Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 12 Martie 2025 sunt:
Va salut, mi- s- a rupt chestia aia de la interioriul adidasilor mai sus de calcaie, de mereu faci rana la ea, btw stiti la ce ma refer =) Se poate pune ceva acolo sa nu mai fac rana? Mna, imi plac...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare. Am vrut sa incarc ceva prin intermediul aplicatiei capcut dar imi apar doar 2 sectiuni, "anuleaza" sau "alatura-te la pro". Au schimbat ceva?
Bună ziua, am lucrat la amazon și as dori sa le fac o plângere deoarece nu mi-au făcut banii! Unde as putea suna sau sa fac vreun raport? Mulțumesc anticipat!
A fost vreun caz cu hoti care au furat din case si nu au fost prinsi niciodata?
Bună seara, în ultimul an am început să mă confrunt cu paralizia în somn. Ca context am doar 14 ani, sper ca totuși să mă luați încă în serios.In luna Iunie a anului precedent părinți...? (mai mult)
Am fost sunată, dar foarte scurt de acest număr O7706585802. Adică eram in altă cameră și am văzut apoi numărul. Eu nu răspund la numere străine decât dacă știu că e curierul.Am căutat ...? (mai mult)
Buna ziua. Am aplicația My Endered unde îmi intra bonurile de masa. Azi am intrat și mi- a ieșit din cont. Îmi cere adresa de email și parola dar nu ma recunoaște, nici după face id. Știe cineva...? (mai mult)
Buna. Cat costa un abonament la Disney? Citisem undeva ca in primele 4 luni plătești 7, 99 lei parca. Sa fie adevărat?
Salut, as vrea sa ma informez urgent. Daca mai ai nevoie de pasaport pentru un bebelus de doua luni pentru a calatori cu avionul, vă rog sa ma ajutati cu aceasta intrebare. Va multumesc…
Bun seara. Am o întrebare pentru cei care au Netflix și se pricep. Ce fac in cazul in care vreau sa renunț la abonament dar mi- am uitat adresa de mail și parola. Pot renunța cumva la abonament de...? (mai mult)
Cardurile bt direct vin prin posta sau prin curier
Ce licee îmi recomandați din sectorul 1? Aș vrea să merg pe profil Știinte-sociale, cu media de la 9 în sus.
Bună seara. Îmi puteți spune dacă mai este în circulație bacnota de 500 de lei? Ca nu am mai văzut demult.
Cat de grea e matematica la Facultatea de Constructii? Ai sanse sa inveti matematica intre timp, gen 7-8 luni pentru a te descurca?
Buna ziua! Am o întrebare Ce mașini de la tesla credeți că sunt bune pentru începători, as vrea mai multe idei Mulțumesc anticipat!
Cum pot recupera foto din tel șterse definitiv? Ms
Vreau să cumpăr o garsoniera in Brașov dar nu pot sta mai mult de o zi. Nu locuiesc în Brașov și nu îmi permite timpul sa stau mai mult de o zi. Procedura cumpărării se rezolva în aceeași ...? (mai mult)
Vă salut Dacă știe cineva. Am mâncat pâine puțină mucegăită iar acum aș vrea să știu dacă cineva se mai confrunta cu treaba asta și ce e de făcut
Buna ziua, o intrebare. Am o dubita,as dori sa fac transport cu ea, intrebarea mea este unde sau cum pot gasi curse? ( Doar in țară)
Salut, Se poate dezactiva extrasul de cont lunar si serviciul alerta sms pentru cardul BTdirect?
Salut, stie cineva ceva de rttax pentru recuperarea taxelor? Nu am foarte mult de recuperat si as prefera sa dau un comision fara sa-mi bat capul, dar nu stiu daca estimarile lor sunt adevarate.
Salutare grup, firma Hilti pune gps pe toate sculele sau e opțională treaba după preferinta fiecaruia?
Veganii mananca insecte? Recent am auzit ca unele produse in Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii au fost aprobate și conțin insecte! Nu prea știu ce este veganismul propriu zis, unii ...? (mai mult)
Pentru cei care au muncit in Olanda si au recuperat taxele: la ce firma de recuperari ati apelat si care a fost comisionul? Am incercat sa- mi fac singur, inclusiv cu adeverinta de venit de la anaf, ...? (mai mult)
Salut, rog seriozitate, săptămâna asta o să plec din Olanda în România şi vreau să iau 3 pisici cu mine şi aş vrea să întreb dacă se poate, trebuie să am paşaport pentru ele? Sau act...? (mai mult)
Salut, avand in vedere situatia america- rusia- europa, credeti ca va veni războiul la noi? Sau e o gramada de fake news care ne spala pe creier, si sosoaca care a inregistrat un mesaj cum sa ne pregatim...? (mai mult)
Bună,unde găsesc în Suceava magazin pentru topit argint și după prelucrat?
Salut, am nevoie sa-mi scot de la ANAF venitul pe ultimii 3 ani pentru recuperarea taxelor din Olanda. Stie cineva daca pot face treaba asta si online?
Cand incepe de fapt sezonul capsunilor in Spania? Am auzit ca la ei din februarie deja incepe! Vreau sa stiu cat tine sezonul capsunilor in Spania. Eu imi imaginez ca tine mai mult decat la noi, adica...? (mai mult)
Bună seara. Am un transformator de UPS. NU știu sigur care este alimentarea de 230v la un capăt are o mufa cu fire subțiri. Este o mufa cu 5 fire ce întra în placa electronica a UPS- ului. ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi pistol metalic cu capse in Alba Iulia, doar cei care stiu! Va rog!
Salutare prieteni! Am nevoie de un sfat. Nu sunt consumator de alcool. Îl consum destul de rar, doar la ocazii și de aceea nu știu prea multe din domeniu. Am tot văzut și auzit despre cognac (coniac...nu...? (mai mult)
Buna TPU! Am gasit intr o oja doua bilute de argint viu, este normal sa fie bagate in oja? au ceva efect? Nu am mai gasit in viata mea asa ceva si mai ales in oje!
Dacă înstagram mo deconectat de pe cont spunând ca nu am 18 ani și am arata buletinul ca am peste 18 ani datele buletinului vor fii în siguranță și trebuia sa șterg ceva tete de pe buletin?
Buna TPU! am nevoie de recomandari de sampon deci eu vreau sa nu mi se rupa parul, vreau sa fie sanatos, fara frizz, sa fie moale si sa nu se incalceasca si de asemenea am parul putinnn wavy, deci...? (mai mult)
Daca ai fi in SUA si daca esti pe acolo prin zona prin fata Casei Albe l-ai putea vedea pe Trump pe acolo pe afara?
Salut, se poate rezilia contractul la digi dacă nu dețin echipamente de la ei eu făcând contract la net fix dar ei nu pot sa ma lege fiind ocupate toate porturile după stalp deci nu s- a putut instala...? (mai mult)
Vreau sa ma mut in chirie cat ma costa
Cum folosesc Chatgbt mai exact? Îmi fac cont și cât trebuie sa plătesc pe luna? Cum imi dau seama dacă merita sau nu Chatgbt pentru ca mie sincer nu mi se pare diferit de vechiea moda de căutare ...? (mai mult)
Bună ziua știe cineva cât timp durează pana ajunge talonul dintr- un judet in altul, am cumpărat o masina din Gorj și mi- a fost retinut talonul, am depus actele pentru inmatriculare, dar aștept...? (mai mult)
Ce inaltime are Piedone?
Salut, am făcut abonament la digi pentru internet fix, au venit băieții după 2 zile și au constatat ca nu mai au unde sa ma lege pe stalp fiind ocupate toate porturile. Situatia fiind rezolvata ...? (mai mult)
Salut.Am luat si eu bilete la meciul cu fcsb lyon si am mai prins bilete doar in peluza nord. Eu am luat in sectorul 306, acolo unde pe site la ei scria peluza nord, dar pe harta arenei nationale imi...? (mai mult)
Bună, unde găsesc un xerox în Fagaras?
Buna, in trenurile de clasa a 2 a cum ar fi cel de Bucuresti nord- Buzau( Irn 402) are prize?
Bună, oare îl pot exclude pe iubitul meu de la jocurile de noroc cumva, online? Tocmai și- a băgat IPhone- ul 16 pro Max în amanet și a spart 2300 de lei(banii de pe telefon) la păcănele de nervi...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare la voi: bunicul meu a avut AVG cu mana stânga și piciorul stâng paralizate. Momentan și- a mai revenit, mai face fizioterapie. Fratele meu a demisionat de la un loc de ...? (mai mult)
Salutare, am și eu o întrebare pentru cei ce se pricep la electrica. Vreau sa schimb mufa unui ac adaptor de laptop dar cablul adaptorului are 3 fire (alb, negru, albastru) și mufa are doar un fir...? (mai mult)
Salut, încerc sa îmi fac cont amazon prime și vreau sa profit de perioada de 7 zile free, și după ce am introdus datele de la card, ma baga intr- o secțiune unde spune sa introduc adresa mea...? (mai mult)
Din greșeală sa șters Aplicația George
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?