sa stiu atat pentru facultate, dar si cand voi fi medic (tinand cont ca voi lucra aici...? (mai mult)
Dacă am învățat școală de șoferi absolut tot pe cutie automată vreau sa dau,și mie frică că nul iau și dacă dau mită, unde nu sunt camere cum fac?
Salut TPU. As vrea si eu o parere de la voi. As vrea sa dau la politie la Campina dupa ce termin liceul anul acesta, vreau de foarte mult timp sincera sa fiu doar ca eu sunt fata.Sunt mai "moale" cum...? (mai mult)
Bună seara! Eu dupa ce termin liceul m-am gândit sa plec dincolo in germnaia la lucru, ma pot angaja la Mercedes fara bacalaureat?
Salut, ce salariu primeste un politist? Eu am auzit ca dupa un an doi de experienta poti primi in jur de 7000 de lei dar vreau o confirmare.
Bună seara! M-am gândit sa ma duc în Germania dupa ce termin liceul, ma pot angaja la mercedes fara Bacalaureat?
Salut, vreau sa stiu (din partea unui militar) daca e ok sa fi subofiter in armata si ce salariu si beneficii primesti, cu lucruri importante ar trebui sa stiu. am mai citit lucruri despre asta dar nu...? (mai mult)
Salut! In cazul in care vreau sa demisionez, mai este obligatoriu sa intru in preaziv? Multumesc!
Facultatea Carol Davila din Bucuresti este bună? Sunt grele orele și ce voi avea la ea nou? Am auzit ceva de niște examene, colocvii? Spune ți?
Bună. Acum 10 ani am picat la o materie de la bac, și aș dori să îl dau iarăși, doar ca acum am un copil și îmi e mult mai greu să învăț și să rețin toată materia necesară. Știți ...? (mai mult)
Salutare! Doresc sa ma inscriu la concursul de admitere pentru politie din toamna, dar am o nelamurire.Ideea este ca eu dupa liceu am lucrat sezonier in afara tarii pe perioade de 6- 8 luni.In autobiografie...? (mai mult)
Bunã! Stie cineva ce salariu are cineva care lucra in afaceri imobiliare? Si daca salariul se primeste in fiecare luna sau sunt luni in care ju primesti deloc? Cine stie mai multe drtalii despre acest...? (mai mult)
Ca sa devii învățător ai nevoie neapărat de liceul de pedagogie?
Anul viitor vreau să merg la cursuri, plătesc vreo 30 milioane la două nivele de bază pentru gel, dar vreau să merg la Cristina Albu Academy și zice că minim 10 clase să am și dacă am numa ...? (mai mult)
Am un tovarăș care lucrează la McDonalds, susține ca el ca și Manager Adjunct (Gel) ia 65-70 mil pe luna fără bonuri de masa, este adevărat sau?
Aş vrea să vorbesc cu un elev militar sau cadru militar care se pricepe la matematică.Am fost admisa pana acum la toate probele, dar a ramas proba scrisă.Ce formule ati invatat la matematica si cum...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, cam in ce luna se incep recrutarile pentru posturile vacante in mai sau iunie? Pentru un student de 18 ani si daca ati fost recomandati experienta de a lucra la mare pe sezon de...? (mai mult)
Buna,vreau sa studiez dreptul,insa sunt multe carti diferite, ce imi recomandati pentru anul 1, semestrul 1?
Buna. Lucreaza cineva la hiper farmacia Dr. Max ca operator stocuri? Implica si manipularea marfii primite, este multa? De asemenea stiti cam cat este salariul?
Salut TPU! As vrea sa dau mai departe la facultatea de drept si vreau sa aflu din ce lucruri trebuie sa ma pregătesc, ce cărți trebuie sa citesc si cam tot ce e de știut in legătură cu admiterea....? (mai mult)
Salut. Sunt clasa a 12 a pe profil de turism si alimentație, am 18 ani si nu prea știu ce sa fac dupa liceu... Știu este cam rușinoasă treaba asta dar sunt intr o pana de idei gravă, vreau sa îmi...? (mai mult)
Buna,dupa ce voi termina scoala de jandarmi subofiteri, voi fi oficial jandarm si voi fi repartizat intr-o anumita parte a tarii? sau cum se procedeaza dupa incheierea scolii? Mulțumesc.
Buna,odata ajuns jandarm, cum se procedeaza pentru a ajunge mascat?
Salut! Stie cineva daca vreau sa lucrez in afaceri imobiliare ce liceu ar fi recomandat? Sunt clasa a- 8- a si nu stiu ce liceu sa aleg cred ca economic ar fi o alegere buna daca stie cineva si alt liceu...? (mai mult)
Bună, dacă prietena mea a fost model (videochat) din cauza greutăților (menționez ca a fost decât o lună până și a rezolvat problema) iar acum și a pus totul la punct și dorește să intre...? (mai mult)
Salut, ieri am promovat cele 2 probe(calculator și scris) din 3 pentru atestat începători CPI, a mai rămas decât proba pravtiva(conducerea) si acum a venit teama ca o sa pic, știți cumva dacă ...? (mai mult)
Salut, sunt curios dacă a renunțat cineva de aici la academia de politie?
Bună! Am terminat un liceu de turism și alimentație și vreau sa devin educatoare pentru copiii între 3-6 ani.Pot face asta doar cu un curs acreditat?
Buna, Am 16 ani si as dori sa urmez o cariera la jandarmerie iar ulterior la mascați.Eu am 175 cm înălțime si 76 kg.Este o problema inaltimea mea? Pot Ajunge jandarm cu 175 cm înălțime? Multumesc...? (mai mult)
Bună seara! Am aproape 17 ani. Deci, prin urmare sunt minora. Acum termin clasa a 10 a, dar din motive personale, ar trebui sa ma las de liceu dupa ce promovez clasa a 11- a. Am vrut sa ma transfer...? (mai mult)
Buna ziua lucrez in invatamant pe perioada determinata pana la sfarsitul anului scolar.Intrebarea mea este o sa beneficiez de salariu si in vacanta daca contractul meu se incheie la sfarsitul anului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Madalin2004 întreabă:
Kufu95 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!