Daca nu e o inventie ca sa te amuzi, de ce nu ai dat direct linkul respectiv?! Prin "re-relatare" se pierde mult din acuratetea informatiei, cat si din "poezia" ei!
Heii! ) scuze-ma ca rad dar faza cu tigaia a fost criminala
. Si eu sunt tot din Craiova si am fost internata cu Spitalul nr 1 de mai multe ori
oricum nu am mai auzit astfel de cazuri. mi s pare foarte amuzanth dar si dureros in acelasi timp :-s nasolik pentru am2
Super tare chestia asta. Intrebarea mea este ce tigaie era, daca era de deflon atunci a fost buna lovitura )))
Dc pnm sa faci clatite in timp ce partenera iti suge P adica WTF si eu am facut chesti ciudate in timp ce faceam sex da pnm. Aveam o gagica care iubea sa faca sex in bucatarie si in timp ce... am vazut un borcan cu muraturi VALEUU ce pofta aveam si am luat. o in brate si m am dus la borcan in timp ce o F si mancam castraveti murati )) dar nu era nimica periculos.
Ce fac oamenii la ei in bucatarie e treaba lor. Ce nu inteleg eu e ce naiba te-a "incins" pe tine asa de rau? Clatitele? Uleiul incins? Smetia pe care i-a tras-o ala cu tigaia?
E incitant dar nici chiar asa, si eu vreau sa o fc in bucatarie dar nu pe langa aragaz, deja m-am fript o data, nu mai vreau
Morala:s-a infirmat ipoteza conform careia sexul oral e desertul la care se pricepe cel mai bine o femeie, si nu in ultimul rand nu puneti barabtii sa va faca desert
La mine n-are niciun efect...decat ca ma amuza destul d mult...:-J
Mda asta s intampla cand traiesti in Romania...)
)
Hmmm...Aici era vorba despre un banc sau
ca nu am inteles. faza Atunci o sa-ti fac pe plac
rad la gluma ta. daca era o gluma :-s
Imi si imaginez pe aia in genunchi cu ala in gura si pe el cu tigaia lovind-o in cap )
Diodiu_Cristy_1998 întreabă:
karrry9999 întreabă: