Doamne! Voi chiar credeti in asta? Daca DA sunteti nebuni! Doamne sunt atatzi oameni care se dau drept vedete si sunt niste...(sa nu spun). credeti ca Justin Bieber nu are alta treaba decat sa stea la calculator toata ziua sa vb. cu toate aiuritele ca voi? Vedetzi-va oameni buni de treaba voastra! Oare de ce nu au promovat unii bac-u sau au intrat la licee de 2 bani? CA au alergat dupa niste vedete care iau milioane de euro si voi suntezi hipnotizate de ei! Ce prosti pot fii uni oameni
JUSTIN este super dragut, dar nu si-ar da niciodata nr. de tel. cum am gasit pe net sau i-diul. Iar treaba cu contul de twitter si facebook mi se pare prosteasca rau de tot, pentru ca nu ar fi el atat de prost sa dea toate astea la oricine, pentru ca pe voi nu va cunoaste si oricum ce ii trimiteti voi nu ajunge la el, ca cineva face misto de voi.SUNTETI NISTE AIURITE
Nu te mai stresa sa il vz pe twitter pe justin bieber ca isi fac fanele lui twitter-ul lui si vorbesc in locul lui, nimeni nu stie id-ul lui sau etc ...asa ca nu-ti mai bate capul mi-a dat web odata si sa vezi cat de urat arata dar sia luat web-ul cateva minute si s-a dus sa se schimbe si arata frumos si mai ales la tv cum arata dar asa ceva inca n-am vazut aproape 80la suta il plac, il iubesc la nebunie. dar 20 la suta il urasc. nu fac parte din nicio grupa.
anonim_4396 întreabă:
Justin***Deny întreabă:
andrutza_5118 întreabă: