| xandra_3994 a întrebat:

Credeti in dragoste la prima >vedere?:

7 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Bineinteles, anul trecut m-am indragostit puternic de 3 fete la prima vedere si nu chiar la fel de puternic de vreo 4-5. Sunt sigur ca daca am fi avut sansa am fi fost niste cupluri minunate.

| fabiola a răspuns:

Raspundeam candva ca prima vedere, prima privire, prima impresie, primul sarut si prima strangere in brate au contat pentru mine foarte mult! Se contureaza scheletul dragostei! Restul e doar culoare, imaginatie si certitudine!

daniela
| daniela a răspuns:

Da si inca cum

| Me,myself & I a răspuns:

Da eu cred. aveam doar 10 ani cand am vazut un baiat si m-am indragostit pe loc.la 14 ani mi-a cerut prietenia si lucrurile au decurs de la sine...acum suntem casatoriti de aproape 4 ani.Cand ma uit in urma parca nici mie nu-mi vine sa cred...am avut si am noroc in dragoste.Multumesc Doamne!

| M@dy a răspuns:

Nu exista asa ceva, deci dragoste in nici un caz din prima, poate, exista atractie, exista impuls, dar nu poti sa zici ca dupa ce ai vazut o singura data persoana respectiva, gata poti sacrifica pentru ea tot! nu exista asa ceva!

| Dede_1899 a răspuns:

Dragostea la prima vedere e o dragoste fizica, te indragostesti de chip dar cine stie poate fi un tampit.am patit-o!

Întrebări similare