Buna.
Naspa situatie.
In primul rand te admir foarte mult ca esti cuminte, nu bei, nu fumezi si asa mai departe.
In al doilea rand daca intr-adevar ti la fata asta, lupta pentru ea. Dar atentie cum lupti, pentru ca nu cred ca vrei sa ii strici relatia cu parintii ei. Pune pe cineva sa vorbeasca cu tatal ei, dar atentie, nu te baga cu picioarele in familia ei, totusi aveti numai 3 luni jumate.
Analizeaza situatia, poate ar trebui sa vorbesti si cu parintii tai, sa vezi ce parere au si ei.
Sper ca te-am ajutat, si daca mai ai nelamuriri scrie-mi in privat.
Pa, pa.
Eu nu cred ca ar trebui sa puna pe nimeni sa vorbeasca cu tatal ei. Daca e autoritar, poate simte ca ii este incalcata pueterea. Sincer nu cred ca e o idee buna deloc.
Tu gandeste-te ce faci la BAC. De ce ar vrea tatal ei sa va desparta acum ca a venit vacanta? Nu ii "faceai mai mult rau" in timpul scolii ca se presupune ca se gandea la tine si nu invata? Ceva nu se leaga aici.
Lasa-l sa vorbeasca. pana la vacanta ii trece si uita. dar incercati sa nu va mai afirmati mult in public. si ea sa nu lipseasca mult de acasa. daca lipseste mult tacoso se va supara si va zice ca e cu tine si ii va interzice sa te mai vada. daca nu uita pur si simplu ziceti lumii ca v-ati despartit si pastrati relatia in secret. tot ce conteaza e sa va iubitii. si fa tot ce poti pentru bac. daca il iei il vei impresiona pe taicaso. si va sti ca esti cuminte si te preocupa scoala. poate poate este de acord.
XCrinax are dreptate.E ceva necurat.Stii ceva cum ca ei ar vrea sa se intalneasca cu altul sau ceva?
Pai ce sa spun, la sigur problema nu-i in tine. Cred ca tatal ei nu are ceva anume in potriva ta. Nu-i da voi sa se intilneasca cu tine pentru ca crede ca fiica lui nu ar trebui sa intretina relatii inca, ca trebuie sa mai creasca si sa nu-si complice viata cu iubire. Eu sunt de parerea ca daca iti place fata, trebuie sa va intilniti si sa faceti in asa fel ca sa nu stie nimeni. Tatal ei oricum nu poate so tie numai in casa sau in ograda