Da Vei gasi pana la urmaFiecare isi gaseste perechea la un moment dat
Succes in gasirea baiatului!
Bineintele.Ai sa gasesti.
Oricine isi gaseste adevarata pereche la un moment dat
Succes.
Nimeni nu-i perfect, deci depinde de tine cat de iubitor, stabil si sincer va fi viitorul tau iubit..si nu trebuia sa ne spui neaparat ca "din vina lui" v-ati despartit, poate noi am fi de alta parere.
Vad ca suntem multi in aceeasi situatie...si nu ai mai scris nimic de mult. Ai gasit ceva? sa stie si cei care cauta, sa stiu si eu cand voi cauta, acum vreau doar liniste
Desigur! Uite, eu sunt sincer, iubitor si stabil Sunt, dar nu sunt disponibil
Desigur ca ai sa gasesti. Infrunta-ti temerile si ai sa vezi ca vei gasi fericirea! Bafta!
by Psihoyounger
Mai draga, e greu sa gasesti un barbat sincer si iubitor, daca il respecti si il iubesti si esti sincera cu el, ai sanse sa gasesti unu din 5 baietii, daca nu respecti si nu esti sincerca sa cred ca a specificat bine mioara unul la 1000
Andreig, te contrazic. eu sunt simaptic, stabil, sincer si iubitor Eu oare sunt vreo exceptie?
Am 18 ani, este asta vreo explicatie?
Pisoias, eu sunt sigur ca ai sa iti gasesti persoana potrivita care sa te faca sa te simti speciala, sa te simti iubita! Fii optimista, esti inteligenta si frumoasa!
Daca tu esti fata din imagine, esti foarte frumoasa. n-ar trebui sa-ti fie greu :-|
Nu, nu ai putea! Nu exista barbati sinceri, iubitori si stabili ci doar barbati care vor sa para sinceri, iubitori si stabili!
Eu cred ca o sa-ti gaseste pentru ca fiecare o sa ne gasim jumatatea pana la urma, si o sa-ti gaseste cand te astepti cel mai putin de la viata
Succes
Depinde.sti cum e soarta asta.tot timpul de baiatul care iti place.nu poti sa fii cu el.sau invers la baieti.baieti sinceri si iubitori nu prea se gasesc.is raritati alea sper sa iti afli sinceru si iubitoru. mult noroc :*
Pisoiasule, ai grija. Nu ai gasit site-ul cel bun pentru astfel de chestii intrucat nu este un site de matrimoniale, iar acestia care se cred de 26/20 de ani, sa nu fie altceva decat niste copii care nu stiu sa-si faca un nod la incaltaminte.
Mutubal întreabă: