anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bucurie, bucurie in rândul celor care l-au sustinut pe Klaus Iohannis! Si eu ma bucur de asemenea happy! Ma temeam de ce e mai rau, ca revin comunistii si alte lucruri (pentru cine mi-a mai citit postarile anterioare cu referire la acest subiect). Vad ca apele s-au mai linistit, parca totul se calmeaza. Dar... stand si analizând situatia... da Iohannis este presedinte dar uitati-va cine e la guvernare!,, Am castigat o mare batalie dar nu si razboiul".Mie personal imi e putin greu sa cred ca sub guvernarea lui Ponta, Klaus va putea face ceva. Din ce am auzit, Ponta doreste sa-si duca mandatul pana la capat, nu demisioneaza. In aceasta situatie cred, consider, este o parere ca nu va putea face aproape nimic. Va fi doar presedinte si atat ceea ce nu mi se pare in regula. Adica presedinte de dreapta si guvern de stanga! Mie mi-a placut mult ceea ce a zis presedintele azi ca doreste sa faca, iar maine va prezenta obiectivele. Sper sa reuseasca si sa se tina de cuvant.

Multumesc! Doar discutam, nu dam in cap

10 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Si cine ti-a bagat in cap ca vine comunisti inapoi!?

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

A fost doar un gand de-al meu, gânduri negative.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu crezi ca am sa te cred, acesta a fost unul din sloganurile in campania electorala.

Crezi ce vrei, e dreptul tau. Oricum PSD e partid comunist asta o stie toata lumea care stie si a studiat istorie! O seara buna! Si daca nu crezi, de ce intrebi? Esti unul din cei care vor raspunsuri pe care doresc sa le auda!

Si se zice campania, nu camania... sa nu mai vorbesc de cum ai scris propozitia... in fine. Sunteti batran, se vede

Te-ai corectat dupa ce ti-am zis! Ar trebui sa zici,, Multumesc'' dar nu am nevoie

Si inca ceva. Propozitia corecta se formuleaza asa,, Si tu crezi ca am sa te cred? Acesta a fost unul din sloganurile in campania electorala.'' Doamne Fereste! Am ajuns sa dau lectii unui batran!

Spune ceva batranelule!

NOname
| NOname a răspuns:

Poate reuşim să scăpăm de Ponta şi de o parte de Guvern PSD-ist înainte de 2016.

Dar Iohannis, oricum, deja începe să-şi pună amprenta, care se simte şi în atitudinea celor din Guvern (până şi antene s-au cuminţit cât de cât...).

http://www.tpu.ro/......ita-klaus/

| AdrianaBacescu a răspuns:

Sa scapam odata de hotia lui Monta.
Ma bucur pentru Iohannis el e om perfect pentru tara nu Monta si gasca lui.