Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna Caut si eu o melodie de prin anii 2000, imi aduc aminte urmatoarele versuri: "Am ramas doar cu poza ta Cand imi este dor ma uit mereu la ea O strang la pieptul meu si n'cep sa plang de dor Inima...? (mai mult)
Bună seata! Aparand aceasta melodie pe tiktoc (https://youtu.be/PDrXRf0AoWA?si=GyPbeGEcXSailS6l), mie imi tot suna in cap niste versuri (pe ritmul de la 1:08) in franceza, italiana, spaniola, portigheza,...? (mai mult)
Salut TPU! Am un difuzor care l-am legat pe o boxă. Astăzi am dat muzica prea tare, și bass-ul era foarte mare la el. A ieșit fum dintr-o dată. Oare mai merge sau să nu îl mai bag?
Salut, stie cineva o piesa rap/hip hop de prin 2010- 2013 stiu ca artistul se numea Alexx (cu doi x) iar numele piesei era din inima, nu reusesc sa o gasesc, sau poate stie cineva ceva legat de asta? ...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Rihanna Lady Gaga si Ariana Grande?
O trupa veche asiatica asemănătoare cu kpop-ul de astăzi imi recomanda cineva?
Care este melodia voastră preferată de la Mickael Jackson?
Salutare, as fi și eu interesat de cursuri de chitara la grup/ club în zona Craiova. Am cautat pe net dar nu am găsit decât antrenare, dar am găsit numai ore individuale cu profesorul, vine special...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cum se numește melodia aceea,, domnu' agent, domnu' agent am ceva pentru tine, ceva cu multe zerouri " din poveste de cartier, vă rog mult ajutați-mă!
Care vii se par cei mai buni cantareti/ cantarete din străinătate?
Salut TPU! Îmi puteți lăsa niște sugestii de piese cu mult bass?
Care sunt melodiile voastre preferate? Spuneti cât mai multe!
Bună seara. Vad pe internet niște laude despre boxa jbl partybox ultimate 1100w. Este chiar asa adevărat ca rupe și scoate 1100w? Se pot compara cu acele boxe vechi din carcasa din lemn cu difuzor...? (mai mult)
Salut, caut de ceva vreme să cumpăr un afiș cu Bosquito 2025, concertul aniversar. Are cineva idee de unde as putea lua?
Salut TPU. As vrea și eu o părere despre chitara asta, doar cei cunoscători va rog. Ofer fundiță! https://www.flymusic.ro/seturi- chitare- electrice/47787- harley- benton- s- 620- tb- rock- series-...? (mai mult)
Buna. Era o melodie, o caut de ceva timp și nu reusesc sa o gasesc, îmi aduc aminte decât unele secvențe din clip. Un baiat se întâlnește cu o fata intr o benzinărie, mănâncă impreuna acolo,...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Miley Cyrus Dua Lipa și Shakira?
Încerc să găsesc o manea de la copilul de aur dar nu apare nimic pe net. Am găsit un clip de Nelson Mondialu unde se aude pe fundal. Las aici linkul, se aude la minutul 9:47....? (mai mult)
Salut! Încerc să găsesc maneaua Copilului de aur însă nu sunt sigur de nume și nici pe Youtube nu am găsit nimic. Am găsit doar clipul lui Nelson Mondialu când povestea ceva și se auzea pe fundal...? (mai mult)
Salut, ma gândesc de câteva zile și încerc sa găsesc o melodie dar numai știu dacă era manea sau măcar în romana sau nu, știu doar ca era instrumentalul de la melodia "Rauf&Faik cântec de ...? (mai mult)
Cine are vocea cea mai frumoasa dintre: Lady Gaga Katy Perry Miley Cyrus Dua Lipa Taylor Swift Shakira Jennifer Lopez Britney Spears Beyonce Rihanna sau Adele?
Salut TPU. Tocmai ce am găsit o boxă portabilă bluetooth (Hang up - JAM). În prima zi a mers perfect. După ce am mai încărcat- o, a început să prea mai meargă, adică atunci când dădeam ...? (mai mult)
Buna seara știe careva cum se numește o melodie veche prin anii 2000- 2010 in care era unul care canta cu ochelari și se comporta de parca era manechin și făcea că robotul nu stiu cum sa va explic...? (mai mult)
Salutare, interesează pe cineva versuri ritmate hip-hop necenzurat la preț modic?
VA ROG! Incerc sa mi amintesc numele unei melodii pe care o ascultam prin 2015, este rap american, nu mai stiu cine canta dar e ceva in gen Lil Wayne insa nu stiu daca e el. videoclipul e de fapt o...? (mai mult)
Ati auzit piesa Verisori de sange?
O comunitate cu intrebari si raspunsuri pentru muzica, Dj, artisti, evenimente exista?
Care este melodia voastră preferata de la: The Weeknd Enrique Iglesias și Pitbull?
Bună, Copilul meu nu va mai putea ajunge la festivalul Beach please. Am încercat sa anulez biletul, dar mi au spus ca nu se poate. Aveți vreun email direct al organizatorilor? Mulțumesc
Salut,știe cineva cum se numea maneaua aceea care dupa fiecare vers face o mică pauză de maxim o secundă?
Bună. Întrebare pentru fetele/femeile care ascultă manele. Voi ascultați manele de suferință chiar dacă nu suferiți?
Știe cineva cum se numește, sau cum pot găsii FURTUL (versiunea/varianta) în română, după „Aziza Gobilova Lasimoff - La". Știu că instrumentalul și tonalitatea vocii erau cam același, ...? (mai mult)
Dați-mi si mie o urătura de urs dar una foarte lungă, cele gasite pe net sunt mult prea scurte
Am descarcat manele de pe Youtube cu un program cu cnvertire in mp3 si pe laptop citeste pe statie cu usb nu citeste pentru ca le-am descarcat pe stick.
Cine îmi poate recomanda un amplificator pentru 2 boxe de 25w si 2 boxe 60w+ o mufa pentru un subwoofer am nevoie urgent!
Ce melodii va plac de la: Britney Spears Katy Perry si Lady Gaga?
Ce cantareti și cantarete din străinătate va plac cel mai mult?
Salut! stie cineva niste aplicatii pentru facut beat-uri? n am pc :/
Ce melodii va plac de la: The Weeknd Enrique Iglesias și Pitbull?
Buna ziua. Am un radio RETEKESS V115 si vreau sa ascult posturi din america de nord. Cum fac sa prinda frecventele de acolo?
Bună la muzică dacă multă lume îți spune că nu ai voce deloc,trebuie sai crezi,sau doar un profesor de canto, îți poate spune asta?
Salut TPU! De ce în cazul unor cântărețe ( am observat eu la Adele și Dua Lipa) piesele lor sună mult mai bine când sunt cantate live decât versiunile înregistrate în studio?
Versuri colind de trei luni de când venim
Ce melodii va plac de la: Dua Lipa Lady Gaga si Jennifer Lopez?
Trebuie neapărat sa mergi cu colindul cu verișori?
Știți cumva care sunt versurile piesei Love in Dubai de Maria Andria? https://m.youtube.com/watch?v=RMteHO3nRd8
Salut TPU. Am dat ieri, adică joi comanda de o chitara de pe site- ul flymusic, iar ulterior am fost informat că, coletul va fi pus astăzi vineri la curier. Este vreo șansă să ajungă sâmbătă,...? (mai mult)
Buna TPU, as vrea sa ma sfatuiti cu ceva.Fac canto de cand sunt mica, am participat la numeroase concursuri la care am luat si premii si festivaluri, am fost chiar si la preselectie la X factor si mi-...? (mai mult)
Buna TPU, daca mi- am cumparat bilet de beach please si pe mine ma cheama Dima Nicoleta Alexandra doar ca pe bilet e trecut Dima Alexandra Nicoleta, e vreo problema? Ma gandesc sa nu fie o problema cand...? (mai mult)
Bună! Sunt in cautarea unei melodii destul de vechi. Era in limba engleza iar versurile nu mi le amintesc concret. In videoclip era o fata blonda, unde nu ma insel avea o rochie tip glob disco albastra...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)