Este Iisus Hristos Dumnezeu?
Trebuie crestinii sa respecte si legea lui Moise si sa nu manance animale necurate? (porc etc.)
Bună, De ce trebuie să ții post 48 de zile când Mântuitorul Hristos a ținut doar 40?
Este adevarat ca oamenii buni traiesc mult si aia rai mor repede sau invers? Cunosc multi oameni care erau rai, invidiosi, dusmanosi, faceau mult rau si au murit foarte repede si erau si tineri si batrani...? (mai mult)
Salut eu nu sunt de acord sa mă cunun la primărie consider că o căsătorie legală este doar in casă Domnului cum pot face asta?
Este păcat să te masturbezi în perioada de doliu?
Daca maine te vei trezi si vei avea doua optiuni de ales: 1. Toata umanitatea va fi eradicata. 2. Ucizi un om ca sa salvezi intreaga umanitate. Ce vei alege? Este moralitatea obiectiva?
Hei TPU, din ce capitol din Noul Testament trebuie să citesc, dacă vreau să citesc despre Răstignirea Lui Iisus?
Poate dumnezeu sa incalce legile logicii?
Cei care sunteti credinciosi, cum puteti crede ca un concept absurd precum o fiinta in afara spatiului si timpului, exista? Daca, prin definitie existenta, implica un cadru spatio temporal?
De ce Ortodoxia se opune feminismului?
Exista vreo persoana interesata de un partener pentru exegeza biblica in special N.T?
Aveti experiente personala cu mormonii? Cum sunt? Am fost invitat la o slujba si nu stiu daca sa merg. Parca m- as duce fiindca as vrea sa- mi dea o carte a lui Mormon sa o citesc ca am cautat pe net si...? (mai mult)
Voi pe la ce varsta si in ce circumstante v-ati indepartat de religie si credinta in general devenind atei?
Voi cum va pregatiti de intalnirea cu Domnul? In Biblie scrie sa cantam cantece de veselie. Intrebarea mea, sunt bune astea moderne de la artistii contemporani?
Ce credeți vom canta împreună prohodul de vinerea mare? Ce spuneți?
De ce nu se mai coboara si azi fii de-ai lui Dumnezeu din cer? Nu le da voie? Credeti ca i-a pedepsit pe toti pentru cei coborati acum mult timp si nu-i mai lasa afara din casa?
Daca Dumnezeu a spus ca orice genunchi se va pleca inaintea lui si orice limba va jura pe el atunci cum vor ajunge unii in iad? Nu este o contradictie aici?
Care e cel mai grav pacat comis de vreun om de-a lungul istoriei?
Care este ultimul eveniment cronologic din vechiul testament?
Am gasit motivul pentru care Dumnezeu nu mai face nimic pentru om si anume nu mai are un Templu pentru ca i-a fost distrus. Ar trebui evreii sa se apuce sa-l reconstruiasca nu credeti?
Daca nu tii tot postul Paștelui, ci doar sa zic mananc de post doar miercurea și vinerea e ok sau nu?
Are Dumnezeu drept sa ne ceara socoteala pentru faptele noastre din moment ce traim asa putin?
Voi ce credeți ca se intampla de fapt în viziunea ortodoxa după ce murim? Am auzit de mult ori despre cele 24 de vămi ale vazduhului și cum ți se arata după moarte toate păcatele nespovedite și...? (mai mult)
Conform Bibliei exista 3 lumi. Pamantul celor vii unde locuim noi acum, iadul sau locuinta mortilor si raiul unde sunt ingerii, Dumnezeu, sfintii, etc. Ca si locatie unde se afla iadul sau locuinta...? (mai mult)
De ce nu mai vine odata sfarsitul lumii si Isus? De ce tot amana Dumnezeu? Noi chiar nu contam deloc pentru el?
BUNAAAA! Am o intrebare ft serioasa, m-ar ajuta sa imi raspunda un preot sau cineva care cunoaste bine atributiile lui sau chiar cineva extrem de credincios si eu sunt, dar nu imi dau seama.
Stimați credincioși, cum combateți împotriva propriilor păcate? Cheers
Ce religie este cea mai rea? Eu cred că toate.
Dupa cat timp raspunde Dumnezeu rugaciunilor? Vreau sa incep sa ma rog pentru ceva si vreau sa stiu cat timp o sa dureze.
Ce credeți că mai face Dumnezeu,Iisus,Sfântul duh? Apropo am citit Biblia ebraica in romana,e cam la fel ca vt, am citit și Coranul dar prea des se spune supunere și versete de frica
Am avut 2 vise infricosatoare, as vrea sa stiu daca considerati ca sunt inste semne de la Dumnezeu. 1) Am visat ca eam intr- un apartament si era un om cu, coarne de berbec iar altul mare si blanos...? (mai mult)
Salut TPU! Scriu acest mesaj pentru a va cere o părere despre următorul lucru: M- am pus sa dorm liniștit, am ajuns sa visez că sunt într- o mașină, am făcut accident și că m- am dus. Când...? (mai mult)
Salut TPU! Am și eu o întrebare, este păcat să faci repetiții pentru călușar dacă nu ești în postul Crăciunului?
Alain de Lille, un teolog francez care a trăit în urmă cu vreo opt sute de ani, a afirmat că, citez (în engleză): "God is an intelligible sphere, whose center is everywhere and whose circumference...? (mai mult)
Voi cum vedeți conceptul de Rai si Iad? Vad o grămadă de filmulețe pe YouTube în care majoritatea se postează spunând povesti despre Rai si despre Iad și le descriu în detaliu! Nu spun ca toate...? (mai mult)
Buna. Ce este de fapt sufletul? Sufletul este magnetism, este curent electric, este energie, este contienta, este altceva? Majoritatea religiilor, inclusiv in biblie, spun ca in momentul in care ...? (mai mult)
Buna. Vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva, si daca da, cum a reusit sa scape. Acum doua zile am visat ca fac eu o crima si ascund cadavrul. Iar in noaptea aceasta am visat ca a fost o furtuna...? (mai mult)
Cum sa chem Numele Domnului dar sa si-mi raspunda?
Oare oamenii au schimbat invatatura lui Isus? Am gasit niste evanghelii din care reies alte lucruri.
Buna. Am citit recent un articol iehovist: https://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp- m/1990327#h=22 Citat din articol: 17. Ce recunosc două surse catolice despre «suflet»? 17 Chiar şi New Catholic...? (mai mult)
Ati vazut ce urgii ne asteapta daca e sa fie reala Apocalipsa? De ce este Dumnezeu atat de maniat?
Face cineva pe aici studiu biblic acasă, duminica?
De ce unii spun că nu contează cum te îmbraci pentru biserică, ci doar e importanta starea sufletului? Eu zi că importante sunt ambele, nu? Cum adică?
Cei vii pot fi afectati de moartea a doua?
Credinciosii infocati sunt asa pentru ca vor sa fie nemuritori?
Buna seara sa spunem că am auzit niste clopote și au tras de 4 ori al- patrulea a sunat cum mult că celelalte au sunat doar puțin de 2 ori celelalte și nu știu pare ciudat și straniu că era pe ...? (mai mult)
"Pământul cu tot ce este pe el va arde" - Se referă la un război mondial purtat cu arme nucleare?
De unde au martorii lui Yehova asa multi bani? Primesc multe donatii din statele unite?
Deci pocăiții unii dintre ei cel puțin zic un lucru ce mi- a atras atenția:Că ne putem mântui chiar din viața aceasta doar prin credință în Domnul Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu. Cum adică...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Celestina83 întreabă:
alfons2390 întreabă:
Mihai5675 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!