| JustinDrewBieber23 a întrebat:

Hei cui ii place JB (Justin Bieber)?!?!?!

8 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

JB? Serios?
Chiar nu v-ati saturat(fani inraiti Bieber)de acesta"celebritate"?
Chiar crezi ca daca are meloodii gen "Pray",lui chiar ii pasa de dezastrele lumii? Toate melodiile sale sunt comerciale, nu canta din propria initiativa, canta pentru bani.Crezi ca lui ii displace viata de star, dau ce o fi el?
Bafta.

| MyWorld a răspuns:

Mie imi place!
So, sa incepem sa comentam la oameni smug :
@Exit, da chiar cred ca ii pasa, altfel dc ar mai face'o? Oricum nu il cunosc si nici u, asa ca nici unul dintre noi nu are de unde sti daca este adevarat sau nu ceea ce spune in melodiile sale.
@MaÐaLyNa, u ai auzit macar cum canta live? Sigur ca nu. Intradevar melodiile sunt "editate" cum ii spui u in studio, dar in caz ca nu stiai asa se practica la toti artistii. Si crede'ma ca daca melodiile nu ar fi modificate ar suna mult mai bine ( asta in general )
@ღArySოﺁℓεღ, doamne da ce neoriginali au ajuns oamenii din ziua de astazi, macar daca era amuzanta acea gluma din Robotzi...
@Someb0dy, daca Satana il ura nu mai traia pe planeta asta, stii? Cam logic, no?

| Deleb a răspuns:

Ce? JustinBieber? laughing
Dupa mine, un faier asta e. Cum a zis si ea, canta pentru bani. Melodiile sunt "editate" (sa zic asa) pe calculator, deoarcere ar suna live si suna oribil. Iti dai seama, ca nu canta asa frumos. Lui ii pasa de bani, de nimic altceva pe lume, decat bani si ce face el, cum se simte, cam asa. Succes!

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

1.Stiu ce inseamna JB
2.Nimanui,asa ca, dizolvarea! Ca supa la plic!

| PsychSţev a răspuns:

Doamne. -_-"
Câtă prostime pe lumea asta. Şi cine mai e şi Justin Bieber ăsta că n-am auzit de el?

| UatDăFac a răspuns:

Ia toti fanii "Justin Bieber" de pe TPU si plecati pe Vdc va rog happy
E acelasi fel site`u...pui intrebari.primesti raspunsuri.(sau nu)
happy

| Rebeca2911 a răspuns:

Până și Satana îl urăște.

| αςαdεαuα a răspuns:

Nci pisicii mele nu ii place rolling on the floor

Întrebări similare