Adevarul este ca poti invoca demonii, si poti fi posedat, degeaba faci tu gargare cu tamaie si alte traditii, daca nu te intorci la Dumnezeu cu adevarat o sa ramai asa. Citesti numai porcarii de pe net, esti prostita cu toate minciunile despre cum sa scapi de tabla si cum sa invoci si alte porcarii, in loc sa citesti Biblia care este Cuvantul lui Dumnezeu, tu ai luat-o pe alta cale. Degeaba te spovedesti tu, nici macar nu sti ce inseamna, degeaba pupi cruci si faci matanii, lumea e prostita in masa de traditii, fiind aroganta necitind Adevarata CARTE. Sunt 2 lucruri pe care trebuie sa le faci chiar daca ai facut sau nu ce ai scris : Sa citesti Biblia si sa comunici cu Dumnezeu prin rugaciune,
Vezi ce îmi scriai atunci!
http://www.tpu.ro/......-mai-sunt/
Nu sunt ateu, și există un Dumnezeu!
Fata dragă, lasă-te de prostii şi superstiţii infantile (de orice fel ar fi ele). Nu îţi fac bine şi doar se joacă cu mintea ta, provocându-ţi tot felul de vinovăţii, temeri, sentimente şi reacţii negative, induse prin autosugestie.
Simplu, îţi va trebui curaj. Ce te sfătuiesc in calitate de creştin este să îţi predai viaţa Lui Dumnezeu. Dumnezeu L-a trimis pe Hristos să moară pentru noi pentru păcatele noastre ca noi, acum va trebui să Îl accepţi pe El ca Domn şi mântuitor peste viaţa ta. Domnul Isus a invis moartea la El este soluţia, sângele Lui te poate curăţi de ori ce legătură demonică... caută să afli despre planul Lui Dumnezeu daca vrei mai multe scrie-mi pe mesaj...
Daca povestea ta este reala, ( ceea ce ma indoiesc) sunt esentiale canoane de pocainta pentru ca ai recurs la practici demonice.NU vreau sa te sperii, dar Biserica interzice abstinenta la impartasanie minimum 7-10 ani celor care practica ocultismul.
Daca esti troll, du-te la somn. Maine e dimineata si trebuie sa te duci la scoala. Frumoasa povestea totusi.
"abstinenta la impartasanie minimum 7-10" ce nasol
E troll. Tu chiar crezi povestea? Si da. Biserica respinge practicile oculte ( pacat ca n-ar putea fi nimiciti vrajitorii... II URASC) si din cate stiu parca 7-10 ani individul ce a recurs la practici demonice nu se impartaseste. Nu sunt teolog, sunt om de stiinta. Vorbesc din auzite acum.
Dc urasti vrajile si vrajitorii? dumnezeu nu e vrajitor?
Ce ai facut draga? Ai invocat mortii?
Crede-ma acuma rad cu lacrimi, si da, stiu ca nu e bine, dar e prea comic ce ai scris tu aici.Nu te va urmari nimeni stai linistita, esti la acea varsta la care orice te sperie si pentru tine e un mare necunoscut.Dar ce cautai tu cu acea tabla? Sau ce voiai tu sa afli de la acele spirite? E destul de ciudat, dar sa nu crezi ca nu stiu cine te va urmari sau ca vei muri in 36 de ore, e penibil si e la mintea cocosului.Invata sa nu te mai sperii de toate porcariile.Si ce-ai citit tu pe net, cu nu stiu ce satanist sunt doar niste prostii pentru a avea acces la publicul larg, acesti indivizi doar isi promoveaza prostia. Daca mai ai ceva nelamuriri, te ajut cu cea mai mare placere, sau daca vrei confidentialitate imi lasi adresa de e-mail.Bafta!
Autobus? Tramvai? Iti bati joc de mine? Daca nu aspune-mi mai mult despre astea.Cum se inchid portalele? Am cautat pe internet dar nu scrie.
Nu,nimic neobisnuit.Partea e ca cam fiecare in clasa si-a facut o tabla cu o foaie alba si o moneda si dupa ce am citit ca nu trebuie sa o arunci am luat-o si am conservat-o. O am inca in dulap ca imi este frica sa o arunc.Ce pot sa fac ca nu pot sa am grija de ea pana mor!?
Http://www.centrosangiorgio.com/occultismo/articoli/la_tavola_ouija.htm
Numai ca e in italiana si ti-o traduci singur.
Daca vrei sa distrugi crestinii...nu poti. Puterea lui Dumnezeu e prea mare pentru a o distruge.
Tabla ouija ti-o faci din hartie si folosesti o moneda daca nu vrei sa dai cateva milioane pe una adevarata ce are acelasi efect.O desenezi pe modelul asta:
http://upload.wikimedia.org/......_board.jpg
nu uita sa spui Tatal Nostru inainte si dupa ritualui. Daca moneda iese afara inseamna ca spiritul a iesit si tu esti un *** pentru ca l-ai lasat sa iasa.Nu merge daca sunt mai putin de doua persoane. Daca moneda arata "S" de mai multe ori inseamna ca e un demon sau spirit rau.Nu invoca demoni, nu intreba despre Dumnezeu si cel mai important nu o arde!
... Dupa ce am citit povestea ta, am simtit imediata nevoie de a ma impusca in cap. Bravo, esti un troll bun!
Povesti auzite de la bunici, daca chiar vrei sa te ajut cu ceva pot sa-ti spun doar ca dupa invocare trebuie sa fi stiut scopul invocarii, si sunt mai multe chestii trebuia sa-i arati respect, trebuia sai stii numele celui/celei pe care l-ai invocat, etc.Iti zic sigur nu se va intampla nimic, banuiesc ca acel caz real a fost doar despre un baiat cu probleme psihice.Nuti face griji degeaba nu o sa se intample nimic rau.In mod normal daca ar exista spirite nu ar putea face niciun rau oamenilor, doar sunt in stare pura nu?
Vai doamne sfinte vai!
Stai mai calma, nu patesti nimic. Daca te alarmezi in halul asta, de ti se va intampla ceva pe viitor vei crede, ca de aici ti se trag toate
Seamana cu filmul The Ring faza asta.
"baiatul de 16 ani a luat un cutit de pe altarul satanist si l-a omorat pe baiatul de 14 intr-un mod asa de brutal ca mi-a venit rau!" Sami dai si mie linkul unde ai vazut asta.Sunt curios.
Ceea ce trebuie tu sa faci este sa-ti vezi de scoala, de cei apropiati si sa lasi tampeniile astea pentru ca iti vor aduce numai rau. Noi nu trebuie sa ne zmestecam in treburi precum invocarile sau magia deoarece acestea sunt lucruri la care noi nu avem acces suficient si nu le putem contola. Traieste-ti viata normal si nu mai avea curiozitati ca astea
) Auzi copila. Ai invocat tu niste demoni si ai deschis portale inexistente! Dumnezeu, Demonii, mortii cu care ai vorbit tu nu exista! Exista doar extraterestrii, noi suntem creati de ei. Dumnezeul tau e un mincinos, acest tata ceresc. Ce fel de tata nu se arata propriului fiu si nici nu-l ajuta daca stie ca are probleme?
Aoleu Doamne fereste! Roaga-te la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului! Ce oare ai avut in cap?! Ai grija...e foarte periculos.
Arunco ce ai facut tu acolo e joaca, tu crezi ca morti ii invoci tu, sincer iti spun arunc-o nu o sa se intample nimic, a fost o joaca in capul tau, si in legatura cu morti, cu invocatu, nu ai facut nimic, nu stiu de ce te-ai apucat, in fine stai linitita.
Nu cred ca trebuie sa te impacientezi asa rau.Totusi spune rugaciuni si cereti iertare in fata Domnului.Dar sa nu mai faci
Iron Maiden*, în primul rând.
În al doilea rând, ce ai citit tu sunt porcării. Ştii de ce? Pen' că nu e niciun Dumnezeu, deci niciun Satan. Nimic, zero, nul.
Otilia_Luiza_1990 întreabă: