| VictorVictoriosul a întrebat:

Sunt un prost. M-am îndrăgostit de o fata de 14 ani eu avand aproape 18.
E dotata tipa. Inalta slaba si forme generoase. Imi place ca e dura si independenta.
Vreau sa ma apropii de ea dar nu pot. 1 imi este teama sa nu fiu respins
2 are un frate de 23 de ani aproape 2 m. 5 ani de box si face sala de la 16 ani.
Tipa sta mult timp afara, ii place sa se plimbe cu rolele, dar bicicleta este viata ei.
Nu stiu cum as putea sa o fac sa se apropie macar putin de mine. Practica baschet de la 9 ani. Face mult sport. E dura, dar foarte eleganta. E grandioasă. Poate sa te faca din priviri si din vorbe chiar daca ai fi Al Capone. Note bune si iubeste sa citeasca. Ii place sa creada ca poate shimba ceva si ca ea e shimbarea si ca toti restul pot face ceva.
Ce pot face sa se aprobie de mine? ( stiu ca nu putem fii impreuna deoarece e mica si mai e si frate-su )

8 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Woah, vad din ce in ce mai multi baieti, de varsta ta si de la mine din liceu, umbland dupa pustoaice de genul, insa marea majoritate le considera o distractie de moment. Tu urmeaza sa pleci la o facultate imediat, ea poate doar acum incepe liceul, nu stie prea multe despre viata si nici despre relatii. Spun asta pentru ca stiu cum eram eu la acea varsta. Eu zic sa incerci sa o uiti. Incearca sa vorbesti si sa iti dai date-uri cu fete de varsta ta, asta te va ajuta sa vezi si diferenta dintre o fata matura si o copila. Cu o fata de varsta ta poti sa ai si ceva pe viitor in timp ce cu pustoaice care isi incep acum adolescenta nu ajungi nicaieri. Nu aveti un punct comun, iar ea sau tu, unul din voi se va plictisi la un moment dat. Ai grija ce faci si numai bine.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate esti jalnic daca la 18 ani te pisi pe tine in fata unei fete de 14 ani si stai pe curu tau si agata fete de varsta ta daca nu vrei sa ajungi la inchisoare

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Uită o, nu e de tine, ea sigur are alte idealuri si pretentii de la viață, si momentan este mică, tu ai 18 ani ea este minoră, asa ca lasa o inpace ca ai de aface cu fratisu daca ea i se plînge ca o hartuiesti, sau părintii ei i ti fac o plingere la politie, tot din aceleasi motive, si in loc sa te alegi cu fata, te trezesti in inchisoare, lasa o linistita, m ai sunt fete, nu este singura, si daca i ti alegi una, i a una de vârsta ta, sau m ai mare cu un an doi, nu corupe minorele.

| Kaℓi a răspuns:

Grandioasa, wow happy

Ai bicicleta? e o solutie, insoteste-o la plimbare. Citeste niste carti bune si provoac-o la discutii interesante pe tema lor. Cere-i cu imprumut o carte. Fa ceva ce ar putea-o impresiona, voluntariat de exemplu...
4 ani nu e o diferenta asa de mare, dar dupa 18 ani... adica daca ea ar avea 18 ani si tu 22, ar fi mai ok decat e 14-18 de acum happy

| Oana92 a răspuns:

Cat de dura si de independenta e o pustoaica de 14 ani?

| WaterDrop a răspuns:

Trebuie sa fiti ca Bonnie si Clyde, lasa-l pe Al Capone.

Du-te la ea si spune-i "Buna. Chiar daca mi-as lua bataie 10 ani de la fratele tau, sa stii ca eu vreau sa jefuiesc banci in parc cu tine toata viata mea. Vino cu mine sa fugim in lume si departe de politie pentru ca esti minora! Tu stii sa citesti, eu ma uit la filme, suntem perfecti unul pentru celalalt!" (si apoi o saruti direct ca sa nu apuce sa fuga)

| BadAngel3 a răspuns:

Tu o vezi perfecta. Nu inseamna ca si ewinking

| ALittleDeath a răspuns:

De ce toate detaliile alea? ce conteaza ce fel de frate are?! Ai 18 ani, te intimideaza o fata de 14 ani? Din ce ai descris-o aici, nu cred ca ii plac baietii papa-lapte. Asa ca vorbeste-i si gata. Nu mai fi fatalau.