| robby212 a întrebat:

Salutare TPU, am o intrebare, de curiozitate, la 12 ani, 1.69 m si 65 kg e mult? Eu unul zic ca da, foarte mult, e vorba de un coleg de la mine din clasa.Voi ca parere aveti? Dau funda si vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este foarte mult, este nevoie să practice un sport ca să se mai înalți, este în creștere.
Pa, pa.

| robby212 explică (pentru Legiuitoarea):

Sa se mai inalte? Are12 ani, tot timpul din lume sa mai creasca, eu unul zic ca problema e greutatea.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru robby212):

Bună.
Dacă este în creștere, se va mai înălța iar greutatea poate rămâne la fel și implicit va fi mai slab. Eu zic că tu ai o problemă, nu el cu greutatea!
Nu ai treabă, nu te bagi.
Pa, pa.

| robby212 explică (pentru Legiuitoarea):

Mda, ma gandeam si eu, am pus si eu o intrebare, voiam sa mai zic ceva, dar ma abtin...

| Legiuitoarea a răspuns (pentru robby212):

Bună.
Și de ce nu-ți exprimi opinia? Ce te reține?
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Teoretic ar fi pe undeva aproape bine si daca ar mai slabi cam 5 kg ar fi si mai bine

| unknownn a răspuns:

A fi gras e o nesimtire fata de intreaga rasa umana. Urasc oamenii care spun ca vor sa slabeasca dar nu pot. Sugi ****. Normal ca poti. E simplu. Te opresti din mancat. Sau, daca vrei sa o arzi sanatos, calculeaza cat mananci pe zi, si mananca exact aceleasi lucruri, dar JUMATE. Atat. Asta e tot secretul!
Desi la varsta lui n-ar trebui sa-si puna probleme de genul pentru ca e in crestere.

| Karinakari99 a răspuns:

E cam mult pentru vârsta lui, dacă eu am 14 ani şi am mai puţin ca el...
Dar nu-i nimic! Nimeni nu-i perfect. Spune-i să o lase mai moale cu dulciurile şi să fac mai mult sport.

| robby212 explică:

Asta i-am zis si eu, ce sfaturi pot sa ii dau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu vrei sa razi de grasul clasei!

| AlcolicSmile123 a răspuns:

Foarte mult O.O.
E supraponderal.

| Dianna21 a răspuns:

La varsta lui, e cam multa si inaltimea si greutatea. Dar asta nu tine de " perfectiune" e bine asa cum e, la inaltimea lui, greutatea e chiar ok primita. De varsta ce sa mai zic.
Nu conteaza ce greutate are, pentru ca nimeni nu e perfect si nimeni nu e la fel. Fiecare arata diferit, cantareste diferit si asta nu-l va opri sa se simta in propria piele. De slabit? Nu-i recomand, la varsta lui nu e bine sa se puna pe slabit caci ii poate face rau, e bine asa cum e.

| moneantonella a răspuns:

65 kg ii foarte mult deoarece la 14 poate avea 90kg

| NotBad a răspuns:

Eu zic ca esti destul de inalt si inacelasi timp si mai grasut...Eu tot 12 ani am si am de abia 1.52 si 41 kg.Si eu zic ca sunt prea slab, totusi la 12 ani ar trebui sa avem 1.58 si 45-50 kg..Parerea mea. Funda?

| ioanadanielle a răspuns:

E cam mult daca e fata chiar e foarte mult

| DansSportiv a răspuns:

Da este mult

| InThEMiXX a răspuns:

Pai eu am 1.65 si am tot 65 dar tata mi-a zis daca ai de exemplu 1.50 si ai 50 de kg este bine nici prea slab nici prea gras deci pentru el ar fi bine

| siminaardelean2001 a răspuns:

E cam putin mult! SI fratele meu are 13 ani 1.70m si 60 kg! SPUNEI SA FAKA MULT SPORT SI VA FI UMPIk MAI OK! SPER CA LAM AJUTAT paa

| sebyu a răspuns:

Nu este bine fiindca pentru varsta lui e si inalt si cam plinut(si eu am tot 12 ani)

| melekk a răspuns:

1.69 este mult si 65 de kg ...ar trebui sa mai slabeasca ca s-ar putea sa-i afecteze sanatatea si cu inaltime nu-s'h ce sa faca

| georgiana_5990 a răspuns:

Buna! Eu cred ca da..este putin cam peste masura, eu am 15 ani, 1, 63 sh am 57 de kg sh tot e mult.dar el/ea are deja foarte mult la varsta sa!

| InspectorDee a răspuns:

Si eu am 1.75 m si aprox 70 kg la 13 ani jum dar cum zicea si Dianna21 nu conteaza cum aratibig grin