| Kalla a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! La scoala cu colegele am invocat mortii cu tabla ouija si a mers iar eu sunt crestina si imi este frica de cea ce se v-a intampla! Am citit ca satanismul si magia te duc spre rau chiar daca nu esti crestin pentru ca te duce spre obsesie si am citit pe internet un caz real cu un satanist fanatic de Iron Meiden (daca nu stiati si ei se roaga la satana prin melodii) care a invitat acasa niste baieti unul de 14 ani si unul de 16.Mentionez ca satanistul avea 19 ani si el ia invitat sa foloseasca tabla ouija si atunci satanistul face: satana te invoc sunt sclavul tau spune-mi ce sa fac! si atunci baiatul de 16 ani a luat un cutit de pe altarul satanist si l-a omorat pe baiatul de 14 intr-un mod asa de brutal ca mi-a venit rau! Credeti ca as putea sa fi invocat demoni pentru ca am citit ca trebuie sa spui "adio" mortilor cand termini ca altfel ei raman blocati in tabla si am invocat cam multe spirite inclusiv tatal meu si am facut intrebari despre Dumnezeu si am citit ca nu trebuia.Cum pot sa distrug tabla (e din hartie si am folosit o moneda)? Am citit ca trebuie sa o rup in sapte bugati, sa o ud cu apa sfintita si sa o ingrop si am citit si ca nu trebuie sa o arzi ca vei muri in 36 de ore si daca o arunci tabla te va urmari pe veci! Funda.

Apropo cred ca am lasat cateva portale spre lumea de dincolo deschise in clasa.Credeti ca spiritelem-ar putea urmari pana acasa? Pentru crestini:promit ca ma voi spovedi dar pana atunc ce ma fac? Va rog nu e troll chiar sunt preocupata.Am 14 ani si sunt fata!

Răspuns Câştigător
| Adrianetc a răspuns:

Adevarul este ca poti invoca demonii, si poti fi posedat, degeaba faci tu gargare cu tamaie si alte traditii, daca nu te intorci la Dumnezeu cu adevarat o sa ramai asa. Citesti numai porcarii de pe net, esti prostita cu toate minciunile despre cum sa scapi de tabla si cum sa invoci si alte porcarii, in loc sa citesti Biblia care este Cuvantul lui Dumnezeu, tu ai luat-o pe alta cale. Degeaba te spovedesti tu, nici macar nu sti ce inseamna, degeaba pupi cruci si faci matanii, lumea e prostita in masa de traditii, fiind aroganta necitind Adevarata CARTE. Sunt 2 lucruri pe care trebuie sa le faci chiar daca ai facut sau nu ce ai scris : Sa citesti Biblia si sa comunici cu Dumnezeu prin rugaciune,

62 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Vezi ce îmi scriai atunci!
http://www.tpu.ro/......-mai-sunt/

Nu sunt ateu, și există un Dumnezeu!

| Kalla explică (pentru MMihai):

Ce treaba are imi spui si mie? Eu vreau un ajutor din partea cuiva ppentru ca imi este frica! In acest moment nu am injurat sau insultat pe nimeni.

| Inferno a răspuns:

Priviti, acestia sunt uilizatorii ce apologizeaza crestinismul.

NOname
| NOname a răspuns:

Fata dragă, lasă-te de prostii şi superstiţii infantile (de orice fel ar fi ele). Nu îţi fac bine şi doar se joacă cu mintea ta, provocându-ţi tot felul de vinovăţii, temeri, sentimente şi reacţii negative, induse prin autosugestie.

| Daavidd a răspuns:

Simplu, îţi va trebui curaj. Ce te sfătuiesc in calitate de creştin este să îţi predai viaţa Lui Dumnezeu. Dumnezeu L-a trimis pe Hristos să moară pentru noi pentru păcatele noastre ca noi, acum va trebui să Îl accepţi pe El ca Domn şi mântuitor peste viaţa ta. Domnul Isus a invis moartea la El este soluţia, sângele Lui te poate curăţi de ori ce legătură demonică... caută să afli despre planul Lui Dumnezeu daca vrei mai multe scrie-mi pe mesaj...

| Thunderstruck a răspuns:

Credeam ca nu esti troll...

| PedoBarbie a răspuns:

Nu mai spune.

| PedoBarbie a răspuns:

Zău?

| Exilee a răspuns:

Daca povestea ta este reala, ( ceea ce ma indoiesc) sunt esentiale canoane de pocainta pentru ca ai recurs la practici demonice.NU vreau sa te sperii, dar Biserica interzice abstinenta la impartasanie minimum 7-10 ani celor care practica ocultismul.

Daca esti troll, du-te la somn. Maine e dimineata si trebuie sa te duci la scoala. Frumoasa povestea totusi.

| Kalla explică (pentru Exilee):

Nu e troll si asta e prima data din viata mea cand fac asa ceva cu spiritele si nu vreau sa ajung in iad.Stiu ca tu esti crestin.Pot sa ma impartasesc daca am facut asta foarte putin in doua zile?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Exilee):

"abstinenta la impartasanie minimum 7-10" ce nasol

| Exilee a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

E troll. Tu chiar crezi povestea? Si da. Biserica respinge practicile oculte ( pacat ca n-ar putea fi nimiciti vrajitorii... II URASC) si din cate stiu parca 7-10 ani individul ce a recurs la practici demonice nu se impartaseste. Nu sunt teolog, sunt om de stiinta. Vorbesc din auzite acum.

| RAY a răspuns (pentru Exilee):

Tu om de stiinta, cum e pisica mea astronaut fi serios

| Exilee a răspuns (pentru RAY):

Am luat bac-ul la fizica cu 10 si la mate 9, 52. Sa fim seriosi ray, eu am primit merite pentru contributiile mele aduse-n bio-fizica.

Sa-ti arat si diplomele, medaliile?

Da sigur medali unde in vise

Pardon 9, 64 mate. nu stiu de ce am pus 9, 52...

Cu ce ai contribuit tu in biologie? fizica?

Participare la olimpiade nationale big grin

Cat ai luat

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Exilee):

Dc urasti vrajile si vrajitorii? dumnezeu nu e vrajitor?

PE a 11-a mentiune 5 si pe a 12-a locul 3. ( unde a picat un subiect cu aplicatie a teoriei relativitatii restranse si constantei lui Planck si un subeict cu dezintegrarea atomului de uraniu).

| Zenit313 a răspuns (pentru Exilee):

La olimpiada faceti bombe atomice? big grin

| fuzzer a răspuns:

Ce ai facut draga? Ai invocat mortii?
Crede-ma acuma rad cu lacrimi, si da, stiu ca nu e bine, dar e prea comic ce ai scris tu aici.Nu te va urmari nimeni stai linistita, esti la acea varsta la care orice te sperie si pentru tine e un mare necunoscut.Dar ce cautai tu cu acea tabla? Sau ce voiai tu sa afli de la acele spirite? E destul de ciudat, dar sa nu crezi ca nu stiu cine te va urmari sau ca vei muri in 36 de ore, e penibil si e la mintea cocosului.Invata sa nu te mai sperii de toate porcariile.Si ce-ai citit tu pe net, cu nu stiu ce satanist sunt doar niste prostii pentru a avea acces la publicul larg, acesti indivizi doar isi promoveaza prostia. Daca mai ai ceva nelamuriri, te ajut cu cea mai mare placere, sau daca vrei confidentialitate imi lasi adresa de e-mail.Bafta!

| Kalla explică (pentru fuzzer):

Ce faci imi cauti prin intrebari? laughing

| fuzzer a răspuns (pentru Kalla):

Erau niste intrebari retorice, mie unul mi se pare destul de amuzant, probabil ca tu esti foarte speriat si deja iti faci altare sa nu te urmareasca "DRACULA"...Mersi,mi-ai facut ziua un colt de raiman ras si eu,laughing

| Kalla explică (pentru fuzzer):

Ok happy

| fuzzer a răspuns:

Asta a fost tare.Te sustin, prietenelaughing

| Kalla explică:

Autobus? Tramvai? Iti bati joc de mine? Daca nu aspune-mi mai mult despre astea.Cum se inchid portalele? Am cautat pe internet dar nu scrie.

| Kalla explică:

Nu,nimic neobisnuit.Partea e ca cam fiecare in clasa si-a facut o tabla cu o foaie alba si o moneda si dupa ce am citit ca nu trebuie sa o arunci am luat-o si am conservat-o. O am inca in dulap ca imi este frica sa o arunc.Ce pot sa fac ca nu pot sa am grija de ea pana mor!?

| gg4gg a răspuns (pentru Kalla):

Vinde-o pe amazon

| Kalla explică:

Http://www.centrosangiorgio.com/occultismo/articoli/la_tavola_ouija.htm

Numai ca e in italiana si ti-o traduci singur.
Daca vrei sa distrugi crestinii...nu poti. Puterea lui Dumnezeu e prea mare pentru a o distruge.
Tabla ouija ti-o faci din hartie si folosesti o moneda daca nu vrei sa dai cateva milioane pe una adevarata ce are acelasi efect.O desenezi pe modelul asta:
http://upload.wikimedia.org/......_board.jpg
nu uita sa spui Tatal Nostru inainte si dupa ritualui. Daca moneda iese afara inseamna ca spiritul a iesit si tu esti un *** pentru ca l-ai lasat sa iasa.Nu merge daca sunt mai putin de doua persoane. Daca moneda arata "S" de mai multe ori inseamna ca e un demon sau spirit rau.Nu invoca demoni, nu intreba despre Dumnezeu si cel mai important nu o arde!

| Dumniezău a răspuns (pentru Kalla):

Pot sa o fac si din artie A4? Si ce moneda sa folosesc?

| Kalla explică (pentru Dumniezău):

Una A4 e perfect.Foloseste cea mai mare pe care o ai ca sa incapa toata lumea.De preferabil de argint ca sa tii departe spiritele rele dar daca esti satanist\a foloseste de care vrei.

| Dumniezău a răspuns (pentru Kalla):

Mi-ai spus mai sus ca trebuie sa spun tatal nostru.De ce? Cu ce scop?

| Kalla explică (pentru Dumniezău):

Sau poti sa porti o cruciulita.Te protejeaza ca sa nu intre satana sau demonii in tine cum s-a intamplat in cea ce am scris in intrebare. Oricum daca esti prudent si nu invoci spirite rele poti sa nu o faci.E doar un sfat.

| Exilee a răspuns (pentru Kalla):

SUnt curios, tu ai baut whisky? AI dat cumva o petrecere cand parintii nu erau acasa si ti-ai permis sa depasesti limita alcoolismului?

| Zenit313 a răspuns:

Esti eroul meu! rolling on the floor))))

| Exilee a răspuns (pentru Zenit313):

Esti sarac ( si nu ma refer numai la minte). N-ai somn? Du-te la somn ca maine ai scoala. Poate vei ajunge si tu la vreo olimpiada, dar pana atunci sa iei corigenta.

| Exilee a răspuns (pentru Exilee):

Pardon corigentele. Am auzit ca ai fost certat cu clasa a 8-a.

| Zenit313 a răspuns (pentru Exilee):

Sa iti fie mila de cine se lauda...

| BlackSulphur a răspuns:

... Dupa ce am citit povestea ta, am simtit imediata nevoie de a ma impusca in cap. Bravo, esti un troll bun!

| Scarbo a răspuns:

Povesti auzite de la bunici, daca chiar vrei sa te ajut cu ceva pot sa-ti spun doar ca dupa invocare trebuie sa fi stiut scopul invocarii, si sunt mai multe chestii trebuia sa-i arati respect, trebuia sai stii numele celui/celei pe care l-ai invocat, etc.Iti zic sigur nu se va intampla nimic, banuiesc ca acel caz real a fost doar despre un baiat cu probleme psihice.Nuti face griji degeaba nu o sa se intample nimic rau.In mod normal daca ar exista spirite nu ar putea face niciun rau oamenilor, doar sunt in stare pura nu?

| svartirhimnar a răspuns:

Da mă, vezi că acuma mori. Fugi şi spovedeşte-te.

| DiamondEyes a răspuns:

Vai doamne sfinte vai!

Stai mai calma, nu patesti nimic. Daca te alarmezi in halul asta, de ti se va intampla ceva pe viitor vei crede, ca de aici ti se trag toate laughing
Seamana cu filmul The Ring faza asta.

| Dumniezău a răspuns:

"baiatul de 16 ani a luat un cutit de pe altarul satanist si l-a omorat pe baiatul de 14 intr-un mod asa de brutal ca mi-a venit rau!" Sami dai si mie linkul unde ai vazut asta.Sunt curios.big grin

| lolium a răspuns:

Ce te face sa crezi ca a mers cand i-ai invocat thinking

| tpuforyou a răspuns:

>>am invocat mortii cu tabla ouija si a mers

| 拉维尼亚 a răspuns:

Ceea ce trebuie tu sa faci este sa-ti vezi de scoala, de cei apropiati si sa lasi tampeniile astea pentru ca iti vor aduce numai rau. Noi nu trebuie sa ne zmestecam in treburi precum invocarile sau magia deoarece acestea sunt lucruri la care noi nu avem acces suficient si nu le putem contola. Traieste-ti viata normal si nu mai avea curiozitati ca astea

| andreiush25 a răspuns:

Wow...lasa-te de ciuperci.

| Axel22 a răspuns:

laughing) Auzi copila. Ai invocat tu niste demoni si ai deschis portale inexistente! Dumnezeu, Demonii, mortii cu care ai vorbit tu nu exista! Exista doar extraterestrii, noi suntem creati de ei. Dumnezeul tau e un mincinos, acest tata ceresc. Ce fel de tata nu se arata propriului fiu si nici nu-l ajuta daca stie ca are probleme?

| ciotori a răspuns:

Aoleustraight face Doamne fereste! Roaga-te la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului! Ce oare ai avut in cap?! Ai grija...e foarte periculos.

| Rockefeller a răspuns:

Ti-ai facut testele?

| JustBlack92 a răspuns:

Arunco ce ai facut tu acolo e joaca, tu crezi ca morti ii invoci tu, sincer iti spun arunc-o nu o sa se intample nimic, a fost o joaca in capul tau, si in legatura cu morti, cu invocatu, nu ai facut nimic, nu stiu de ce te-ai apucat, in fine stai linitita.

| maychanges a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa te impacientezi asa rau.Totusi spune rugaciuni si cereti iertare in fata Domnului.Dar sa nu mai faci

| Outremer a răspuns:

Iron Maiden*, în primul rând.
În al doilea rând, ce ai citit tu sunt porcării. Ştii de ce? Pen' că nu e niciun Dumnezeu, deci niciun Satan. Nimic, zero, nul.

Întrebări similare