Iti fac eu tie un frate nu e mai bine? Da-i am drumu si fa temele la romana si lasa copiii.
Doamne fereste! nu fii nebun! Sigur ca e prea devreme! Lasa copilul mai dupa 23 de ani ca nu esti suficient de matur si nu esti in stare sa ai grija de el. Ai terminat scoala? ai servici? te-ai insurat cu fata? pe bune...gandeste-te si tu... E o decizie proasta, parerea mea.
Tziganeeee. faci purandei, iti pui icrele ca shalaul spurcat sa umpli lumea de pirande. treci la teme si invatat pentru bac!
Din partea mea poti sa faci ce vrei! Pot sa-i fac si eu un fratior vitreg?
))))))))
Parerea mea este ca,mai intai trebuiesa ai un loc de munca, sa castigi bani, sa te insori cu prietena ta si abia apoi, daca aveti conditii si bani, atunci poti face un bebe.Vei fi bazat pe ceva...un copil se creste greu in ziua de azi.Un mic sfat:nu renunta si nu fi dezamagit.Toate la timpul lor.
Mda e cam de vreme la ani astea continuati adolescenta ca apoi o sa iti imi doresti sa fii cum erai inainte
Vaiii,cam tarziu totusi, trebuia sa te gandesti la asta acum vreo 3-4 ani .
Nu e devreme, e foarte devreme...e foarte greu sa cresti un copil...eu zic sa mai astepti.MULTI PUPICI SI SUCCES!
anonim_4396 întreabă:
Alex00615 întreabă: