| SaintOcea a întrebat:

Cristoase! zombii mâncători de colivă şi mici, lingători de icoane şi mumii, ca de obicei, iar mi-au invadat oraşul...
Numai pe strada campusului erau pe puţin 70 de autocare.
Ceva soluţii?
Mi-a venit în minte să dau foc la mitropolie, da na ia foc toată clădirea dam umia n-o să ardă că-i "sfântă", deci.
HELP
Asta-i ceva de genul ca jocul "chicken invaders", apâi asta-i Christian INVASION! Şi aşa nu erau destui...

Răspuns Câştigător
| BubblesDoubleS a răspuns:

Da Saint Da saint macar n-ai fost obligat sa cumperi o amarata de vata |"sfanta" tongue

23 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Kill em all.

Răspuns utilizator avertizat
| chelstone a răspuns:

Uite de asta nu prea ies in oras in aceasta perioada a anului, ma astept ca splai bahlui sa fie impanzit de fomisti indoctrinati salivand dupa mici si bere, pe stefan cel mare gasesti multi plaiesi ai lui stefan care stau sa-ti umble-n buzunare, iar pe strada palat n-ai loc pe trotuar, iar daca mai pun astia benzi despartitoare intre spatiul verde care oricum va fi calcat in picioare de credinciosi, caci asa isi petrec crestinii drumul spre sfanta, putem afirma ca sarbatorile iasului au fost un succes.

| ZvT a răspuns (pentru SaintOcea):

Cumva in Iasi?

Mi-au spus si niste prieteni la telefon, mi-au mai zis si de concert. Vineri iau trenul spre Iasi.

Lasa-mi numarul de telefon pe privat si te sun eu daca vrei.

| Paulla a răspuns:

Știu, nici măcar nu poți să mergi pe stradă! Eu mă gândeam să îmi pun o pentagrama și o cruce întoarsă la gât, așa o să-mi facă loc pe stradă. Sper.

| Paulla a răspuns (pentru SaintOcea):

M-am gând şi la asta, dar speram că sunt destul de cre(ş)tini încât să se ucidă între ei, pe un motiv de genul 'Eu zic că trebuie ucisă cu pietre, eu zic că trebuie arsă pe rug, eu zic că trebuie iertată'.
Ce naiba, doar e în numele dreptăţii... cum altfel să dovedească că fac totul din dragoste decât să se omoare între ei?

| benny a răspuns:

Iei un lansator de rachete, te ascunzi dupa un pom si ii arunci in aer laughing vor arde ca sobolanii laughing foarte tare "zombii mancatori de coliva si mici'' laughing

| iEmonel a răspuns:

Te dezbraci in fata lor si ii pui sa pupe "sfantul penis". Asa probabil o sa fii linsat si nu o sa ii mai vezi.

| elyssa20 a răspuns:

Nu am mai ras cu asa o pofta de nu mai stiu cand, esti tare rau man laughing)) o bomba si gata sfatul meu

| agentulagent a răspuns:

Asta e de ras big grin

| WhiteChocolate a răspuns:

Cred ca te referi la pelerinii de la Sf.Paraschiva,right?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ocea? sa ma contactezi in urmatoarele doua saptamani. daca no sa poti, te voi intelege.fii pe pace. oamenii intelepti vin se roaga, pleaca.cioatele raman.

| AlxMro a răspuns:

Cat prostgust...Solutia pentru tine ar fi disciplina.

| CataYoYo a răspuns:

Ba pasta eu zic azi lu profu de religie.Sa vezi ce ne spargem de ras la oralaughing