Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 24 Aprilie 2025 sunt:
Ok, colegul care a vrut sa facem tik to tinandu ne de mana, ma bagă în seama când sunt la masa și lucrăm, sau îmi zice ca ma iubește. Asta în timp ce suntem în incinta mediului de lucru chiar...? (mai mult)
Salut TPU, mie recent a inceput sa-mi placa intr-un mod romantic de colega mea de banca, cand ii miros parfumul ma excit si o ating fara sa vreau sunt debil mintal?
Hey lume, este adevărat ce se spune? Ca bărbatul întotdeauna va avea în inima lui o femeie pe care o va iubi întotdeauna mai mult decât pe soția lui?
Bună seara, poate să îmi explice cineva cum sa dau contre bine in timpul actului sexual?
Prima voastra masturbare vo amintit si cu cine? Sau cum? Ramane in memorie cativa ani Sau?
Sunt un băiat educat. Am împlinit recent 38 de ani. Sunt cât de cât realizat financiar și am avut mereu succes la femei. Ciudatenia mea e ca mi- as dori foarte mult să am o relație serioasă, poate...? (mai mult)
Bună, mai sunt femei/fete care cauta eventual o prietenie cu beneficii sau aventuri de o noapte?
Buna TPU! Eu și prietenul am făcut s*x neprotejat iar eu eram in perioada fertila, mai aveam 2- 3 zile pana la ovulație) și am folosit metoda retragerii. Am fost la baie și am văzut ca aveam urme...? (mai mult)
Am și eu nevoie de ajutorul vostru. Am încercat în viața asta sa- mi fac și eu o prietena, ca tot omul. Dar nu pot sa înțeleg ce fac greșit, am încercat toate abordările posibile, de la epoca...? (mai mult)
Vă plac băbuțele alea drăguțe?
Buna. Luna trecuta am avut un contact sexual neprotejat, la cateva zile dupa menstruatie, in care in termen de 12h am luat pastila de a 2 a zi escapelle, iar dupa 4 zile am avut sangerari ca o mica...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor. Deci intr- o noapte am avut sex, dar hai sa explic cum s- a intamplat. Initial si- a frecat putin penisul de vaginul meu si a l- a si bagat daca nu ma insel dar doar pentru...? (mai mult)
Bună seara TPU, am o întrebare, vă rog să- mi răspundeți ofer funda. De aseară mă mănâncă rău sanii, mai ales sfarcurile și mi s- a schimbat culoarea sfarcurilor în roz. Oare știe cineva...? (mai mult)
Vi se întâmplă, ca bărbați, să "ratați" orgasmul? De foarte multe ori, când iubita îmi face handjob și nu controlez eu mișcările, sau chiar când mă masturbez, dar nu sunt "pe fază" ...? (mai mult)
Voi folosiți jucării sexuale ca bărbați? Este interesant?
Bună! Întrebare pentru doamne și domnișoare. Cum treceți sau cum acceptați, un nou partener sau soț, care este puțin mai dotat decât fostul? Să zicem că este omul perfect, exact pe gustul...? (mai mult)
Am 95 de kg și tot timpul când încerc să îmi caut un prieten pe internet sunt refuzată și la locul de muncă nu vorbește nimeni cu mine. Am văzut ca mai sunt și alte fete grase ca mine, dar ...? (mai mult)
Exista cineva care este dispus pentru a vorbi despre o situatie din viata sexuala? Trec prin niste momente pot zice dificile iar nu am adultul necesar aproape
Care ar putea fi motivele posibile pentru care un tip care a fost atras timp de un an de mine, a fost mult flirt, la un moment dat brusc intr- o zi se uita la mine în alt mod(nu cu atractie ca...? (mai mult)
Hristos a Inviat si Paste fericit! Deci, vin si eu cu o mica problema sau nu stiu cum sa ii zic. Am o vecina care arata foarte bine si care ma atrage si nu stiu cum sa o abordez. Ideea este in felul...? (mai mult)
Salutare! Am o nelamurire. Daca o femeie te mai saluta din cand in cand pe Facebook si intreba ce mai faci, dar nu propune sa te vada, sa iesiti, chiar si dupa ce o inviti in oras, chiar daca a spus...? (mai mult)
Hey,am o întrebare cum îți dai seama că nu te mai place un băiat? Daca vine mereu cu scuze de exemplu am treabă nu pot se pune
Ce stiti despre Beatrice Filip, Theodor Pop? Acestia fac niste cursuri de genul Femeia pe intelesul Barbatilor sau Barbatul pe intelesul Femeilor, unde ajuta atat barbatii, cat si femeile, sa aiba ...? (mai mult)
Stiti cazuri de sarcina fara penetrate?
Este p*rnografia umana, chiar si in forma ei cea mai degradanta?
Când Mă mastrubez îmi vine dorința să-mi bag un deget în fund e normal?
Buna seara! Am o intrebare, chiar daca suna stupid. Poti ramane insarcinata de la lichidul pre ejaculator amestecat cu saliva, fiind in a 3 a zi dupa ce menstruatia s- a terminat? vreau sa zic ca baiatul...? (mai mult)
Salutare Sunt foarte foarte supărat Am 20 de ani si lucrez ca șofer(Categoria B) Îmi este foarte dor de părinti, de toti oamenii dragi mie Programul meu este foarte aiurea Lucrez 30...? (mai mult)
Buna spuneți mi va rog idei de cum pot sa ii fac iubitului meu plăcut el de exemplu mă sărută pe gat si își pune degetele în...
Bună ziua. Ce putem face dacă avem chef dar nu avem cu cine? Voi ce faceți ca să agățați pe vreo fată pentru o aventură?
Pot iubirea și încrederea să existe una fără cealaltă?
Daca sângerezi rozaliu doua luni la fel flux scăzut durata 7 zile luna trecuta pot fii însărcinată
Buna TPU! sunt Beatrice, si trec printr- o situație nasoală. In ultima vreme am probleme cu ciclul, adică de 3 luni nu mi- a mai venit si, nu știu daca sunt însărcinată. Eu cu iubitul meu am ...? (mai mult)
Daca folosesc vibrator si nu mai sunt virgina, pot sa fac copii?
De ce fete și femei pe TikTok îmi trimit stickere cu salut in loc sa îmi scrie ceva interesant? Mi se pare penibil, parca am fi la grădiniță! Noi când le scriem banalul "salut ce faci " ne da SEEN...? (mai mult)
Buna, am fost la spovedanie la mine in sat, si preotul mi s- a parut ca a pus niste intrebari foarte dubioase si libidinoase care sincer nu cred ca si aveau rostul… a inceput cu intrebari normale....? (mai mult)
Mă fac de râs daca pun o poza cu mine pe TikTok și scriu că îmi caut o iubită virgina? :)) bine ele sunt sparte de mici dar vorba vine cu fetele fecioare.
Bună, am o prietenă care a folosit un mini vibrator cred ca era cat un ou cu o formă mai lunguiață ( era udă și exitata) mai este virgină?
De ce unii adolescenti se masturbeaza în prezervative?
Salutare, vreau sa vă întreb in legătură cu găsirea unei iubite, cum pot să îmi găsesc o iubita care să mă iubească sincer și eu la fel pentru a construi împreună, vă întreb deoarece...? (mai mult)
Bună TPU, am și eu o neliniște, acum două zile dimineața am avut un fel de secreție alb maronie, ușor maronie, după ce m- am șters nu a mai curs nimic, în dimineața aceasta am văzut aceeasi...? (mai mult)
Salut TPU sunt disperat hellpp deci trebuie sa plec cu avionul și nu știu ce pot baga în barul mare merge sa baga mașinile de tuns briciul lamele de berberit sunt frizer și trebuie sa plec în Anglia...? (mai mult)
Bună TPU, am o problemă mai complicată, nu știu cui să i mai zic și ce să mai fac, sunt într- o relație cu actualul de Aproape 2 ani, iar situația a devenit critică pur și simplu nu îl...? (mai mult)
Cât succes au relațiile tradiționale în care bărbatul lucrează și femeia sta acasă, ce impact are asupra vieții în general că tot observ pe tik tok și pe internet că se dorește revenirea...? (mai mult)
Ce sa fac daca am lasat o pe iubita mea gravida la 17 de ani si ea are 16
Salut, sunt un ratat daca m- am născut urat? Femeile fug de mine ca dracu de tămâie, refuzuri peste refuzuri, e clar că ceva e in neregula cu mine am un aspect dizgrațios. Nici pe plan profesional...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva de ce in Egipt este religia atât de importanta? am vorbit pe internet o perioada cu un barbat din Egipt si mi- a spus ca nu- i place de mine deoarece sunt creştina. Acest lucru ...? (mai mult)
Buna ziua, TPU! Am si eu o problema Sunt plecat in Franta la munca, iar iubita mea este in Romania. Aseara ne- am certat de la motive banale aproape sa ne despartim, plangeam amandoi. Ea spune ca ...? (mai mult)
De ce simt femeile o nevoie si o plăcere autoerotică în a se înălța sexual, psihologic și în special intelectual peste bărbații obișnuiți? Este un complex al Electrei sau doar o dorință hipergamă?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
WilliamQoilung2024 întreabă:
RaYzen7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.