| Ioonicca a întrebat:

Ce parere aveti despre descrierea acestei partide?
"Medicii de la Spitalul Clinic nr.1 Craiova s-au confruntat, zilele trecute cu un caz neobisnuit.
Un cuplu s-a prezentat la spital, barbatul avand o rana la organul sexual, iar femeia avea arcada sparta si prezenta o arsura pe omoplatul drept. Cei doi pacienti le-au spus medicilor ce s-a intamplat. Ei se ranisera reciproc in timpul unei partide de sex oral, consumata in bucatarie. Tanara "era ingenuncheata" in timp ce partenerul intorcea clatite. La un moment dat, barbatul a dat gres si niste stropi din aluatul fierbinte au cazut pe spatele fetei, care, de durere, si-a muscat partenerul de penis. Din reflex, barbatul a lovit-o pe tanara cu tigaia in cap."
Eu ma simt incinsa ca tigaia aia.Yummmm!

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca nu e o inventie ca sa te amuzi, de ce nu ai dat direct linkul respectiv?! Prin "re-relatare" se pierde mult din acuratetea informatiei, cat si din "poezia" ei!

46 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Du-te si fa-o cu un cal.

| simiiii a răspuns:

Heii! rolling on the floor) scuze-ma ca rad dar faza cu tigaia a fost criminalarolling on the floor. Si eu sunt tot din Craiova si am fost internata cu Spitalul nr 1 de mai multe ori sigh oricum nu am mai auzit astfel de cazuri. mi s pare foarte amuzanth dar si dureros in acelasi timp :-s nasolik pentru am2batting eyelashes

| EuCuTine a răspuns:

Super tare chestia asta. Intrebarea mea este ce tigaie era, daca era de deflon atunci a fost buna lovitura rolling on the floor)))
Dc pnm sa faci clatite in timp ce partenera iti suge P adica WTF si eu am facut chesti ciudate in timp ce faceam sex da pnm. Aveam o gagica care iubea sa faca sex in bucatarie si in timp ce... am vazut un borcan cu muraturi VALEUU ce pofta aveam si am luat. o in brate si m am dus la borcan in timp ce o F si mancam castraveti murati laughing)) dar nu era nimica periculos.

| valThina a răspuns:

laughing)) foarte tarerolling on the floor))) acum mi-e pofta de clatite happy laughing))

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Pacat de clatite :-s

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ce fac oamenii la ei in bucatarie e treaba lor. Ce nu inteleg eu e ce naiba te-a "incins" pe tine asa de rau? Clatitele? Uleiul incins? Smetia pe care i-a tras-o ala cu tigaia?

| jasmine73 a răspuns:

E incitant dar nici chiar asa, si eu vreau sa o fc in bucatarie dar nu pe langa aragaz, deja m-am fript o data, nu mai vreau

| BeBebuu a răspuns:

rolling on the floor)cica:Sex perverslaughing)

| Eღilia62 a răspuns:

OMG ce tare, mi-am imaginat cum a fost big grin big grin

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Tare treaba

| Daniel123 a răspuns:

Am mai auzit povestea asta mi se pare ca este un mit mai vechi!

| EfraimAshdothabediahKochBar a răspuns:

Morala:s-a infirmat ipoteza conform careia sexul oral e desertul la care se pricepe cel mai bine o femeie, si nu in ultimul rand nu puneti barabtii sa va faca desert

| PinkDea a răspuns:

Doamne laughing
Luati aminte ma laughing

| Tormentor a răspuns:

laughing foarte funny doamne marei curtea domnuluilaughing

| Kenny a răspuns:

I love Romania love struck

| Gică1122 a răspuns:

Rolf rolling on the floor cum sa patesti asta... rolling on the floor

| T3utza a răspuns:

La mine n-are niciun efect...decat ca ma amuza destul d mult...:-J

Mda asta s intampla cand traiesti in Romania...laughing)rolling on the floor)

| Deeaa a răspuns:

Ce tare laughing) laughing) ce tare
e cooll

| mihaela0205 a răspuns:

Extraordinarrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| AnnnaMarrria a răspuns:

Doamnee...
Ce incalcealalaughing
tare povestea

| Bya132 a răspuns:

Bună de pus intr-in banc!

| noob a răspuns:

Bunaaaa.Am eu o bucatarie...stiu sa fac si clatite. Ia zi...
Aduci tu tigaia?

| Mixeruş a răspuns:

Hmmm...Aici era vorba despre un banc sau thinking laughing ca nu am inteles. faza Atunci o sa-ti fac pe plac laughing rad la gluma ta. daca era o gluma :-s

| DaDuSH a răspuns:

Imi si imaginez pe aia in genunchi cu ala in gura si pe el cu tigaia lovind-o in cap rolling on the floor) rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lea trebuit sex in bucatarielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor)) extraordinar rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu-mai faca sex oral an bucatarie mai bine an dormitor ca atunci doar no-sai dea cu televizorul an cap iubitei cand al musca de obiectul munci