Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
As dori si eu o planificar pe unitati de continut de la aceste manale https://www.art- educational.ro/info/carte/scoala-...? (mai mult)
Care sunt avantajele si dezavantajele achizitiei de carti prin cumparare pentru o biblioteca?
Va salut am o mare dilema deci de ce in ce ia a durat un conflict 8 ani de zile ținând cont de dimensiunea foarte redusă a vecerniei vs cel mai mare stat din lume? De ce?
Va salut am o mare dilema deci daca Germania a capitulat pe 9 mai 1945, Japonia pe 2 septembrie 1945 dar care a fost soarta Italiei? As vrea sa știu mai multe pentru că am cam lipsit de la orele de...? (mai mult)
Buna seara, îmi explică și mie cineva când s- a încheiat al doilea război mondial? In septembrie sau in mai? Și când a început? Pe net nu mai caut că găsesc numai bazaconii și rad toți de...? (mai mult)
Va salut, am o mare dilema, deci daca in peșteri e frig de ce atunci în miezul pământului se ating temperaturi de 50.000 de grade Celsius? Teoretic cu cat ai fi mai aproape de miezul pământului...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o întrebare,Spuneti-mi va rog daca în România există licee de fete stricte, cu regim strict.Fie la măicuțe,fie altundeva, dar să fie strict. Mulțumesc
Salut, am o mare dilema, deci este legenda de mai jos adevărată " In 1945 la data de 22 aprilie Germania primește un mesaj radio neidentificat pe radar după ce l- au descifrat în mesaj era scris...? (mai mult)
Aș vrea să știu ce materii se dau pentru transferul de licee, de la social la filo.Ce notă trebuie să iau, ce se întâmplă dacă greșesc sau nu iau nota necesară și dacă se dă diferența ...? (mai mult)
Câteva exemple de animale ce trăiesc mai mult decât un om? In afară de broasca țestoasă. Mulțumesc.
Salut, am o intrebare legata de absente. M- am transferat de la inceputul anului si nu am fost trecut in catalogul electronic la religie asa ca nu m- am dus, crezand ca n- are cum sa- mi puna vreo absenta....? (mai mult)
Buna seara, am o mare dilema, deci care dintre aceste 2 nave a fost mai mare? Unii spun că Donier X, alții zic că H4 Hercules dar pe net am găsit așa : Hercules este cea mai mare ambarcațiune ...? (mai mult)
Cine este mai mare mai lung dintre calamarul gigant și calamarul colosal? Și care este diferența dintre calamarul gigant si cel colosal?
Va salut, am o mare dilema, deci chiar exista calamarul gigant și calamarul colosal? Daca da, atunci ar fi posibil sa existe și Kraken? Da știu pare o întrebare destul de stupidă dar am văzut ...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau să merg la facultate la Universitatea Pitești Departamentul de științe ale naturii sau la Facultatea de științe agricole și științe ale naturii din Constanța. Încă nu m- am...? (mai mult)
Am făcut o școală profesională și doresc să mă înscriu la liceu ce trebuie să fac pentru acest lucru?
Se poate face trasfer în clasa a 9 a. si dacă da. ce criterii trebuie îndeplinite pentru a se aproba transferul?
Buna! Acum un an am decis sa imi încerc norocul și sa ma reprofilez din mate- info pe muzica. Am reușit sa învăț, in mare parte singur, materia, dar am făcut și multa pregătire, in special...? (mai mult)
Va salut am o mare dilema deci care dintre Denier X si H4 Hercules e mai mare? Ca și lungime mă refer
Sunt într o situatie mai puțin bună, din motive necunoscute atât eu cât și colegii cu care am venit în noua clasa, la învățământul liceeal, suntem jigniți la aproape fiecare ora la o anumită...? (mai mult)
Bună ziua! Ce ar trebui să învăț pentru olimpiada de religie clasa a 6 a?
Buna TPU! As avea vreo sansa sa am media mai mare sau egala cu 9 la en daca momentan sunt de un 7 la amandoua materiile? am aprox 70 de zile pana la en (se da mai devreme la noi) Lucrez in fiecare zi ori...? (mai mult)
Merita sa- i învăț medicina lui Medical Mediu.m Antony Wiliam din cărțile lui bestseller și să urmez recomandările și îndrumările sale medicale și de nutriție? Daca da care e cartea esențială...? (mai mult)
Salut TPU! Ce facultate să aleg? Facultatea de științe ale naturii și științe agricole din Constanța sau Universitatea Pitești? Țin să menționez că la bac la mate voi lua probabil nota minimă...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva o facultate de zoologie din România?
Daca învăț puțin neuroștiințe sau psihologie in particular din cărți mă pot ajuta si de unul singur?
Buna TPU, anul acesta termin facultatea si as vrea masterul sa il fac in alt oras. Am auzit ca dupa examenul de licenta diploma de bac ramane un an de zile la facultate pana sa o pot lua inapoi cu diploma...? (mai mult)
Mi- am comandat azi un laptop și acum am realizat acum că scria Free Dos. Mi- am comandat și un usb cu windows 11 pro, lumea în recenzii spunea că e foarte ușor de instalat. Am făcut o prostie?...? (mai mult)
Va salut am o mare dilema deci astăzi am găsit în bucătărie un recipient cu sare de mare ce expira in 2020 și noi suntem în 2024 întrebarea mea este de ce expira sarea? Ținând cont că nu este...? (mai mult)
Salut, în vacanța de iarnă, la recomandarea unui prieten, m- am transferat la un alt liceu, dar după ce am ajuns aici am realizat cât de slab este noul liceu. Aș dori să știu dacă mă pot ...? (mai mult)
Bună! Sunt titulara la un liceu in Tr. Severin pe catedra de lb germana. Am făcut prima facultate pe sistemul vechi, adica studii de lunga durata - 5 ani ID (Fac. Romana- Franceza, Univ. din Craiova),...? (mai mult)
Va salut in seara asta ai mei m- au învinuit că din cauza mea un pisoi de- al nostru are probleme și nu se mai se duce la wc ( face treabă mica cu sânge )! am sa explic nu foarte detaliat ce s- a ...? (mai mult)
Va salut este adevărat că prima mașină din lume a fost construită în 1649 și era propulsată de ceasuri? https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_automobile
Bună! Deci, am avut olimpiada la franceză și am greșit la compunere niște accente și vreo câteva articole(le, la)... Oare îmi va lua mai mult de 2 puncte?
După ce principiu v-ari ales facultatea? Ați cautat doar pe profilul la care doreați sa mergeți, sau ați apelat la alte persoane pentru a afla despre materii, profesori, examene etc
Bună seara! Sunt clasa a10a diriginta mea este de muzica și astăzi ne- a dat niște chestionare pentru opționale de la anul din clasa a 11, unde a fost de ales între romana engleza și muzica....? (mai mult)
Salut sunt in clasa 7 si am luat un 7 la romana. Pana acum luam 10 ce sa fac?
La ce se dă admitere la facultatea de inginerie aerospațială?
Salut, la inceputul anului 1 de facultate am ales in contract voluntariat 1 si 2 pe primul semestru respectiv al doilea. Pt primul semestru am îndeplinit orele insa nu doresc sa mai fac voluntariat. ...? (mai mult)
Buna ziua, daca nu am numarul minim de credite pe primul semestru, spre exemplu imi trebuie 15 si eu am doar 10. Ce se intampla in acest caz, le pot recupera in semestru al 2 lea? Nu stiu ce sa fac ca...? (mai mult)
Bună seara! Cunoașteți site Vreau nota 10? Am nevoie de ajutor pentru licență și nu știu dacă mă pot încrede în ei! Aveți recomandări? Mulțumesc frumos!
Bună seara! Am o mică curiozitate:Un agent de poliție poate să opteze pentru o altă specializare când se hotărăște să de- a admiterea la Academia de Poliție pentru trecerea în corpul ofițerilor?(de...? (mai mult)
Cu cate puncte mă calific la etapa locală la olimpiada de franceză?
Buna! Transferurile intre facultati (Universitatea Transilvania si FSAS Bucuresti) se pot face si intre semestre? Mentionez ca sunt anul 2 si vreau sa ma transfer tot la aceeasi specializare, deoarece...? (mai mult)
Sunt elevă în clasa a 12-a, profil matematica-informatica și aș dori să devin laborant criminalist. Ce facultate ar trebui sa urmez?
Se poate intra la drept pe baza de dosar? Dati- mi va rog exemple de facultati de preferat in Bucuresti si care sunt conditiile pentru a intra la o facultate de acest tip, sunt clasa a- X- a momentan ...? (mai mult)
Bună ziua. Am terminat clasa a IX a la o școală profesională. M- am transferat la un liceu cu frecvență redusă și bineînțeles că a trebuit să repet a noua pentru că așa sunt legile, nu am...? (mai mult)
Dacă am pierdut diplomele și nu am timp sa public în monitorul oficial și toată acea procedura, pot primi de la liceu un duplicat sau o adeverință ceva precum ca am terminat 12 clase?
Salut TPU! Dacă iei 5 la bac poți intra la facultate? De exemplu la Facultatea de științe agricole și științe ale naturii din Constanța.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!