Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Aprilie 2025 sunt:
Buna seara dragi si stimati colegi de pe TPU! Stiu ca am mai discutat luna trecuta despre ceea ce voi scrie din nou acum, dar situatia s- a mai ameliorat/reglementat oarecum as putea zice. Am discutat...? (mai mult)
Daca ați avea anxietate, atacuri de panica ați avea tupeu sa postați așa ceva pe TikTok? Oricum din zona și nu doar din zona și- au dat seama toți că am probleme ( se vede pe mine ), unii cred...? (mai mult)
Bună, Sap trecută am întâmpinat ceva groaznic imposibil de imaginat… Am intrat la sora mea în camera (12 ani are fata) era în pat cu nepoata mea de 5 ani în poziția 69. Erau îmbrăcate,...? (mai mult)
Salut! …mă confrunt de ceva timp cu o problemă ce mă macină din interior și nici nu știu cum s- o descriu … Totul a început când cunoștințe de- ale mele au devenit tot mai introvertite și...? (mai mult)
Pastilele ți le dă și după 6 luni, sau trebuie neapărat să vizitezi medicul?
Voi cum mai downloadati muzica de pe net?
Ce ați zice de următoarea idee de afacere? Să iei o căsuță într- o zonă cu priveliște, mai izolată, la un preț mic, poate și cu un pic de pădure, și să o transformi în cabană. Știu...? (mai mult)
Salut. Locuiesc in Germania intr- un sat mic si nu mai am niciun prieten. Ultimul pe care il cunosteam s- a intors in tara. Ce pot face in situatia asta tragica? Momentan nici nu lucrez si ma plictisesc...? (mai mult)
Bună seara! mă ajută cineva cu un sfat o părere, mereu de fiecare dată când primesc un compliment sau orice altceva nu pot să țin nici un secret mereu merg să- i spun soțului tot ce fac. și...? (mai mult)
Bună! A câștigat cineva recent la promoția glo pe open up un premiu mai mare(iphone, ebook reader, etc.)? În cât timp a fost livrat premiul de la câștigarea acestuia?( pe site scrie ca în maxim...? (mai mult)
Buna ziua am 16 ani am trait multi ani in strainatate si n- am reusit sa ma adaptez in aicea si chiar nu mai pot nici o secunde sa traiesc aicea si nu mai pot sta in orasul. Bine nu zic de rautate dar ...? (mai mult)
Bună! A câștigat cineva recent la promoția glo un premiu mai mare( iphone, ebook reader, etc.)? În cât timp a fost livrat premiul, primești mesaj înainte?(stiu ca scrie în regulament 60 de ...? (mai mult)
Ce îl face pe om de fapt sa fie om? Unii asociază cuvântul om cu o valoare morală care vine de la sine. așa sa fie? Este natura umană intrinsec morală? Sau doar devine de a lungul vieții?
Salopetă din piele ecologica merge la mașină de spălat?
Bună ziua! In spatele casei mele este făcută o fantana publica, din ce am înțeles ca nu se știe cine a făcut- o și ca aparține primăriei. Sincer habar nu am. Ideea este alta. Vecinul are acces...? (mai mult)
Buna, Am înțeles că domnul Trump vrea mandatul Nr 3. E posibil ca Statele Unite să se îndrepte spre dictatură?
Cat de importante sau relevante mai sunt bunele maniere azi?
Voi ce hobby-uri mai aveti? Intreb fiindca sunt nevoit sa stau mult in casa si ma cam plictisesc, nici prieteni nu am, sunt trist.
De ce nu se unesc toate tarile din lume sa fie un singur stat? La un moment dat in viitor cred ca se va intampla acest lucru dar cand?
Cine îl mai votează pe George Simion în mai? https://youtu.be/DEsUX4Vx8i4?si=xSB4xaC07Cww_qQn
Daca viata ta ar fi un gust care ar fi?
Formația preferata, cântărețul preferat? La mine Nickelback și Justin Bieber
Mă agită spațiile aglomerate, cum ar fi autobuzul. Ce pot face?
Bună am avut o interdicție din 2018 pe 5 ani în Austria După ce trece timpul interdicției de 5 ani se șterg și dosarele oare?
Ce prăjituri va plac foarte mult? Care sunt preferatele voastre?
Păcăliți pe cineva azi?
Dragă TPU, sunt o elevă din clasa a 9 din RM. Anul ăsta este unul decisiv doarece se va determina daca ma voi putea duce in liceu sau nu. Notele mele sunt destul de decente, nu cele mai bune dar nici...? (mai mult)
Am un lapsus, cum se numea "aia" de și o pun pe cap motocicliștii? Dau Funda Rapid vă rog ca am un argument aprins
Salutare! Am făcut cont- ul pe TPU pentru această întrebare. Am o poveste destul de lungă și trebuie citită până la capăt. Scuze! Păi … Eu sunt șofer de camion prin Europa și stau mai mult...? (mai mult)
Hei, mama s- a țăcănit, acuză un jurist și un avocat cum ca ar fi făcut o să semneze niște acte goale, și ca se folosesc de semnătura ei, a fost chemată intr- un parc să semneze niște ...? (mai mult)
Un restaurant din constanta care are în meniu tort de fistic și pizza mâncare bună?
Pun aceasta intrebare din pura curiozitate si vreau sa va zic ca nu este niciun raspuns corect sau gresit la ea. Daca sa zicem ca vi s- ar oferi ocazia sa traiti intr- o societate in care, in limitele...? (mai mult)
S-a aplicat legea aceea de poluare a masinilor? Stiu ca este o taxa nesimtita de 1800 lei
Am pus o întrebare la alta categorie si un tip, probabil frustrat de conținutul acesteia, sau poate i- am atins tipului o coarda sensibila, a început sa ma jignească foarte urat, pe considerentul...? (mai mult)
De ce văd adesea ca o prefăcătorie ceea ce fac unele asociații de voluntariat? De ce am o părere greșită despre multe cupluri care studiază teologia și zâmbesc și par primitori dar în același...? (mai mult)
Am o întrebare: cum o cheamă pe doamna care vorbește pe fundal, când se prezintă știrile de pe antena 1? Nu ma refer nici la prezentatori, nici la reporteri, ci la persoana din spatele imaginilor....? (mai mult)
Fusese Victor Ponta la Știrile ProTv, iar Andreea Esca l-a întrebat dacă nu e rușine să candideze. Ce părere aveți de întrebare? :))
Dacă unei persoane i se elimina canalul de YouTube deoarece nu a respectat regulile comunității YouTube, nu ar fi corect sa nu își mai poate face alt canal câteva luni?
Buna. Din ce cauza sunt bârfit de atâția oameni și denigrat? De când am atacuri de panica pe strada, anxietate sociala severa și tremur si par speriat pe strada unii tot mă defăimează și bârfesc!...? (mai mult)
Am o dilemă: de ce oamenii săraci cărora nu le place munca sunt jigniți și arătați cu degetul, iar bogații planetei, cărora nu le place munca, sunt considerați un exemplu? Și, să fim serioși,...? (mai mult)
Credeti ca omenirea ar deveni mai puternica si am trai mai bine daca am vorbi cu totii o singura limba?
Ce mai stiti despre miscarea "Delfinul" care a fost in Romania acum vreo 20 de ani. I-au gasit pe responsabili?
Va cumpăra vreodată Disney studioul Warner, Lionsgate sau Paramount Pictures! Pare ca a mers cu 20th Century Fox? De ce nu ar încearca sa cumpere un alt gigant din Hollywood?
Bună,dacă soțul meu are o firmă pe agricultură și plătește la stat impozit etc dar nu e angajat el ar putea să ia indemnizație creștere copil?
Hei, voi ce faceți contraplictiselii, mai ales când nici nu puteți să vă mișcati prea bine, că aveți corpul inflamat sau sunteți răciți și nu vă puteți deplasa prea mult sau nu vă puteți...? (mai mult)
Hei, TPU, există cursuri pentru artkraft și învățarea de cât mai multe tehnici de genul (tipuri de lipiri, împăturiri, tipuri de modelaj, tipuri de asanmblări și tot felul de drăcii de...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva cum aflu tipul panoului la un tv QE55QN90DATXXH?
De la ce varsta este normal sa ai iubit/ iubita? De ce parintii nu doresc ca copii lor sa aiba un/o iubit/a.
In cat timp își poate face efectul ceaiul de rozmarin pentru grăbirea menstruației și câte ceaiuri ar trebui sa beau
Bună seara utilizatori TPU! Din ce județ sunteți, ce lucrați și ce părere aveți vizavi de locul de muncă(vă place, sunteți mulțumiți)? Eu sunt din județul Arad, momentan lucrez în construcții(deloc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LovelyGirl4u întreabă:
Maryyyaa întreabă:
jonnybaiatbun69 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?