CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Daca admin ma sterge mesajele vom dat in judecata pe admin sa dovedeasaca raspunsul cum a fost sters in sala de judecata in fata verisoare mele care este judecartor, ultimul mesaj a vazut antenor olimpic...? (mai mult)
Pe radiografiile dentare pe care le am făcut se văd și măselele de minte, dar au trecut câțiva ani și nu au început să iasă. Există vreo posibilitate să nu iasă niciodată sau la un moment...? (mai mult)
Buna dragilor vreau sa știu cine a încercat arderea completa a parului de pe corp cu lumânare aprinsa a încercat bunica mea in tinerețe și de atunci nu îi mai crescuse par vreau sa știu cine a ...? (mai mult)
Daca nu fumezi si nu bei traiesti mai mult? Te mai poti imbolnavi? Mai poti face accident vascular? Boli de inima? Astea de multe ori se intampla din cauza alcoolului si a fumatului
A luat cineva acest medicament lipantil sunt curios ce simptome ați avut?
Buna, am un bebe de 6 luni și nu scăpăm odată de o tuse! Ce pot face? Am fost și la spital la pediatru i- a dat un sirop de tuse dar degeaba, numai scăpăm de muci și tuse, e deja o săptămână...? (mai mult)
Bună, fetelor vreau sa ma sfătuiesc un pic cu voi, înainte sa merg la un medic ginecolog, în urma cu aproximativ 2 luni am pierdut o sarcina (7 sapt) luna trecuta mi- a întârziat 6 zile dar m-...? (mai mult)
De ce sunt balonata și am diaree?
Salut TPU! Daca parintii mei au RH pozitiv si eu am rh negativ poate sa fie mostenire de la bunici?
Voi cum stați cu sănătatea? Ce boli aveți?
Bună! Dacă iau defumoxan și am 15 ani poate fi așa de rău sau ce pot lua ca am încercat de am o poftă foarte mare de a fuma? Cer seriozitate, știu ca nu e un lucru bun dar am nevoie de puțin ...? (mai mult)
Exista vreo legatura intre raceala si durerile pe care le simti cand misti gatul intr- o parte? Sau cand ai senzatii de piscaturi scurte in cap? Vi s- a intamplat sa simtiti asa ceva cand sunteti raciti...? (mai mult)
A folosit cineve snep plus pentru ingrasare? Imi puteti spune daca si-a facut treaba si cate kg v-ati ingrasat? Va rog dau funda!
Buna! Am observat de o zi ca atunci cand casc, simt ca ma apasa ceva pe piept si raman fara aer, ce poate fi?
Aveți idee ce trebuie să fac ca să nu mai urinez așa des?
Salut TPU, vara asta ma duc la dentist in Romania, am aproximativ 7 carii de rezolvat dintre care 2 din ele sunt foarte grave, tratament de canal si plombe, mai pe scurt ideea este ca eu am buget 2500...? (mai mult)
Bună ziua. Am făcut un papa Nicolau și mi- a ieșit rezultatul. Programare am abia pe data de 20 pentru citire, dar sun speriată. Interpretare: ●Celule epiteliale scumoase superficiale și...? (mai mult)
Văd cu ochiul drept încețoșat dar doar scriusul mic, de la o distanță de 5 m,cu stangul văd perfect, să fie vorba de diabet sau problemă la ochi?
Am fost la ortopedie pentru că mă doare destul de tare genunchiul. Doctorul mi- a zis că nu am nimic și a zis sa fac o radiografie. Am fost, mi- am făcut radiografie iar apoi am mers sa vadă...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă am slăbit fulminant într- o săptămână și deja am acest rău constant care nu mă mai lasă să mănânc, care e probabilitatea ca slăbind alert să mi se lase pielea?! :( Știam...? (mai mult)
Bună, îmi vine să fac treaba mare și nu pot și mă doare și foarte tare burta nu mai pot ce pot face
Hei, TPU, de ce are un om grețuri mereu după masă? Vreau să zic imediat după ce a ingerat mâncare. Și cât timp stă mâncarea în stomac? Adică după câte ore pot să mă simt safe că dacă...? (mai mult)
Am un hematom în zona penisului după o intervenție de circumcizie, un sfat de a trata asta?
Salutare. Acum ceva timp am născut pretmatur un bebeluș a fost prea mic și nu a trăit din păcate. :( Ne dorim iar un bebeluș dar ne este foarte frică, ce analize recomandați ca ar trebui să ...? (mai mult)
Salutare TPU! Ce parere aveti despre samponul anti matreata Dermotis? https://www.emag.ro/sampon-cu-rezorcina-100ml-tis-c40967/pd/DDS325MBM/
Buna, peste cateva zile voi scoate maseaua de minte dar vreau sa stiu dupa ce trece anestezia cat dureaza aproximativ pana se vindeca si daca se poate fuma?
Îmi spuneți va rog tinctura de propolis cat timp poți să o iei zilnic, aprox? Și pe ce pusă, mai bine, pe miere, zahăr, pâine?
Buna ziua, de cateva saptamani ma doare gatul si mi-au aparut bubite in cerul gurii, respectiv pe esofag si limba. Pana merg la ORL vreau sa stiu daca pot face ceva sa ameliorez
Buna….am renuntat la fumat de 5 zile si e mult mai bine dar credeti- ma, am dureri de cap, ma enervez din orice si simt nevoia sa fumez o tigara si tot ma abtin…ma simt pierdut credeti- ma nu stiu...? (mai mult)
Deci eu sunt singura care are problema asta? Mereu când sunt la școala sau cu alți oameni mă mănânca nasul foarte tare, mai ales la școala. Și nu doar nasul, uneori și capul(nu am probleme la...? (mai mult)
Salut. Numele meu este Anerol Cosmin, am 26 de ani si sunt intr- o criza de personalitate foarte profunda. Totul a inceput in anul 2014 cand am inceput sa ma joc ''SA- MP'' (pentru cunoscatori). Am functie...? (mai mult)
Se mai poate recupera o persoana cu avc ischemic chiar dupa 2 ani? (poate sa faca pasi doar daca este sustinuta)
De 2-3 zile am o durere în piept,câteodată am pe partea stângă,câte o dată pe dreapta, ce poate fii?
Hola! pe scurt, de 2 saptamani imi curge nasul incontinuu, suflu zilnic incontinuu si astazi de dimineata cand am suflat mi- a curs putin sange de cateva ori si de atunci cand tin capul in jos sau cand...? (mai mult)
Salut, am circulatia sangelui foarte proasta.Ies afara cand e rece, in 2 minute deja am degetele rosii si ma mananca, cand ajung acasa incep si picioarele sa ma manance si la fel am degetele super rosii.Ce...? (mai mult)
Bună ziua! Ieri mi-am făcut 3 tatuaje. Mi-a spus să stau cu folia pe ele 2-3 zile. Întrebarea mea este dacă pot face duș cu folia pe ele? Și dacă se udă folia, o las să se usuce de la sine?
Ospamox, formilid si metranidazol 7 zile pentru helycobacter e suficient?
Bună. stie cineva un psihoterapeut online gratuit. Am.derealizare și frica imensa ..nu știu ce sa mai fac
Bună, luna aceasta nu mi-a venit menstruatia nu am simptome știți de ce, luna trecută am fost, contact nu am avut
Este bine ca sa imi pun apa cu zahar in par pentru a-mi fixa freza?
Bună, dacă ciclul mi-a venit pe 20 ianuarie și mi-a ținut până pe 2 februarie( destul de mult dar am avut stres în acea perioadă), acu cam pe când am ar trebui să vină ca stau cu stres.
Bună TPU, vreau să mi pun unghii cu gel, eu nu mi- am pus niciodată, întreb dacă afectează pe termen lung ia unghia naturală, ale mele sunt destul de urate, Adica cuticule desprinse, răni din cauza...? (mai mult)
Mi a aparut o pată foarte ciudată pe față și îmi este foarte teamă să nu fie cancer de piele. Nu pot să ajung curând la doctor. Pata este roșie, se decojeste și lângă am o pată maro care...? (mai mult)
Ma doare inima, ce sa fac?
De ceva vreme tremur dar nu e foarte grav, stiti de la ce poate fii si ce pot lua?
Buna ziua! Mi se mișcă un dinte da nu foarte tare, și vreau să știu dacă se vindeca de la sine adică să nu se mai miște? Știu că că nu e o întrebare tocmai buna. Mulțumesc frumos Dau...? (mai mult)
Sunt băiat și sunt clasa a 9 a, in fiecare modul avem de făcut rezumatul a 3 romane, deci 5 module 15 romane, deja am făcut 9 romane și acum le încep pe cele din modulul 4. Aseară m- am pus ...? (mai mult)
Salutare, de ceva timp mă confrunt cu ceva la gât și plămâni cred, când tușesc sau rad foarte tare, începe să mă mănânce ceva în gât și în piept, nu știu ce ar putea fi, o să mă duc...? (mai mult)
E normal mirosul urat la penis care apare dupa ejacu lare? Chiar si de la prima ejacu lare deci. Sau daca patesc asta dintotdeauna inseamna ca asa trebuie sa se intample?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!