Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Aprilie 2025 sunt:
Ce înseamnă? Cearesem hosesma lustru andu pele te desma
Am dat comandă la monitorul acesta ce ziceți merită ce- i 450 lei? 180 hz VA https://www.emag.ro/monitor- gaming- curbat- led- va- dahua- 23- 6- full- hd- 1920x1080- 180hz- 1ms- adaptive- sync- 1500r-...? (mai mult)
Ce naiba tot pun ăștia in KFC de imediat îți vine să mergi la buda? Sau mănânc eu prea mult?
Buna ziua doresc o parare despre acest Set 2 stergatoare auto BOSCH, VW Touran 2006-2014, VW CADDY 2006-2014, 600mm+450mm sunt bune la un caddy 2008
În ce zona din București nu este cutremur în care să mor bine eu mă refer poate fi cutremur dar sa dureze câteva secunde și să se oprească anul 2025
De ieri seară până azi urechea dreapta îmi este înfundată și nu mi se desfundă, are vreo legătură faptul că ascult toată ziua muzică în căști?
Voi ati tinut post negru in ziua de Paste? Sau de ce zonele de mancare din mall-uri s-au umplut la refuz luni la pranz cand s-au deschis? Ziceai ca romanii sunt rupti de foame, asa au comandat.
Voi v-ați gândit vreodată la sinucidere? Cum ați reușit să nu mai aveți aceste gânduri? Eu am încercat să mă rog, dar nu merge.
Vreau porecle pentru numele prodan dar sa fie ceva asemănător cu tatican și combinat cu panseluțe,bețiv, iepure și cam atât mulțumesc (rapidddd)
Mergeti careva la Olimpiada Nationala de Religie de la Slobozia miercuri?:))
Cand ma gandesc la trecut ma incearca deseori un sentiment de melancolie si ma intristez ca in curand o sa-mi vina si mie randul sa imbatranesc si sa mor. Cum sa trec mai usor peste aceste stari?
Vreau sa am si eu niste experiente paranormale ca sa ma simt mai bine nu doar de la droguri. Ce sa fac?
Vi se pare normal sa existe atatea legi si reguli? Omul nu ar trebui sa fie liber si nu ingradit de atata legislatie? Totul ar trebui sa fie liber nu credeti? Cei care ne impun acest sistem ar trebui dati...? (mai mult)
Doar eu nu vreau invitați de Paste ci liniște. Am ceva rude ce s- au autoinvitat la noi, iar eu sincer am chef sa merg la iarba verde cu copilul și soțul, nu sa intind mese, da imi e și urat sa refuz...? (mai mult)
Paste fericit, supici ???? Ce mai faceti?
Hristos a inviat! Voiam sa va intreb daca pe voi nu va apuca depresia cand deschideti tv ul zilele astea. De fiecare data in prag de sarbatori dau sa vad si eu o stire ceva si aud numai "ce punem pe masa...? (mai mult)
O persoană dacă nu se botează de la naștere de mic copil se poate boteza pe la 18- 20 ani la noi la ortodocși? Viitorul meu soț este nebotezat și o să se boteze la el (părinții toți sunt...? (mai mult)
Poate exista iubire fără respect? Poți iubi pe cineva care nu te respectă sau pe cineva pe care tu nu-l respecți?
Hristos a înviat! Nu am putut să nu observ cât de frumos este cerul în această zi, având un albastru natural și curat, de parcă s- ar cunoaște că aproape toate avioanele comerciale sunt la ...? (mai mult)
Daca am plecat de la instructia militara, am renuntat pentru ca am avut o problema as putea sa ma inscriu din nou?
Cum poți cunoaște oameni noi având în vedere că în adolescență am fost antisocial iar acum e foarte greu sa creez conexiuni?
Hristos a înviat! Am și eu o problemă. Cum ați numi un băiat care jignește o fată? Un tip de la mine din zonă se tot ținea de capul meu de aproape un an și mereu voia să ieșim la plimbare....? (mai mult)
Cand spuneti "Paste fericit tuturor!" va referiti la toti, chiar si la dusmani?
Care vi se pare ca este cel mai plătit post de televiziune de unul din partidele politice?
Dă medicul de familie rețetă cu prescripția expirată?
Hristos a înviat! Am o întrebare legata de rețele de socializare. Daca ai sot/sotie, copii..trebuie sa pui pe pagina ta doar poze cu ei sau de familie. Spun asta pentru ca soțul îmi reproșează...? (mai mult)
Hristos a înviat ????????????
Termin a12a anul asta si avem album cu citate si am unul in minte dar am nevoie de cateva păreri."Veni, vidi, vici, da' fara ChatGPT era dezastru aici". Eu unul zic ca se potrivește avand in vedere...? (mai mult)
Portjartiera cu ce se poarta sau cu ce se poate combina?
Voi ce culoare vopsiți ouăle? De la ce brand aveți vopseaua?
Vad deja cateva intrebri despre masa de Paste. Eu va intreb altceva: Vremea e la fel de urata si pe la voi? In zona mea de mai multe zile dor nori, ploi si inca frigut. O zi a fost cald. Nu am chef...? (mai mult)
Cum sa îmi pun o extensie de coada de par care arată ca asta:https://www.temu.com/ro/Extensie- Coadă- De- Cal- Cu- Elastic- Pentru- Păr- Sintetic- Drept- Yaki- De- 60- 96cm- Potrivită- Pentru- Împletituri-...? (mai mult)
Pentru cei care sunt la slăbit că și mine, am făcut o greșeală mare am avut un deficit foarte caloric apoi duminică am consumat 4000 de calori, abia după încă 5 zile am revenit la greutate,...? (mai mult)
Voi consumați carne de miel de Paști? Cat costa kilogramul de miel la voi unde locuiți?
Cum pot citi niște mesaje
Hei, TPU, în final care e alegerea mai înțeleaptă și mai sănătoasă? Să fugi după oameni, potențiali parteneri, în speranța că așa, cu cineva, de undeva se va întâmpla cândva ...? (mai mult)
Salut. Vad ca a mai fost discutat subiectul acum câțiva ani dar revin și eu cu o întrebare. Pentru un televizor portabil, cu baterie, ce are DVBT- T2 cum pot face sa receptionez mai multe programe...? (mai mult)
Cum poți să te faci plăcut, sa atragi lumea daca ești mai tăcut? ( Introvertit)? Vad că trăim într- o lume unde și ultimul incult e sociabil, eu nu sunt un tip inteligent dar nici prost, dar nu...? (mai mult)
Daca adaug prieteni prin abonare la un profil public aceea persoana poate vedea?
Salut, acum 3 zile am stat cu 2 prieteni jos pe iarba in frig pe la 8 Seara si cand am intrat in casa a inceput sa ma doara urechea dar nu insuntru ci la exterior intre 2 cartilage.cand bag degetul acolo...? (mai mult)
Cate energizante Hell trebuie sa bei sa mori?
TPU am o întrebare ofer funda,De Paște nu vrem să stăm acasă, În Arad ce restaurante/shaormerii sunt deschise? stie cineva pe net nu îmi apare doar ca programul poate fii altfel.Va mulțumesc
Am trimis o poza la cineva pe messenger cu ceva timp în urma care doresc sa fie ștersa s au blocata
Buna TPU. as dori sa stiu marimea M ce vallori are in cifre? Ca anumite site-uri nu au litere sa aleg M ci e dat in cifre si nu stiu pe care sa aleg care M inaltimea la haine 170?
A făcut cineva un curs de bucătar? Îmi poate spune cineva în ce consta? Ce trebuie sa faci și dacă dai un examen sau doar participi și iei diploma?
Nu credeti ca telul omului in viata ar trebui sa fie scaparea de frica? Din Biblie reiese ca frica in afara de cea de Domnul este un blestem.
Buna seara va rog poate cineva ce trebuie sa fac pentru a putea face plati cu telefonul; Multumesc mult
Nu vi se pare ca in ultimul timp se intampla ceva ciudat in toata lumea?
Bună TPU pentru 85 de kg și 1, 60 m oare mi se motrivesc blugi 2xl? Îmi e teamă dacă iau 3xl să mi fie mari
Buna TPU as dori sa imi spuneti tot ce inseamna cereale adica : Grau Orz Ovaz Floarea Soarlui Rapita Orez... Etc. ce se pot face din ele daca le duci laFabrica de Cereale ca imi cere sa duc toaate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
KarlLagerfeld întreabă:
Elelena65 întreabă:
CristinaCristina17c întreabă:
Twister09 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.