Horor: saw 1/2/3/4/5/6/7/8
13 ghost
triller: infern de ziua indragotitilor
actiune: dead or alive
jocurile foamei
SF : razboiul lumilor
fire and ice
men in black 1/2/3
razboi: 300-luptatorii de la Termophile
comedie: adevarul gol golut
ted
numai peste cadavrul ei
singur acasa 1/2/3
gremlins 1/2
sefi de cosmar
doua pupeze albe
recmpensa cu bucluc
viata asa cum este ea
un pic insarcinata
p.s. i love you
e tare complicat
fara obligatii
cat dureaza o casnicie
iubesc pe cine nu trebuie
mister:Sherlock Hlmes:jocul umbrelor
cu adolescenti: din nou la 17 ani
pacatoasa
spiritul adolescentei
Men of honor
V for vendetta
Click
21
The Paninted Veil
The Adjustement Bureau
That's what i am
Hart's War
Source Code
The King's Speech
The legend of 1900
Pearl Harbor
Shakespeare in love
Atonement
Never let me go
Sweeney todd
Something borrowed
Jane Eyre
Inception
Shutter Island
Fracture
Finding Neverland
Red Lights
Rain Man
Ps I love you
Proof
Black Swan
The Notebook
The social Network
Seven Years in Tibet
Brave Heart
Catch me if you can
The Prestige
The last samurai
Half light
Taken
The Shawshank redemption
Pathology
Premonition
Mulan
Jumper
The Score
Awake
If only
The ultimate gift
The ghost writer
Unknown
Passagers
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes a game pf shadows
Skyfall
Insomnia
True Grit
Daca o sa ai rabdare o sa observi ca sunt din toate genurile. Asa ca trebuie sa te fi nimerit cu vreunul dintre ele
Vizionare placuta
Twilight,The Hunger Games(Jocurile Foamei) 1, The Diary Of A Wimpy Kid 1, 2, 3 ( e genial ), Ted.
Sper ca te'am ajutat. Funda?
Ce zici de ceva gen un fel de horror pe care te va speria cu mortile unor 5 adolescenti..in fine o sa vezi in film in toate cele 5 parti diferite=cate 5 morti diferite (eu iti sugerez pe al 3) Filml se numeste Final Deastination (destinatie Fina). Sper ca te-am ajutat :d! :*
Flight 2012, Looper 2012, The dark knight 2012, The magic of belle island 2012, The avengers 2012
King Kong- este vorba despre o gorila imensa care a ajuns in New York si facea dezastru, pana cand a vazut o fata (cam de 19 ani) care ii placea de ea si a luat-o. S-a urcat cu ea pe un zgarie-nor si a venit armata cu avioane de lupta si impusca gorila. King Kong se fereste, dar acesta isi pierde echilibrul si cade aproximativ 60 etaje si a murit. Are un final trist!
King Kong- este vorba despre o gorila imensa care a ajuns in New York si facea dezastru, pana cand a vazut o fata (cam de 19 ani) care ii placea de ea si a luat-o. S-a urcat cu ea pe un zgarie-nor si a venit armata cu avioane de lupta si impusca gorila. King Kong se fereste, dar acesta isi pierde echilibrul si cade aproximativ 60 etaje si a murit. Are un final trist!
Il poti vedea pe:
http://www.filmegratisonline.ro/king-kong-online-subtitrat/
The mask, Dumnezeu pentru o zi, Ace Ventura, The Dictator (sunt doua, ala nou, si unul mai vechi, cu Charlie Chaplin)
Toate comedii
Hobbitul,prometheus noi aparute hobbitul numai la cinema daca mergi sa-l vezi inca e numai in varianta cam online mai dureaza varianta hd