Bineinteles, anul trecut m-am indragostit puternic de 3 fete la prima vedere si nu chiar la fel de puternic de vreo 4-5. Sunt sigur ca daca am fi avut sansa am fi fost niste cupluri minunate.
Raspundeam candva ca prima vedere, prima privire, prima impresie, primul sarut si prima strangere in brate au contat pentru mine foarte mult! Se contureaza scheletul dragostei! Restul e doar culoare, imaginatie si certitudine!
Da eu cred. aveam doar 10 ani cand am vazut un baiat si m-am indragostit pe loc.la 14 ani mi-a cerut prietenia si lucrurile au decurs de la sine...acum suntem casatoriti de aproape 4 ani.Cand ma uit in urma parca nici mie nu-mi vine sa cred...am avut si am noroc in dragoste.Multumesc Doamne!
Nu exista asa ceva, deci dragoste in nici un caz din prima, poate, exista atractie, exista impuls, dar nu poti sa zici ca dupa ce ai vazut o singura data persoana respectiva, gata poti sacrifica pentru ea tot! nu exista asa ceva!
Dragostea la prima vedere e o dragoste fizica, te indragostesti de chip dar cine stie poate fi un tampit.am patit-o!