Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Aprilie 2025 sunt:
Bună seara. Am un notebook selecline 10.1 cu procesor Intel alom Z3735G la 1.33 ghz și cu 1 GB DDR3 RAM. Are windows 10 pe 32 biți instalat din magazin. Acest notebook are memoria interna și...? (mai mult)
Am cumpărat azi un grătar cu picioare 50cm, lungime 51, lățime 36..are tablita de 2mm..am citit pe net ca se deformează de la foc intens..sau nu o sa aibă problema asta? am dat pe el 145 lei.e...? (mai mult)
Salutare, am si eu un vecin care are gaini si cocosi( vorbim de Bucuresti ) si mi se pare incredibil ca in 2025 sa ai gaini in curte in capitala tarii... nu vreau sa fac rau dar efectiv nu mai suport ...? (mai mult)
Cum șterg un cont my electrica mai vechi...e un cont pe care nu l-am mai folosit de mult și din a cărui cauză nu pot face alt cont
Buna dimineața! Am și eu o problemă:am 2 locuri la cimitir, nu s- au plătit taxe la ele de 15 ani (neștiind), anul trecut am fost să plătesc și nu mi s- au spus cit am de plata spunidu- mi- se...? (mai mult)
Am facut o programare la sala si nu am comfirmarea si am pierdut poza, cum fac sa aflu programarea?
Buna ziua! Am sters din greseala emailul cu biletul pentru beach please. Cum pot recupera biletul? Am screen shut cu biletul, dar se vad doar numele, prenumele si seria biletului, codul QR este blurat....? (mai mult)
Bună TPU. Am nevoie să intru in telefonul mamei care e la distanta si am instalat teamviewer. Dar nu pot intra in telefon pentru că îmi zice că trebuie să mai instalez înca 10 aplicatii ca sa functioneze....? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să mă înscriu (să aplic) la facultatea din Țările de Jos Groningen. Problema este ca întâmpin niște dificultăți la checklists și aș avea nevoie de cineva care să mă îndrume...? (mai mult)
Salut! Am o pereche de Versace Chain Reaction iar pe talpa lor au aparut niste dungi s au cute inca de la prima purtare. Cum se pot remedia si care ar fi cauzele lor? https://ibb.co/F4JkgqGx aici...? (mai mult)
Salut TPU! Vin și eu cu o întrebare, care firmă de transport vi se pare mai ok, Aliseb Tours sau Romfour? Vreau păreri sincere dacă se poate, sunt bine venite si alte agenți de transport dacă...? (mai mult)
Buna, Stie cineva daca maine, 20 aprilie de Paste vor circula autobuze de la autogara Obor Bucuresti? Si trenurile din gara de nord?
Salut! Am dat o comandă de pe Aliexpress acum 6 zile, pe 13, și îmi apare că vine de pe 25- 9 mai, dar totuși coletul a ajuns în România și îmi apare "custom clearance completed". Când credeți...? (mai mult)
Hei! am vandut ceva pe olx si stau si astept curierul sa vina sa ridice coletul de la 10 dimineata, acum e trecut de ora 17 spunea ca are sa vina in intervalul de ora 10- 17 mai vine astazi la mine? ...? (mai mult)
Cum pot afla numărul de telefon sau adresă prietenului meu inginer Ion Tenca care locuia la Oradea acum 30 de ani?
Care sunteti manichiuriste un mic ajutor mi am taiat cuticulele la maini aseara si tocmai acum am observat ca la un deget unde e cuticula mi- a iesit ceva ca un fel de carne, daca stiti cum se numeste...? (mai mult)
Am fost la un bancomat bcr sa imi scot salariul, l am scos dar in aplicatie el imi apare la sume blocată Prima data cand patesc asta de la ce sa fie?
Bună ziua, Am aceeași întrebare care s- a mai pus aici pe forum. Pentru programarea online a depunerii cererii pentru duplicat de permis de conducere, având în vedere că nu se mai admit altfel...? (mai mult)
Bună. Se poate sa am mai multi medici de familie? Gen dacă eu locuiesc momentan intr-un alt oraș, as putea sa îmi fac și aici medic de familie?
Cum aflu dacă cursul pe care vreau sa îl fac e acreditat?
Bună dimineața! Știe cineva dacă aș avea de unde să îmi achiziționez o cartelă care să fie bună și să funcționeze în Regatul Unit? De fiecare dată, când mi- am reîncărcat cartela mea...? (mai mult)
Bună seara! Îmi poate recomanda cineva ceva site-uri cu rochițe frumoase? Mulțumesc!
Cum se poate plati din cont bancar in nr de telefon prin Revolut?
Bună! Ce facultate poți face ca să fie recunoscuta de cei de la ANP?
Ploșnițele se pot lua de la hainele de la second- hand? Sunt dezinfectate înainte de a ajunge în magazine? Întreb, pentru că eu îmi mai iau haine de la second- hand, îmi plac pentru că găsesc...? (mai mult)
Cum dau de auto TR 04 VER, Dacia supernova, pentru ai înapoia ceva?
Buna, cum aflu in ce penitenciar se afla in persoana in Germania? Multumesc mult
Bună ziua! Știe cineva dacă site-ul celor de la Zalando și About You au produse fake sau sunt produse de calitate?
Buna TPU mi-am schimbat codul PIN la card care il stiu doar eu. O intrebare restul poate sa scoata bani din el fara acel cod pin daca zice cifru ala din 13 cifre?
Bună ziua, am și eu nevoie de niște informații în privința realizării unui PUZ pentru 2 parcele de 7500mp, menționez faptul ca parcelele se află în extravilanul comunei, undeva la 400m de ...? (mai mult)
Stiti cumva cum pot scoate acele 4 colturi de la plasele de la geam sa le schimb?
Bună seara, știe cineva cu câte cutii de medicamente aș putea să merg în altă țară, dacă n-am bagaj la cală și am doar un troller de 10 kg și bagaj de mână?
Salut TPU, am o problema cam enerventa. Mi- am facut un cont pe ebay pentru a cumpara un produs si imediat imi apare un mesaj care spune "Your account has been suspended According to our records, your...? (mai mult)
Bună dimineața! Aș dori să întreb dacă cineva dintre voi a aplicat pentru UK ETA înainte de 2 aprilie și a primit codul automat înainte de 3 zile lucrătoare? Mulțumesc!
Salut! Se poate schimba numarul de telefon la Instagram? Cum? Trebuie sa am noul numar in alt telefon sau nu? Sa-mi spuneti tot pas cu pas.
Am o nelămurire, astăzi am aplicat pentru un job în curierat în Germania la Amazon mai exact și fata respectivă cu care am vorbit pe whatsapp mi- a zis ca are nevoie de o poză după buletin, permis...? (mai mult)
Salut! Am o trotineta electrica cu o baterie de 48v. Bateria ei a intrat in subtensiune. Ce inseamna aceasta subtensiune si cum se repara aceasta?
Eu sunt din Giurgiu, am comandat de pe OLX o consola si a ajuns la depozitul din Giurgiu FAN Courier, as vrea sa stiu daca se poate livra azi avand in vedere ca este in acelasi oras cu mine, si avand...? (mai mult)
Ieri am comandat o consolă de pe Olx, vânzătorul a lăsat pachetul la Fan Courier care i- a venit acasa (cred), sa ii ia pachetul sau s- a dus el sa il predea.(mentionez ce acesta este din Neamt,...? (mai mult)
Salut, am un ATV cu motor de Cross 125 CC nou nouț carburator nou am mers câteva ture cu el și acum nu mi se mai accelerează se accelerează 2 s și după ca și cum ar fi înecat ce poate avea! Urgent...? (mai mult)
Buna TPU e posibil dacă dorești să cumperi un parfum de pe internet poți cumpăra 10 la fel în același timp?
C am cat dureaza un colet de la Olx trimis prin Fan Courier sa ajunga din Neamt(Roman) pana in Giurgiu? Azi a fost preluat coletul de acasa.
Unde găsesc ce a accesat o persoana dacă acea persoana a șters istoricul din Chrome? Mai sunt stocate undeva?
Bună! Știe cineva ceva canale speciale pentru copiii din online cu multe reclame?
Cum ajung la CNMEminescu Constanta, cu autobuzul 40? Mai exact unde merg si pe jos?
Cum ma pot loga iar la un cont de Facebook mai vechi, dar la care nu mai stiu nici adresa de email, nici nr.de telefon si nici parola! Adica sunt in "****", pâna in gât! ...? (mai mult)
Mi am luat niste adidasi de la un baiat si in unele magazine din mall suna alarma si nu gasesc capsa antifurt sau cod de bare si nu stiu ce sa fac, adica suna si cand intru nu doar cand ies
Stie cineva unde a fost afisata lista castigatorilor Dr Max... concursul cu cele 5 masini Skoda si zeci de vacante la bai... bla bla bla!
Salut, de ceva timp ma documentez in legatura cu postul de salvamontist in Romania si as avea nevoie de niste informatii. O sa adresez in ordine cateva intrebari. Intrebarea 1: cat costa un asemena...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa ma apuc de marketing digital. Cine se ocupa deja cu asta chiar se fac bani, trebuie investit ceva la inceput cum functioneaza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
Arthurrrr întreabă:
AlexandrulS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?