Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un program de scris partituri dar sa nu fie trailler?
Tocmai mi- am luat un sistem desktop PC lenevo ideaCentre H30- 05 cu procesor AMD Dual- Core E1- 6010 1.35GHz, 2GB, 500GB, DVD- rw, AMD Radeon R2, freeDOS dau sa il deschid si imi cere sa ...? (mai mult)
De unde as putea sa iau partiturile de la Piratii din caraibe-He's a pirate sau Soundtrack-ul lui Hedwig din Harry Potter? (pian)? Funda :>
Unde pot gasi un site cu partituri?
Stiti cumva o carte cu partituri din Harry Potter pentru pian in care sa fie si Hedwig's theme si sa nu fie foarte usoare. Adica.Nustiu.Gen nu numai patrimi sau? Va rog. Funda
Fac chitara clasica de 8 luni iar acum vreau sa trec la electrica. Eu cred ca am destula experienta, stiu sa citesc partituri, sa cant acoduri... ce chitara electrica mi s-ar potrivi la vreo 10-12? (mai mult)
URGEEEEEEENT: Am nevoie astazi de programe pentru descarcat partituri de melodii romanesti gen Holograf, Voltaj, 3Sud Est pentru pian, orga, etc... FUNDA + VOT am nevoie cat se poate de urgent? (mai mult)
Stie careva daca poti face partituri pe windows 8. Daca imi ziceti de e word am word 2013. Partituri de alea cu note cheia sol armura etc.
VA rog HELP :*! dau funda! negativul de la aceasta melodie a lu britney spears am mai auzit si vreau sa stiu cine a compus :X:X:X si daca exista partituri de la aceasta melodie de cantat la pina :X:X...? (mai mult)
Buna,TPU! Stie cineva programe cu care poti scrie partituri sau linii melodice?
Ar putea suna stupid, dar: Exista vreun program "minune" care imi calculeaza notele intonate? ca sa explic, imi place sa creez muzica, mai ales cand sunt trist, imi cant durerea, sau fericirea...imi? (mai mult)
Care sunt programele folosite pentru crearea partiturilor muzicale pe calculator?
As vrea sa achizitionez o orga care sa sune a pian dar am buget pana in 4 milioane lei vechi.Am vazut cateva pe site-ul fly music, dar as vrea sa stiu si altele inafare de cele care sunt acolo.Va rog frumos...? (mai mult)
dau funda:*:-*! am si eu o intrebare :) pe acest site http://classpiano.com/index.html pot gasi numai acele melodii date de ei sau pot cere si eu o melodie de exemplu as vrea sa o cant pe aceasta...? (mai mult)
Nu gasesc niciunde tutorialul pentru pian de la melodia close to you By dj aligator si eu vreau sa o iau de undeva.sau macar niste partituri de lamelodia asta :((nu gasesc nciunde cine se poate oferi...? (mai mult)
Va rog imi dati niste s-turi cu partituri pentru vioara cantece pentru mama dau fundita la care imi da cele mai multe raspunsuri va rog
Are cineva partituri pentru orga cu muzica populara, inclusiv digetație?
Unde pot gasi partituri free?
Eu cant la flaut. As dori sa gasesc niste partituri pentru beatbox flute. Majoritatea care le-am gasit sunt contra cost. Am sanse sa gasesc si gratis?
Mi-am cumparat chitara. Dati-mi site-uri cu cantece pe partituri pentru chitara. Cele mai bune funda!
Ceva partituri de la melodia lui morandi crazy world?:o3 unde gaasesc?:o3 sau tutorial pentru pian:o3:(( help va rog dau funda!
Am nevoie de linkul unde gase partiturile pentru CHITARA la melodia I was your man-Bruno Mars. FUNDA!
~FUNDA~ stiti niste piese frumoase la flaut cu tot cu partituri? dati-mi un site va rog! multumesc!!
am o intrebare.De curand am scris vreo 10 partituri pentru o profesoara care isi sustine inspectia de gradul I, la muzica, bineinteles.Nu stiu cat de scump se lucreaza la chestiile astea, mie...? (mai mult)
Buna,cant la acordeon de vreo 4 ani si as dori un site de pe care sa descarc cantecele(partiturile)a mai multor piese, FUNDA!
Stie cineva un site de unde pot gasi partituri de pian?
"Immediate Music - Autumn" Este o melodie cantata la pian, puteti sa o cautati pe YouTube este foarte frumoasa dar din pacate nu am gasit partiturile acestui cantec... Daca gasiti un site cu partiturile? (mai mult)
Este timpul să ma gândesc la o facultate, dar sunt putin nesigur de ceea ce pot face. Îmi place muzica (cânt cu vocea și cânt la chitara), dar stiti cum este muzica in Romania. Cu ...? (mai mult)
Imi spune cineva de unde pot sa iau partiturile de la star wars la chitara clasica(site)?
Buna tpu..sunt baiat si as vrea sa ma duc la un curs de orga sau pian, si nu am mai fost niciodta.Problema este ca nai la scoala nu am invatat notele, pe noi ne punea sa invatam un cantec si ne sculta...? (mai mult)
Cine e in clasa a 7 a si are in manualul de muzica partituri pentru hora unirii? Fundaaa :)
Heii! :) Unde pot sa gasesc niste partituri de muzica populara pentru orga? De exemplu : La toti ni- i greu- TRAIAN ILEA SI VALERIA CODOREAN...Mandra floare trandafie- Tinu Veresezan...etc. Multumesc ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot descarca partituri de colinde pentru pian pentru ambele maini? dau funda si vot
Salut TPU^^ am si eu o rugaminte cine imi poate da un site cu partituri pentru tobe multumesc mult dau funda :)
Hei TPU nu stiti unde as putea gasi partituri pentru pian pe net.de prefelabil crestine.sau clasice. dar sa se poate scoate. iso gramada de saiduri care nu-s nimic de capul lor PS dau fondita la cel mai...? (mai mult)
Hey:*. Care stie unde se pot gasi partituri pentru meodia marrons 5-payphone:) pentru chitara:))... funduta + vot:*
Cine stie un site cu partituri pentru flaut?
Tocmai mi-am cumparat pian.si nu prea stiu ce sa cant. imi dati link-uri cu mai multe partituri ( si de incepatori ) multumesc! funda :*!
Salut, cine se pricepe foarte bine la muzica? as dori sa imi faca cateva partituri. cine se ofera sa ma ajute?
Buna! As dori si eu niste partituri pentru vioara, in pozitia a 3-a. Ca eu nu gasesc deloc pe internet. Vreau sa invat niste piese noi in pozitia a 3-a, si nu gasesc :)) Dau Funda;)
Cine stie site-uri cu partituri pentru pian? mersi mersi mersi funnditza mare :X
Cine imi poate spune de unde pot cumpara carti cu partituri pentru saxofon : Play Along. Adica si cu CD. ma refer la genul Jazz, blues, etc...
dau funda! multee funde. :)) va rog... dau cate funde vreti. va rog ajutati- ma sa gasesc niste partituri. daca ma ajutati promit ca facem cumva si va dau funde. :( uitati linkurile. vreau partiturile...? (mai mult)
Salut, cine se pricepe foarte bine la muzica? as dori sa imi faca cateva partituri pentru vioara. cine se ofera sa ma ajute?
Am gresit cu ceva fata de cea mai buna prietena si as dori niste videoclipuri sau aplicatii practice in care iti poti cere iertare. Am vazut unul de genu' pe site-ul tamp. ob, in care era o melodie...? (mai mult)
Sall TPU, stie cineva sa cante bine la chitara, dupa partituri ...si ar putea sa-mi dea id, supa aia imi poate da ign, nu ma supar! dau FUNDA!
Stiti unde pot gasi partituri muzici clasice:The Storm,piratii din caraibe, let it go.....etc.VA ROG!
Stie cineva unde as putea gasi niste partituri pentru pian pentru incepatori? As vrea sa le descarc online pentru a le putea printa eu.
Cine canta la blockflote...sa ma ajute si pe mine sa gasesc partituri, de felul"do,mi,sol,mi, do". multumesc! si as vrea si melodii romanesti! multumesc! fund+vot!:*
De unde pot achizitiona partituri si tabulaturi? (pian/chitara)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
linarkfts întreabă:
tonyc7 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
lacramioaraa133 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!