Mi-a fost suspendat permisul pentru depasire pe line continua iar pe procesul verbal mi-a trecut puncte de penalizare si pentru centura, aceste puncte vor conta dupa ce imi recuperez permisul?
E legal sa lucrezi mai putine ore decat ai in contract? Cu acordul angajatorului, normal. Adica daca in contract scrie 40 ore pe saptamana si eu sunt chemata doar cand e de lucru gen 2- 3 zile pe saptamana...? (mai mult)
Bună! Cineva mi- a subtilizat portofelul săptămâna trecută atunci când nu eram atentă... și am rămas fără buletin (pe lângă altele). Ce ar trebui să fac? Trebuie să merg acolo unde mi l ...? (mai mult)
Buna ziua am o întrebare eu peste 2 luni fac 18 ani și eu nu mi am făcut buletinul când trebuia la 14 ani eu l- am făcut cu un an mai târziu la 15 ani. și pe buletinul meu arată că e valabil până...? (mai mult)
Buna! Daca am avut un accident (nu am fost ranit dar am produs bagube materiale) in timpul programului de munca folosind un utilaj de la munca, indeplinind o sarcina specifica jobului, cine este platitorul...? (mai mult)
Bună doresc să întreb persoane care știu să răspundă situației Am un prieten căruia părinții vor să îi treacă casa pe numele lui și să rămână al lui după decesul părinților, dar...? (mai mult)
Buna! in decembrie 2020 m- am angajat si am primit salariul de 2000 lei net + bonuri de masa de 25 lei/zi In august 2021 mi- au crescut salariul la 2500 lei net + bonuri din ianuarie 2022 iau salariu...? (mai mult)
Am trimis o petitie online la politie in legatura cu un pui de caine pe care vecinii il tin legat afara si nu se ocupa de el (frig, mizerie in ultimul hal, nu il plimba, etc) Mai au un caine si asta...? (mai mult)
Bună ziua. Îmi este permis legal să fac un afiș despre "oferte la energie, gaz, aer condiționat, centrale", eu promovând aceste lucruri ca persoană fizică, și a discuta cu oamenii, fără...? (mai mult)
Bună ziua, În data de 16.04. 2025 în jurul orei șapte după ce am am plecat de la locul de muncă am fost contactat de către Poliția Sector 1 cu privire la nerespectarea aruncării deșeurilor ...? (mai mult)
Am dat examenul la oraș și am picat, iar după ce am ajuns acasa am socotit punctele de penalizare și mi au ieșit 55 din 67 sau 62 pe care le- a scris polițaiul, iar eu am terminat la ora 12 iar...? (mai mult)
Buna, am o întrebare, daca am modificat o adeverința medicala mai veche pentru 10 zile lipsa pentru lucru de la ortopedie in legatura cu piciorul meu ( e o poveste lunga) si am trimis poza cu adeverința...? (mai mult)
Acte rezervare parcare resedinta Buna ziua, Urmeaza sa parcurg etapa a doua pentru parcare resedinta si anume trimiterea mai multor acte conform acestui tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=VHJPvvt1V8c ...? (mai mult)
Salut. Am primit o oferă de angajare în alta parte. Am de gând sa semnez oferta și sa depun demisia la locul actual de munca. Semnarea ofertei inseamna ca ma oblig sa semnez si contractul cu noua...? (mai mult)
Cum credeți voi că afecteaza corupția domeniile următoare:1educatie. 2.sanatate3infrastructura.4sistemul de apărare. Care domeniu afectat de corupție credeti că are un impact mai mare asupra societății...? (mai mult)
Salut, azi mi s- a închis un abonament la Orange, pe data de 20 martie am depus 400 lei pentru inchidere taxa de reziliere cum mi s- a spus de la ei și pe 25 m- a sunat o doamna și a zis ca nu trebuia...? (mai mult)
Buna ziua TPU, deci cam asa sta treaba. Lucrez intr-o fabrica si cam asta e intrebarea. Angajatorul iti poate oprii din salariu (legal) in cazul unui defect de productie?
As vrea o confirmare, este adevărat că Ceaușescu a fost obligat de francezi să plătească rapid datoria față de FMI?
Buna. Stie cineva unde pot depune reclamatie la o pensiune? Am facut rezervare in 5 aprilie pentru 1 mai iar din motive personale nu mai pot merge. Am platit avans pentru o seara si am intrebat cu cat...? (mai mult)
Mai exista alte modalitati de a radia o masina in afara de cele 3:Vanzare,Donare, Predare la fier vechi/rabla?
Balisongul este legal in Romania?
Credeți ca Victor Ponta e așa de bolnav psihic încât să creadă cu sinceritate că e laudabil ce a făcut el în 2014? Un lucru evident este următorul:nu va păți absolut nimic. Pentru cei care ...? (mai mult)
Oare pe contractul de vânzare- cumpărare și înmatriculare trebuie sa apară același nume. Dacă cumpăr personal mașina, dar doresc sa fie înmatriculată pe numele mamei, ea trebuie sasemneze ...? (mai mult)
Daca imi deschid astăzi un PFA va trebui luna următoare când se pune acea declarație la ANAF sa plătesc contribuția la sănătate de 10% sau o voi plati anul viitor?
Bună seara! Urmează să achizitionez un imobil prin surse proprii, si s-a făcut deja antecontractul cu avansul dat. Pot să mă răzgândesc? Dacă o fac, voi pierde avansul?
De ce nu vor românii se ne recuperăm teritoriile pierdute?
Ce înseamnă Salariul de bază și Sporuri?
Salut, astăzi am fost la primărie să eliberez un fiscal pentru înmatricularea mașinii, și mi au spus că nu poate să mi dea, pentru că am amenzi, este drept, sau?
Daca cineva vine la tine acasa si iti face poze cu telefonul prin curte sau la tine in casa, te deranjeaza, te superi? Este de reclamat asta?
Salutare. Azi am avut ultima zi de ridicare certificat si n am reușit să il ridic, nu mi-a ajuns procura de la taică miu. În câte zile lucratoare se trimite in județul meu la poliție?
De ce oamenii simpli, in general, se lasa impresionati atat de usor de oamenii cu bani? Cand vad la astia vile, lux, masini scumpe, vacante exotice, petreceri. Si de ce accepta sa fie tratati cu ...? (mai mult)
Se fura masini prin Ruse, Bulgaria? Am de ce sa imi fac griji?
Buna ziua, imi cer scuze de deranj, dar vreau sa ma lamureasca cineva in domeniu, in 2023 martie am fost oprit de catre un echipaj de politie cand ma aflam la volanul unei masini(aveam 17 ani si nu ...? (mai mult)
Bună! Mă poate lămuri și pe mine cineva cu privire la numărul de zile absentate pe care îl pot solicita să fie motivat într- o cerere de motivare a absențelor? Pot cere doar pentru o zi sau limita...? (mai mult)
Bună. De ceva vreme tot primesc apeluri de la numere aleatorii necunoscute și le blochez de fiecare data dar degeaba. Am răspuns o data la început și mi- a răspuns un bărbat care cică era de la...? (mai mult)
Care sunt pașii pentru o face o plângere la ITM?
Va salut, mi s- a luat permisul pe 90 de zile si in aceasta sambata mi s ar duce termenul, intrebarea mea este daca ar exista posibilitatea sa fac rost de o dovada pentru ca stiu ca este inchis in weekend...? (mai mult)
Daca esti cetatean simplu, credeti ca este riscant si chiar periculos sa intri in conflict cu orice om foarte bogat avand in vedere ca acesta s- ar putea razbuna platind cu bani multi un asasin? Probabil...? (mai mult)
Buna, am primit o amenda de circulatie pentru viteza. Masina nu este a mea, este a tatalui meu. Ce se intampla daca nu platesc amenda, eu neavand job nici bunuri pe numele meu? Va creste impozitul pe...? (mai mult)
Salut TPU! De ce la angajare ca și consultant financiar mi- au spus ca trebuie să înființez un PFA? Știu ce înseamnă PFA, însă nu înțeleg exact de ce mi- au spus ca e necesar unu și de ce ...? (mai mult)
Victor Ponta recunoaște că a provocat intenționat inundațiile din 2014 pentru a salva capitala Serbiei. AcumA de abia înțeleg de ce i se adresă ministrului apelor ce faci fa doina aici aveai chef...? (mai mult)
Salutare, am avut certificatul retinut in alt județ făță de cel de resedința. Câte zile am la dispozitie sa il ridic din judetul respectiv până sa se trimita in județul meu?
Salutare! Dacă ating ușor o masina si merg sa declar în 24 de ore, pe lângă reparația pe asigurarea mea mai primesc și amenda?
Am scos un set de numere rosii valabile 90 de zile, mai exista posibilitatea de reinoire? Am inteles ca ai dreptul la 3 seturi de nr rosii valabile 30 de zile, insa nu stiu exact daca le am folosit ...? (mai mult)
Salutare, vreau in acest weekend sa calatoresc in Bulgaria, unde vreau sa imi duc si bicicleta in portbagaj deoarece nu am suport special, pentru a o folosi acolo peste weekend. Exista posibilitatea...? (mai mult)
Buna dimineața, am picat de 3 ori la traseu, și aș vrea sa schimb școala de șoferi având în vedere că mie dosarul îmi expira in septembrie. vreau sa vad cum e cu alt instructor.mai calm, care...? (mai mult)
Bună ziua! Mama mea a decedat și am suportat eu toate costurile, acestea fiind pompele funebre, locul de veci și ce prevede el. Întrebarea mea este, dacă mama nu era angajată înainte de deces,...? (mai mult)
Daca un primar accepta să primească cadouri scumpe fara să promita că va face ceva in schimbul acelor cadouri e deja corupt? Bine cadouri cu limita bunului simt că doar nu primește un Lamborghini...? (mai mult)
Salutare, ma confrunt cu o problema la locul de munca, firma doreste sa schimbe programul de munca, eu am refuzat. Compania mi- a oferit posibilitatea de a lucra tot in cadrul firmei pe alt post dar...? (mai mult)
Vreau să vă întreb, sunt înscris în cazier judiciar pot să dau sala? Scoala am putut- o face, in 2019 am condus fără permis.Eu am făcut orele alea în folosul comunității, dar vreau să știu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Twister09 întreabă:
linarkfts întreabă:
LisaJulie întreabă:
KarlLagerfeld întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!