Da dar e ca si alte pastile de slabit, ajuta doar pe moment... apoi pui la loc si poate chiar in plus!
Buna,daca vrei sa reglezi greutatea, recomandarea mea sa folosesti produse naturale pe baza de aloe vera de la www.foreverliving.com avind doua programe pe o perioada de 39 de zile poti pierde in greutate intre 5-17 kg fara a crea probleme de sanatate aceste produse sint avizate de Ministerul sanatatii pentru mai multe detalii contacteaza-ma la adresa de e-mail tiriboxi@gmail.com
Nu te mai gandii la asa ceva pentru ca iti deregleaza f rau organismul, nu imediat ce le iei ci in timp.Cauta alt sistem!
O tampenie plus ca iti deregleaza organismul, stai cuminte slabeste prin diete nu prin tot felul de chimicale care iti afecteaza organismul... bafta
Buna.am 18 ani, 165-170 si acum am 60 de kg.
De vreo 3 ani tot ma pun la slabit,, dar nu reuseam,,
o prietena mi-a recomandat niste pastile pe baza naturala...
ea a slabit cam 37 de kg din sept pana in prezent
mananc ca si in trecut, dar am slabit in jur de 5,, 7 kg in mai putin de 2 saptamani
oricat sport faceam, cateodata nu mancam si 2,, 4 zile si nu pierdeam nici macar 200 de grame,,
am si eu o intrebare, care este ''masa de kg''ideala pentru mine?
mersi
Eu iau capsula de slabit de 2 saptamana.am dat 5 kg pana acum.la inceput am avut dureri de cap si usoare insomnii dar acum ma simt excelent chiar am foarte multa energie
Te avertizez.nu lua astfel de capsule.sunt periculoase si in primul rand dai banii multi si nici nu functioneazaaa, daca vrei sa slabesti mananca cereale fitness dimineata. fundita?