anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca Iohannis vrea "mai putin show", nu credeti ca printre primii care sa fie scosi din scena ar trebui sa fie Mircea Badea?

Răspuns Câştigător
| Duhovnicul a răspuns:

Antenistii i-au facut propaganda lu` Ponta, si anti-campanie lui Iohannis, deci clar sunt primii vizati daca se va intampla o "curatare" a mass-mediei.
Badea, un simplu sclav, care latra dupa cum ii spune stapanul. Ce crezi, ca daca ar fi platit de catre alta televiziune ( si alt patron ) nu ar spune dupa cum ii dicteaza sefu`?
Inteleg chestia cu libertatea presei, dar astia de la antene chiar nu au nici o treaba cu jurnalismul. In primul rand, ca si jurnalist, trebuie sa fii impartial.

| NOname a răspuns (pentru Duhovnicul):

Exact!

| sabin89 a răspuns (pentru Duhovnicul):

Impartialitatea este o problema; si ai punctat-o bine. Insa in intrebarea mea eu am vrut mai mult sa ma refer la maimutareala, ca asta parca e mai aproape de show-ul de care vorbea Iohannis.

18 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mircea Badea s-a scos demult singur, discreditându-se, devenind unul dintre bufoni...

R.I.P. Mircea Badea!

| sabin89 a răspuns (pentru NOname):

La prima vedere pare un idiot. Dar daca ajungi sa-l cunosti mai bine, te convingi.

| NOname a răspuns (pentru sabin89):

laughing

| Purec a răspuns:

Haha votantii lui santa claus laughing Mircea Badea e un angajat al unui trust de presa, si face ceea ce vrea trustul respective ( si asa fac toti stai linistit), iar mos craciun asta al vostru, poate cel mult sa il pupe in dos pe badea laughing cica sa il scoata din scena...ar trebui sa va ia dreptul la vot unora laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, pentru ca asta ar insemna cenzura presei

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Credeam ca vrei sa zici Mircea Basescu, care a fost deja scos de la ''racoare'' desi a luat mita si a santajat. Ti se pare corect ca Mircea Basescu sa faca cateva luni de puscarie iar altii cativa ani? Ma refer strict la aceleasi capete de acuzare.
Legat de Mircea Badea intr-adevar, s-a discreditat singur pana a ajuns la rangul de bufon. In trecut parea o persoana integra dar adevaratul caracter a iesit la iveala. Cu toatea astea, cenzura presei este neconstitutionala fiind o practica pur comunista si d-aia nu am cum sa fiu de acord cu asa ceva. N-am fost de acord nici macar cand au inchis OTV-ul, desi nu am putut sa-l sufar niciodata pe Diaconescu.

| sabin89 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Cum iti explici ca Mircea Basescu a ajuns totusi la puscarie, din moment ce avea un frate asa de puternic?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru sabin89):

Infractiunea a fost evidenta, nu a avut cum s-o dea la intors. Daca nu ar fi ajuns deloc la puscarie atunci lumea si-ar fi pus intrebari serioase legate de statul de drept.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Mda...Pai s-o luam altfel, votantii lui Iohannis se bat cu pumnul in piept ca sunt democrati. A scoate din scena o persoana din presa sau un intreg post de televiziune incomod e o atitudine mai rau decat comunista.

De altfel comunismul si mai exact lipsa de democratie s-a dovedit la votantii lui Iohannis care i-au injurat pe toti cei care nu au fost de acord cu ei.

I-auzi bre, Antenele au facut campanie pro Ponta si anti-Iohannis. Ce tragedie. Nu-i ca si cum b1 tv a facut campanie pro Iohannis si anti Ponta. Nuuu, aia sunt niste propagandisti buni, numai altii sunt niste propagandisti prosti. Nu zau.

Da stau si ma gandesc, stiu stiu nasol cu antenele, suntem niste docti, niste oameni de dreapta, da' vezi tu oamenii din publicul urban 18plus au doua mari preferinte, pe locul 1 antena3 si apoi rtv. Nasol.

Acum cine e oare de vina ca la B1 se discuta ca la o partida de table la scara blocului, se rade ca safta, se tipa, se fac glume de autobaza, stiristii se impiedica-n limba, altii fac circ ca vezi doamne sunt agenti acoperiti, apoi isi acuza colegii cu perdea "uita-te si in interiorul tau Sorina Matei (data afara de la RTV de altfel fiindca tipa la invitati si-si batea joc de PSDisti, cucoana impartiala bre, n-ai treaba)

Eu zic asa, hai nu vreti voi votantii lui Iohannis sa fiti realmente oameni de dreapta si sa respectati libertatea presei si libertatea de opinie? Asa ca sa nu fiti comunisti.

| sabin89 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

"A scoate din scena o persoana din presa... " - M-am exprimat eu gresit. Am vrut sa zic "sa paraseasca el singur scena". Ca, intr-adevar, a-l scoate fortat ar fi o atitudine comunista. Lui Badea nu i-as reprosa atat faptul ca a facut (sau face) campanie pentru cineva (asta toti fac), cat felul cum se comporta, maimutareala; e complet deplasat. Nu poate sa vorbeasca si el normal, ca Mihai Gadea, de exemplu? sau ca oricare din ceilalti?

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru sabin89):

Badea face pamflet. Nu dezbatere politica, nu talk show, decat sa-l aud pe cap de porc facandu-i pe toti prosti, imbecili, tigani sau tarani, da il prefer pe Badea maimutarindu-se. Asta e emisiunea. In plus Badea nu rezista degeaba de 8 ani iar publicitatea de pe intervalul lui orar cat si audienta sunt consistente.

NU exista in al doilea rand vreo televiziune de stiri impartiala in Romania. Absolut nici una.

Si in al treilea rand mai bine iti pui intrebarea de ce o data castigate alegerile de Iohannis, preferat evident de Base, Mircea Basescu a fost eliberat. Eu am impresia ca nici macar nu va fi condamnat cu executare. Si daca asta se va intampla, atunci sa te-aud ce mai zici.

| kteichd a răspuns:

Nu doar sa ii puna un calus in gura atat.

| nechiforboss a răspuns:

Cred ca Iohannis prin declaratia sa a vrut sa zica ca doreste mai putin show din partea politicienilor si nu neaparat din partea oamenilor din televiziune.Si nu... nu cred ca ar trebuie scos din scena nici Badea, nici Gadea, si nici altcineva deoarece fiecare e liber sa laude sau sa critice pe cine vrea mai ales daca vine cu argumente.Si citez din una dintre definitiile democratiei:''Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, pentru ca tu sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine''(Ion Ratiu).

| nechiforboss a răspuns:

Si de asemenea daca unuia nu-i convine un post de televiziune, schimba canalul nu trebuie inchis sau cenzurat pantru simplul fapt ca nu ne place noua.

| GottaBeYou a răspuns:

Clarr laughing))

Întrebări similare