Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 2 Mai 2025 sunt:
Salutare! Ce parere aveti despre laptopurile Lenovo LOQ? Vreo recomandare? Pentru gaming si internet
Buna! Cat de utila este chestia asta si cum se foloseste mai exact? https://decordelight.eu/ro/v2/Foldable- Keyboard?utm_id=PJ120229855771390151&utm_source=facebook&utm_medium=facebook&ld=ZXlKd2NtOWtkV04wWDNCeWFXTmxJam94TWpBdU9Ua3NJbk4wWVc1a1lYSmtYM0J5YVdObElqb3hPUzQ1T1N3aVptRnpkRjl3Y21salpTSTZNak
Nu știu ce să iau Un UPS cu sinus pur sau simulat? Cel simulat la la jumate de preț Am următoarea configurație: 2 boxe 230W max fiecare Monitor 32inch 50W max Laptop 150W max Încărcătoare...? (mai mult)
Care e cel mai ieftin preț pentru Un UPS cu undă sinusoidală pură de 900-1000W? Link?
Cate cabluri de ethernet poate sustine un rutar digi? Rutarul meu are 4 porturi pentru cabluri ethernet, dar nu sunt sigura ca poate sa le sustine efectiv pe toate. deja avem un cablu cat 7 in el, ...? (mai mult)
Salutare, dețin o trotinetă din Germania. se numește VMAX vx2 pro am încercat toate felurile de aplicații să o pot face să meargă cu o viteză mai mare de 22km ( din fabrică sunt 22km/h) și ...? (mai mult)
Care e diferența dintre Prelungitorul cu împământare și cel cu protecție la supratensiune? Care e mai bun?
Primesc email-urile mult mai târziu pe gmail decât sunt primite! De exemplu am primit un email de confirmare de pe 18 aprilie tocmai acum! Cum pot remedia asta?
Am un casetofon usef z10 la care muncesc de 2 zile. Am reusit sa il fac, dar cand apas pe play, nu merge, merge doar daca conectez 2 lame si atunci motorul merge permanent. Ce fac sa il repar?
Bună seara. Soția mea are o problemă la Facebook, când mă etichetează intr- o postare/fotografie, aceasta apare doar prietenilor ei de pe FB, nu este vizibilă postarea și prietenilor mei. Dacă...? (mai mult)
Bună seara. Am schimbat bateria la un ceas de mana. Bateria cea veche era Renata, și mi s- a dat de la magazin una varta, aceeași dimensiune. Acum eu nu știu dacă acel ceas a funcționat. ...? (mai mult)
Stie cineva cum se poate instala o baza de date mysql pe Linux? Sa poti intra in phpmyadmin dintr-un browser
Daca creezi un site si trimiti link- ul de la site cuiva sa il acceseze poate sa ii apara o fereastra rosie si sa zica ceva gen "Dangerous site" ca si cum ar fi un site rau care te pune sa introduci date...? (mai mult)
Sunt la început în domeniul electronicii și habar nu am de unde pot găsi piese pentru reparat telefoane, televozoare, electrocasnice etc. la un pret convenabil ca siteurile pe care le- am găsit ...? (mai mult)
Salutare! Nu stiu daca o sa gasesc pe cineva priceput in acest domeniu dar poate macar gasesc pe cineva care a mai intampinat aceasta problema. De ceva timp am avut o problema la masina de spalat ARCTIC,...? (mai mult)
Va salut, teoretic am vorbit cu un domn sa ma angajez, mi- a spus sa- i trimit buletinul pe Whatsapp. I- am trimis acum 5 zile si nu a mai dat nici un semn, sa il mai i- au in serios sau mai rau,...? (mai mult)
Am vazut la Altex, ca sunt niste adaptoare wireless WiFi ca stick- urile, deci bagi adaptorul ala in PC si ai WiFI pe el? Sunt placi de baza din astea mai noi care au WiFi preinstalat, nu iti trebuie...? (mai mult)
Salut! Vreau si eu o recomandare de laptop, vreau unul pentru birou, sa imi pot face treaba pe el. Am auzit ca Asus Vivobook- urile sunt ok dar as vrea sa stiu si modele mai bunicele si nu neaparat de...? (mai mult)
Salut, TPU! Timp de aproape un an și jumătate am folosit CapCut Pro gratis, descărcându- l de pe Google.Acum câteva zile mi- a spus că nu am conexiune la internet.Am vrut să folosesc animații.Am...? (mai mult)
Buna ziua, sper sa gasesc ajutor aici. Am un card la care Banca mi- a spus ca nu se poate scoate functia contactless. Si nici nu mi- au pus o suma maxima de plata fara pin de 5 lei cum am cerut. Am cerut...? (mai mult)
Smartphone-urile astea noi te anunta cand te suna sau iti da mesaj un scammer? Eu daca am telefon din 2020 am optiune?
Bună ziua TPU, din octombrie am auzit că win 10 nu va primi actualizări așa că vreau sa- mi schimb piesele de la PC. Specificații Am placa video rx580 8gb RAM Procesorul e Intel i7 6700 Am...? (mai mult)
Pentru 1 mai un grătar electric sau pe lemne este mai bun? Unii spun ca cel electric este mai convenabil pentru ca cel pe lemne se curața și mai greu și costa și mai mult!
Stie cineva in ce an s-au inventat camerele de filmat nocturne/ infrarosu? Nu gasesc pe net... Cum imi dau seama ca un video este fake? Multumesc!
Imi spune si mie careva cat de periculos de la o scara la 1/10 sunt boții telegram? Iar daca intri pe un bot spre exemplu si nu apesi pe butonul de start, ce inseamna ca nu ai intrat in legatura cu botul...? (mai mult)
Buna ziua! Cum pot sterge un cont de Facebook vechi daca nu mai stiu email si parola? Multumesc
Salut! Știți cumva dacă se poate să beneficiezi de mai multe ori de reducerea de nou membru? La anumite site- uri? Am văzut că degeaba faci alt cont, pentru că nu ți se mai acordă reducerea. ...? (mai mult)
Ma întreabă un vecin ca a intrat pe tot felul de boți pe telegram periculosi spune el, a apăsat pe boti dar nu a dat pe butonul de start, se poate intampla ceva daca nu a dat pe butonul de start?
Buna TPU, de aproximativ 2 saptamani nu mai pot descarca vidoclipuri de pe Youtube, cu nici un program, imi da error, imi spune ca e ofline, dar nu este asa, am folosit aproape tote programele care exista,...? (mai mult)
Exista vreun block automat pe Facebook? Am trimis cuiva un mesaj si nu aparea seen nici nu il aveam la prieteni, aparea semnul cu sageata albastra si in 3 secunde cand apasam pe "View Profile" imi aparea...? (mai mult)
Salut, am o mica mare problema legata de abonamentele de la google play. Contextul este ca, eu mai de mult avusem membership la niste ytb, inclusiv ytb premium samd, le- am anulat si acum m- am trezit...? (mai mult)
Bună! Oare se poate afla data când a fost filmat un videoclip cu telefonul mobil? Eu am primit videoul și vreau să aflu când a fost făcut. Mulțumesc frumos!
Bună ziua. De ce aparatele foto compacte pe film sunt asa scumpe? Ma refer la mana a doua. Am văzut ca ajung și la 500 -1000 de lei! Pe olx.
Salut! Am creat un grup de Facebook pe care l- am crescut pana la 25.000 de membri am făcut din mare prostie 4 administratori în loc de moderatori și unul din administrator mi- a șters accesul de administrator...? (mai mult)
Salut.Am și eu o întrebare se poate scoate la imprimanta dupa telefon imagini?
Cum de se spune ca browser-ul Chrome este cel mai bun când pare ca pe el sunt mai multe reclame și șanse mai mari sa fie virusat laptop-ul decât pe FireFox sau InternetExplorer?
Salutare. Am si eu o pereche de casti Jbl true wireless flash x under armour, dar din pacate una dintre casti nu functioneaza! Mi le- a dat un coleg de munca si mi- a spus ca nu functioneaza o casca si...? (mai mult)
Salut …. Vreau o parere. Ce sa aleg un soundbar cu subwoofer sau un pc secondhand de pe ‘interlink’ cu i5, 128 gb ssd, 8g ram, win 10 sau sa imi recomandati pana in 450 un soundbar cu...? (mai mult)
Bună ziua. Am 3 telefoane cu butoane Sony Ericsson w595. Doua dintre ele se nu vad nimic pe display. Doar tastatura iluminata si in întuneric lumina din spatele display- ului. Am schimbat display-...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un TV dar nu stiu ce diagolana (cm). Camera are 10 metrii patrati, lungimea peretelui pe care va sta tv- u are 2, 9 m si distanta mea de vizualizare 3- 3, 5m. Eu vreau ceva mai mare,...? (mai mult)
Exista vreo aplicație pentru android,care să transforme orice fotografie în calitate HD, chiar și acele fotografii neclare?
La un invertor solar GA 5048 MHB de 5KW ce fel de modul WIFI ami trebuie? An manualele descarcate de pe net nu am gasit precizari despre modul. Al am de mult timp si nu stiu cu ce modul e compatibil...? (mai mult)
Salut. Am cumpărat recent un cont de tik tok și acum nu pot schimba identitatea pentru ca, contul este verificat cu buletinul fostului proprietar Iar regiunea la fel este pe Brazilia și vreau să ...? (mai mult)
Cei care inca mai aveti Xbox One, va merge cloud gaming-ul pe game pass ultimate? Daca da, cum ati reusit?
Deci azi dimineata m- am uitat pe adresa de e- mail si cand m- am uitat in spam aveam un e- mail "citatia" de la "politie" si cand m- am uitat pe el si am citit m- a ingrozit, zicea ceva "Bună ziua,...? (mai mult)
Casti Gaming RAZER BlackShark V2 X, 7.1 surround, multiplatforma, 3.5mm, Black Merge si pe Windows 11?
Am un site php cu login cu autentificare si nu stiu cum pot sa fac sa se salveze datele e- mail si parola intr- o baza de date mysql? Folosesc xampp am incercat metode, am creat baza de date am gasit ...? (mai mult)
Daca trimiti cuiva un mesaj pe Instagram si dupa ii dai restrict, primeste mesajul? Ii apare notificare de mesaj?
Bună, astăzi am lăsat telefonul mobil vreo 15 min in soare, este încins, precizez faptul că este Motorola. Se poate întâmpla ceva, și ce as putea sa fac sa nu se mai întâmple, sunt cam ...? (mai mult)
Buna, daca am lăsat telefonul mobil vreo 15 min in soare, este încins, precizez că este Motorola, poate fi afectat de asta? Ce pot sa fac sa evit sa mai uit telefonul in soare și atunci când ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
lorenakij întreabă:
ASMA14 întreabă:
VRoy întreabă:
StoicaCornelia întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?