| ynculpatu a întrebat:

Cum fac sa atrag si eu o fata?

Răspuns Câştigător
| TheDeutz199 a răspuns:

1.Fii tu insuti
2.Ingrijeste-te ( schimbati frizura, de exemplu fa-ti creasta; imbraca-te frumos de exemplu blugi zgariati, tenesi, tricou )
3.Incearca sa te bagi in seama cu mai multe fete, fii glumet cu ele noi fetele apreciem asta
4. Joaca mai mult football, sunt multe fete care se implimba, si va pot vedea, si admira
5.Ai mare incredere in tine
6. Cerele ID-ul lor
7.Multi baieti siunt un magnet pentru fete din cauza comportamentului, de exemplu mie si mai multe fete ne placea de un baiat care se comporta frumos cu fetele( nu da in ele) si nu le injura
8.BAFTA!
Sper ca ti-am fost de ajutor! kiss

10 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Ii arati carnaciorullove struckx

| Lavinia218 a răspuns (pentru elasexygagica):

Chiar nu inteleg ce cauti u aici? Cred ca te-ai simtii mai in largul tau pe Centura...

| KenTay a răspuns (pentru elasexygagica):

Fetita,ai probleme?

| YoungHomie a răspuns:

Ailei ce intrebare.cati ani ai? scuze de intrebarelaughing esti baiat baietii sunt cei care au initiativa in generallaughing in fine pentru inceput nu te prefa ca esti ceea ce nu esti pentru ca poate fata respectiva o sa creada k esti la inceput cumva si pe parcurs o sa incepi sa te obisnuiesti cu ea si o sa zica k "parca erai altfel" fi tu insuti k altfel nu merge treaba.nu te prefa si nu incerca sa fi pe placul ei.bagate in discutie cu ea ia-o usor. acum vezi cum e fata poate vrea din primalaughing [glumesc!]. nu fi timid k nu o sa iasa nimic.incearca sa porti o conversatie ca sa va simtiti amandoi bine happy.si apoi vezi ce iese deveniti prieteni incetu cu incetu nu sarii pe ealaughing

| Lavinia218 a răspuns:

Fii tu insuti!

| alonet a răspuns (pentru Lavinia218):

Pai da, fi tu insuti... doar ca. cauta sa ai incredere in tine... nu te arata disperat sa ai prietena si poarta-te cu indiferenta, fa complimente sincere cu privire la "mici detalii" despre par, ochii, tinuta vestimentara, comportament si oarecum sa le dezvolti nu doar ca "esti draguta" ci ii si spui esti draguta cand zambesti cand te strambi cand vorbesti despre si lasi asa vreo 3 zile apoi inca unu mic si apoi o sa vezi efectul, daca nu iti iasa din prima, incercarea e mama reusitei happy

| chocolate27 a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt, dar nu prea ai sanse avand in vedere ca nici nu stii sa te comporti si etichetezi persoanele fara a le cunoaste macar! O zi buna!winking

| Leoleonard21 a răspuns (pentru chocolate27):

Auzi are sanse 100% daca reuseste sa fie nu stiu cum sa-ti zic sa zici frate uite eu stiu sa fac aia uh nu stii esti mai bun si sa vezi ca reuseste

| AndySchleck a răspuns:

Pai nu e clar? Iti trebuie un magnet... in conditiile de fata magnetul poate fi : un corp perfect, un sharm aparte, cateva milioane bune pe card, o masina de fite, dar cateodata un magnet poate fi un simplu zambet venit la momentul oportun

| danny25 a răspuns:

Mda multe intrebari de genul cum atraga o fata de ce nu ma place o fata si ecc chestile astea vin dela sine daca vrei sa atargi o fata fi uh insuti fi dulke cu ea dar nu incerc sa ii arati ca esti nu stiu cine ca asa nu o vei atrage...

Întrebări similare