) nu are nici pe dracu, sa isi faca griji daca nu are erectie de dimineata si normal ca se indoaie ca nu e de fier, pana si ala se mai indoaie, pocnitu' si restul nu stiu ce sa zic dar nu pare sa aiba o problema. Eu banuiesc ca alta e problema, nu a avut o erectie pe masura asteptarilor inainte de a o face cu tine(banuiesc ca de asta ai intrebat) dar nu e nici o problema, probabil s-a inhibat baiatul, lucrati la asta. Have fun!
Eu am o sugestie englezeasca pentru voi: "practice makes perfect". Deci practicati! Aaa, si protejati-va, cred ca nu vrei sa... is mai multe de spus aici.
Asa se intampla cand un om se plictiseste!
de parca nu orice handicapat stie ca dimineata la aproape orice barbat i se scoala, sau ca se "dezumfla" dintr-o data cand ai erectie!
doamne fereste!
Puteti sa dati stupid sau cum vreti dar eu nu pot spune decat atat: LOOoooooooL)
Da este posibil sa i se fi rupt un vas de sange e bine sa mearga la un medic pentru un control...acum nu il face bou se putea intampla sa fie in tine si sa o rupa
Si eu care credeam ca le-am auzit pe toate
am si eu o intrebare : cum naiba se suporta unii asa prosti?
Stai linistita, nu se intampla nimic.nu i s-a rupt penisul pentru ca nu se poate rupe asa usor.e normal sa aiba vene rosii si tot ce spui tu.la fel si sa i se scoale de dimineata.toti patesc asta.
Doamnee! Daca n-are ce face omulOrice penis se dezumfla automat.Cred caa scapat ceva cand era sculata si...
Sper ca isi revina, bafta!
Dupa cum spun si cei de mai sus e normal sa ii se scoale dimineata,sa se "desunfle" eu ma uitam la webu lu unu si-si facea laba, apoi dintr-o data sa micsorat ca naiba si am inceput si sa rad cat de mica s-a facut
Si moale, aia-i clar.Cand ceva e moale se si indoaie usor
Cat despre vinisoarele alea:Tu nu te-ai uitat la filme xxx? LOL.Acolo vezi 1000 de pwlle si sa vezi ca toate au
Eu cred sincer ca : Nu a mai facut laba niciodata, decat atuncia cand a aflat ca peste 2 zile urmeaza sa te ftte pe tine si "s-a antrenat/pregatit".Nu-i dulce?
Si de aia sa mirat ca ii sa desumflat, deoarece n-a mai privit-o pana atuncia pana in momentul cand se "culca la loc". Deoarece nu si-a facut laba
E prima lui laba:O3
Fa-i o mwie... daca nu i se scoala, atunci e timpul sa iti faci griji.pana atunci, bagati mare copii. futaaaaai non sTOp