Nu ai cum sa te inalti fara sa faci nimic, de intalt te vei mai intalta in functie de geneticu tau, dar daca vrei sa te inalti mai repede si poate mai mult decat te-ai fi inaltat fara sa faci nimic, incearca sa faci un sport unul care iti place, inotul ar fi cel mai potrivit dar te poti inalta si de la fotbal si alte sporturi
Buna vlad!
Odata cu varsta vei creste si in inaltime. Sfatul meu este sa nu iti mai faci atatea probleme despre aspectul fizic, despre fete, etc.
Exemplu este un vecin de-al meu. In generala era printre cei mai scunzi, iar acum la liceu este printre cei mai inalti.
Revenind la intrebarea ta:
De ce nu sportul?
Este o metoda foarte buna sa te dezvolti, si tot odata sa recreezi...iti face bine si psihic, si fizic, iar practicand basketball cresti in inaltime.
Alte "leacuri" pentru cresterea in inaltime nu prea mai sunt...
Am vazut la Tv intr-un documentar ca ar exista o insula si daca locuiesti acolo 1 an-2 poti cresti in inaltime... O aberatie dupa parerea mea...
Inaltimea mai este favorizata si de alimentatie, odihna, dar mai ales si de factorii genetici.
Depinde si de inaltimea parintilor tai.
Spre sarsit de raspuns sper sa reflectezi puntin la cele spuse spre inceputul acestuia.
Numai bine!
Sportul este "cel mai natural" (ştiu că adj. natural nu are grad de comparaţie) mod de a te înălţa. E bun nu numai pentru fizic, dar şi pentru psihic...
Sportul este cel mai naturalin plus din poza reiese ca ai maxim 9 ani, deci inca vei creste pana la maxim 20 ani...deci nu te grabi
Secrett întreabă: