Am 16 ani,1, 81 58 kg, si ma masturbez de 2-3ori pe zi zilnic, oare din cauza aceasta sunt slab?
Buna seara. Am si eu o problema de sanatate de cel putin 3 ani de zile, inainte nu aveam nicio problema cu gatul dar se pare inaintarea varstei aduc si probleme de sanatate, avand 28 de ani. Este ...? (mai mult)
Împreună cu prietena mea am avut parte de putina distracție fără a face sex, următoarea zi dansa mi- a spus ca după ce a fost la toaleta sa își facă nevoile, pe șervețelul cu care s- a șters...? (mai mult)
Credeți că aș avea probleme psihice sau ar fi vrei problemă dacă la 25 de ani am relatii sexuale cu o femeie de 33?
Buna TPU! Mă numesc Beatrice, am 20 de ani si sunt studenta la medicina. Daca mi- ați citit vechea întrebare, am acea problema cu senzația de la stomac si cu vânătăile. Uitasem sa specific ca ...? (mai mult)
Buna ziua, TPU! Am si eu o problema Sunt plecat in Franta la munca, iar iubita mea este in Romania. Aseara ne- am certat de la motive banale aproape sa ne despartim, plangeam amandoi. Ea spune ca ...? (mai mult)
Voi merge pe data de 26 in Bucuresti asa cu trenul, insa sincer mi- e cam frica... Pentru ca m- am uitat si la recenzii acolo la gara de la Bucuresti si na, sunt numai recenzii negative, cum ca sunt...? (mai mult)
Bună TPU, am o problemă mai complicată, nu știu cui să i mai zic și ce să mai fac, sunt într- o relație cu actualul de Aproape 2 ani, iar situația a devenit critică pur și simplu nu îl...? (mai mult)
Nu consum sare deloc și nici nu prea mănânc alimente care conțin sare cu excepția cărnii(dar nu mănânc zilnic carne), și din când în când cârnați, știu că sarea conține foarte mult sodiu...? (mai mult)
Am fost la un bancomat bcr sa imi scot salariul, l am scos dar in aplicatie el imi apare la sume blocată Prima data cand patesc asta de la ce sa fie?
Salut, sunt un ratat daca m- am născut urat? Femeile fug de mine ca dracu de tămâie, refuzuri peste refuzuri, e clar că ceva e in neregula cu mine am un aspect dizgrațios. Nici pe plan profesional...? (mai mult)
Buna. Chiar nu am nevoie sa ma judecati asa ca daca simtiti nevoia sa o faceti, abtineti- va. Simt o dependenta de calmantele pe care le iau. Ma gandesc aproape tot timpul la ele, cand se termina ...? (mai mult)
E adevarat ca mai sunt si intarzieri mari ale trenurilor?
Ce sa fac daca am lasat o pe iubita mea gravida la 17 de ani si ea are 16
Care este cel mai bună aplicație Tinder sau altă aplicație sa îți faci o prietenă care se ajungă la căsătorie
Buna ziua. Am o cunoștința care m-ar baga la PECO la lucru. Ce părere aveți? Mi-e puțin teama sincer. am auzit ca salariul e mare dar am emoții. Voi ce părere aveți? :-(
De ce toate produsele tip "brichete si accessorii brichete" de pe Emag nu se mai livreaza la easybox? Mai de mult am luat brichete si accesorii pentru Zippo care au venit la box, dar recent am vazut...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă o doamnă profesoară îmi spune ca nu vrea să mă încheie? Mai e timp până când trebuie să ne încheie, în care pot lua note, dar tot refuză. În schimb, am multe absente...? (mai mult)
Am o venă umflată pe mâna stânga, se vede ieșită înafară. De la ce este asta, poate fi ceva grav?
Instalarea windowsului pe laptop urmeaza exact aceiasi pasi ca instalarea de windows pe PC? Sau e diferita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem