Eu ador mersul pe jos şi încerc să nu scap nicio ocazie, care mă pune pe drumuri. Pot să mă plimb ore în şir fără să mă plictisesc, cu cât mai departe, cu atât mai bine, mai ales dacă am şi o muzică bună în urechi.
Îmi mai place să merg la sală, să mă bucur de drăgălăşenii umane şi non-umane, de idei mişto, de tot ce e poetic, jucăuş, fascinant, să-mi pierd timpul cu ceva fun pe calculator, să mă uit la ceva film bun sau un spici inspirat, să improvizez ceva în bucătărie şi să savurez după, să meşteresc ceva prin casă, să reinventez lucruri şi să le dau o nouă viaţă, să mă perfecţionez, să mă bucur de libertate, să am grijă de flori, de copii, de animale, să fac dreptate, să ştiu că am schimbat ceva...în bine...sau măcar am încercat.
"să am grijă de copii".
cum ai grija de ei? le dai din lapticul tau de vegana? situatie in care, pe langa protectia animalelor (cum mentionasem), ar trebui sa vina si protectia copilului la tine acasa.
ia citeste asta.
http://www.dailymail.co.uk/......iency.html
si nu e singurul articol de genul asta ce acuza mamele vegane care alapteaza.
dar ceva imi spune ca ti-ai taia si sanii, ca nu ai suporta ca sunt plini de lapte.
cu ce ai grija de copii atunci? le dai ierburi?
eh, stiu cum o sa te scoti si acum.
o sa zici ca te-ai referit la copii de xerox.
Tu mai ai putere doar in scris sa tipi folosind semnul exclamarii, ca real de la lipsa de proteine nu mai poti.
http://images-cdn.9gag.com/photo/aE1XN2n_700b.jpg
Pana la urma acel link vine din documentatie.
nu ne tot spui sa ne documentam pe tema veganismului?
interesant (insa extrem de previzibil) faptul ca ma tot faci troll dar nu ai argumentat nicicand de ce sunt troll.
adica linkurile tale sunt singurele pline de adevar, ale noastre care ataca veganismul nu sunt?
Imi place sa stau pe Facebook, sa ma uit la meciuri de tenis, sa merg la pariuri, sa citesc chiar (acum 1 an nu ma vedeam niciodata facand acest lucru din placere) si sa joc tenis, biliard sau ping pong.
Sa ma plimb, sa ma uit la meciuri, sa joc fotbal, sa socializez cu prietenii, sa ascult muzica, sa vad un film pe cinste, sa lenevesc, etc
Sa ma plimb cu bicicleta, cu rolele, in parc. Sa merg pe la vara mea. Urasc sa fac piata! Sa ma joc pe calculator, sa vad filme, sa ascult muzica.
Si mie imi displace sa fac piata si sa fac clatite.
De ceva timp, am inceput sa merg constant la inot.
A inceput sa devina activitatea mea preferata.
Daca inainte stateam noaptea sperand ca a doua zi avea sa se spulbere prin univers, acum astept cu nerabdare sa merg la scoala, dupa care sa merg iarasi la inot.
Si sa citeeesc.
Din nou, daca inainte citeam doar uneori seara, si putin in pauzele de la scoala, acum citesc aproape zilnic, ore in sir.
Stau cu prietenii mult mai des decat o faceam si am inceput sa scriu in fiecare seara chestii pentru viitorul meu blog. De asemenea, ma plimbam prin oras acum ceva timp si am dat de o librarie noua. Obsedata cum sunt, am intrat si am vazut un sketchbook pe care l-am umplut cu desene si schite intr-un timp record.
O sa public intr-o zi chestile desenate, sunt absolut geniale.
Nu credeam c-o sa spun asta prea curand, but I fuc.king love my life right now.
Uite fix de asta nu puteam dormi noi noaptea.
SuntProst întreabă:
DinnAdinnA întreabă: