Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 3 Decembrie 2024 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Bună dragi mămici, am și eu o bebelină de 3 lunițe, întrebarea mea este următoarea, astăzi mă jucam cu ea și am observat că la sânul stâng al fetiței se afla o gâlmă măricică, puteți...? (mai mult)
Fructele sau legumele sunt mai sanatoase?
Cum pot afla ce alcoolemie am in sange daca am baut 3 beri intr-o seara?
Bună, sunt fata, am 12 ani, am ținut dietă acum o lună am slăbit 7kg, acum am început iar, data trecută am ajuns în spital ca aveam stări de leșin și la spital am leșinat, va rog ajută...? (mai mult)
Buna TPU eu am o masea sparta pe dinauntru de mult timp si am tot zis ca merg la dentist dar nu am mai mers gen inauntru e carnea mai sunt doar pereti maselei. Astazi am muscat pe un jeleu si s- a rupt...? (mai mult)
Salut TPU, astăzi o persoana cunoscuta, și- a făcut o opturatie de canal deoarece avea pulpita inflamata. Acesta avea și înainte de asta, mici dureri la nivelul sinusurilor dar o data cu aceasta...? (mai mult)
Salutare tuturor! Imi poate apune cineva va rog cat costa sa- mi pun aparat dentar in Botosani? As vrea sa includeti in pret si faptul ca nu am maselele de minte scoase si banuiesc ca ar trebui luate in...? (mai mult)
Bună, Cât timp se consumă ceaiul de rozmarin?
Bună aș dori să știu dacă a făcut cineva detoxifiere pentru metale grele copilului sau cu autism și dacă este benefic, vreau să știu dacă a făcut cineva și dacă functioneaza ofer funda
Buna, sunt însărcinată in 24 de saptamani, recent am observat pe areolă o pată maronie (mult mai inchisa spre deosebire de cea a mamelonului meu) am verificat si pe celalalt sân, iar acolo am observat...? (mai mult)
Bună seara! Ce se află în partea dreaptă a gâtului aproape de maxilar unde simt nodul în gât? De ce apare acel nodul?
Bună- ziua, vreau să ma ajutați cu o părere din partea voastră. Bunica mea în vârstă de 77 de ani a făcut o pareza facială periferică.La început o durea ochiul, si avea furnicături, si nu...? (mai mult)
Bună seara și bineînțeles La multi ani vă urez tuturor astăzi de 1 Decembrie 2024! Am și eu o întrebare dacă îmi permiteți : Cum să scapi de scabie și cum să previi scabia? Problema este ...? (mai mult)
Buna ziua, feritina 4 este o valoare ok?
Salutare TPU! Saptamana trecuta un caine de asta micut m- a muscat in timp ce ma duceam spre scoala, muscatura nu a fost mare, cainele era domestic, stapana cam pierduta in spatiu dar nu conteaza asta,...? (mai mult)
Ochelarii de vedere se poarta tot timpul? Sau daca ii ti prea mult pe ochi dauneaza vederii? Nu ii am din market cumparati.
Bună! De o săptămână am băut ceai de roiniță. Este ok dacă încep o cură cu ceai de rozmarin având în vedere că am consumat de roiniță, adică vor fi efecte nedorite? Și, cât timp se...? (mai mult)
Salut oameni buni, am o măsea cariata puțin pe exterior și în vârfu ei o mica gaura care când mănânc ma doare, pare se poate reconstrui? Am fost la medic și spune ca nu ca trebuie scoasa bla...? (mai mult)
Bună! De o luna am niște mici dureri de urechi. Durerile nu sunt mari sunt de câteva secunde după dispar și iar apar pe parcursul zilei.precizez ca în august am mers la orl și acolo mi s- a zis...? (mai mult)
Buna, de vreo sapt si ceva ma confrunt cu mancarimi pe tot corpul, insa am observat vanatai multe aparute dupa ce m- am scarpinat pe picioare. pe restul corpului nu, dar pe picioare foarte multe si m...? (mai mult)
Bună seara! Pot să mă îngraș dacă am probleme cu fierea ( colecist alungit)?
Ce se intampla daca consumi pastile memo plus la 10 ani? Ma refer sa iei o pastila pe zi
Buna ziua De ceva timp ma confrunt cu o mica umflatura in regiunea gitului, seamana cu ganglioni mariti(nu mult). Si la fel o usoara greata. Ce poate fi oare?
Bună. Am o întrebare dacă a mai trecut cineva prin asta. De vreo 3 săptămâni, am început sa am niște usturimi jos, o senzație de arsura și înțepături, plus o secreție alba. M- am gândit...? (mai mult)
Salut, recent am fost operat la degetul mare de la picior, în mod neimportant precizez ca am avut o unghie incarnata și singura soluție a fost să mi se extragă toată unghia, a trecut deja o săptămână...? (mai mult)
Ce as putea face să scap de puroiul de la gingie? De vreo două săptămâni tot mă chinui, se vindecă puțin dupa aia iară apare
Să te asfixiezi sau să îți ții respirația este o metoda sigura și rapidă de a muri? Nedureroasă? Chinuie? Ce simți în acele momente? Va rog mult, am mare nevoie de aceste răspunsuri! Mulțumesc...? (mai mult)
Urmează sa ma interneze la pshiatrie și am emoții.la ce sa ma aștept?
Hei TPU! cred ca am o problema cu vezica urinara va rog citiți tot de 1- 2 zile incoace cand vin de la scoala simt ca mai am putin si fac pe mine, nu am dat multa importanță pana ce m- am trezit...? (mai mult)
Bună,am 19 ani și încă îmi fac tăieturi pe diverse părți ale corpului, o fac doar când ceva nu este în regula în familie la mine. Îmi puteți da un sfat?
Hei simt o durere când merg la piciorul drept duce sper zona intima regiunea inghinală de unde începe piciorul la șold dar mai jos așa spre zona intimă sa zic
Buna ziua! Se mai da rețeta de clexane de la medicul de familie?
Buna ziua! De câte unități se injectează clexane pe teu embolie pulmonara?
Bună ziua! Dacă ai embolie pulmonara poți face investigatii cu subtanta de contrast?
Bună..de o săptămână și ceva am niște probleme.Din ce m- am interesat cred ca am herpes genital.Eu sunt într o altă țară și nu pot merge la medic aici.și vreau să cer o părere de la cineva...? (mai mult)
Bună, cred ca am herpes genital, eu sunt într- o o altă țară și aici nu pot merge la medic, am dat cu o cremă, nidoflor pe care o aveam din Romania. Problema este alta, de vreo 3 zile a început...? (mai mult)
Bună, am luat doua vitamine pentru imunitatee calciu iar după peste o ora am uitat și am băut un paharul de alexandrion. Pățesc ceva? Mie foarte frica.
Un porumbel s-a lovit de geamul casei mele si l-am luat acasă problema este că nu prea merge și când încerc să îl iau își dă gâtul peste cap. Ce ar putea să aibă
Am auzit ca poți sa mori din cauza că bei apa rece când ești transpirat cică sunt niște venuțe mici la gat care se pot rupe din cauza asta când ești transpirat este adevărat?
Salut, de 2 zile mi- au aparut in spatele capului sub piele, mai exact in zona occipitala, niste ovale, nu sunt foarte iesite in evidenta, dar daca apas pe ele sunt tari si dor, si aceste "ovale"...? (mai mult)
Buna, pun intrebarea asta aici pentru ca sunt disperata si m- am saturat de problema asta. Am 16 ani, am palpitatii si imi vine sa tremur de ani de zile, m- am dus la o doamna medic primar cardiolog care...? (mai mult)
Iubitul meu are stari de greata si obosela de cateva luni si de- a lungul timpului a slabit mult din cauza starii lui de sanatate. A fost si a facut analize de sange acum o luna si nici pana acum nu...? (mai mult)
Bună, ce îmi recomandați pentru stările mele de nervi și supărare pe care le am? Pur și simplu mă simt mereu foarte nervoasă mă enervează orice chestie mică și mă supăr și foarte repede...? (mai mult)
Hello, am o situație, uneori, seara când ma pun în pat, pentru câteva secunde simt ca niște palpitatii puternice la inima, se opresc iar în timpul ala simt ca parca nu prea am aer și mi- a ...? (mai mult)
Stie cineva un club de box/mma/kickbox in Piatra Neamt aporoape de centru?
Persoane cu schizofrenie aici? Sunt curios de acele voci auzite de către ei cum le percep
A avut cineva fractura incheitura eir pumn stang mai trebuie sa tin ghipsul pana pe 6 decembrie, ce sfaturi imi dati dupa?
Salut tuturor! Eu am polipi și îmi doresc să mă operez de ei, dar îmi este puțin frică. Vă rog să- mi ziceți cei care ați trecut prin această operație cum te simți înainte de operație...? (mai mult)
Cat de mult va interesează ce mâncați? Mie mi se pare mai nou interesant subiectul cu capcanele industriei alimentare și despre ce fel este industria alimentara in ziua de astazi.Citiți cartea "Oameni...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
Mindfulness întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!