Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 18 Aprilie 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Cat costă o operație de varicocel dacă ești asigurat? Te pică la medical la pompieri dacă ai varicocel? Mulțumesc.
Am și eu o întrebare, după părerea voastră ca mămici unde ar fi mai sigură nașterea? Adjud, Focșani sau Bacău?
Săptămâna viitoare o să mă duc să mă opereze pentru unghiile încarnate. Sunt curioasă la cate zile trebuie să mă duc ca să îmi schimbe pansamentul?
Salut,TPU eu am varicela si aseara am dormit fara tricou si sau cam facut bubitele cam mov asa are ceva sunt in a 4 zi si cat durează?
Samponul Dercos m- a scapat complet de matreata cam un an de zile pana cand a aparut iar din ce in ce mai mult si am scalpul chiar mai rau ca inainte sa incep sa folosesc dercos si nu stiu cum sa scap ...? (mai mult)
Salutare, am fost la o consultatie la Urologie, Doctorul mi- a prescris niste medicamente de luat : Tavanic, Uroforte si metronidazol 500 mg. In acelasi timp, Marti o sa vin cu probe pentru a vedea...? (mai mult)
Cum v-ați simțit după ce ați donat sânge? Ce alimente ar trebui consumate după ce donezi sânge?
Cine știe, medicul de familie dă rețetă cu perscripția expirată dacă ai mai puțin de 40 de ani?
Se poate face cancer de piele de la o cauterizare a unei unghii incarnate? Întreb, pentru că am probleme cu unghiile incarnate iar doctorul mi-a spus că trebuie să îmi cauterizare acolo
Buna, ce vitamine recomandați pentru a fii mai energică, piele frumoasa, corp sanatos?
Salut, este cineva vaccinat de covid? Aveți ceva simptome? Unii se plâng ca după vaccin au făcut cancer, probleme cu plămânii, cheaguri de sange. Oare sa fie adevărat?
Ce analize trebuie făcute înainte de angajare pentru lucrător în bucătărie?
Am o intrebare. Am probleme cu ambele unghii mari de la picioare și în caz că doctorul decide să mi le scoată în aceeași zi și îmi face anestezie la ambele degete aș dori să știu dacă este...? (mai mult)
Pot lua Anghirol dacă urmez tratament cu antibiotic?
După câți ani se dă nelimitat la o scrisoare medicală?
Pot muri de la o supradoză de pastile sau rămân paralizat?
Buna, de mai bine de o luna am o problema mai ales dimineata cand ma dau jos din pat imi creste pulsul pana la 160 daca ma pun inapoi coboara, la cardiolog am fost nu mi.a gasit nimic doar era o suspiciune...? (mai mult)
Aveam puroi lângă unghia de la degetul mare de la picior și mi s- a spart bășica cu puroi. Ce trebuie să fac să nu se infecteze, trebuie să storc puroiul din acea zonă până iese tot sau să...? (mai mult)
Bună ziua. Am făcut un test de sarcina barza care afli rezultatul cu 6 zile înainte de venirea menstruației. În primele minute a ieșit doar o linie roșie. am lăsat testul deoparte peste câteva...? (mai mult)
Salut,TPU am varicelă de 3 zile si am niste mancarimi insuportabile si m-am scarpinat in cap si am facut cateva rani o sa rămână semne in cap?
Salut! Are cineva vreo recomandare de suc pe care sa l pot bea in loc de redbull cu caise si capsuni? E prea bun, nu ma mai satur de el dar incerc sa nu fac atac de cord. Nu caut critici, caut recomandari...? (mai mult)
Buna, a mai dat cineva reatestare ca asistent medical generalist/debutant? A fost greu, in special partea practica?
Buna. Chiar nu am nevoie sa ma judecati asa ca daca simtiti nevoia sa o faceti, abtineti- va. Simt o dependenta de calmantele pe care le iau. Ma gandesc aproape tot timpul la ele, cand se termina ...? (mai mult)
Fractură de radius fără deplasare trece și fără purtarea unui ghips sau unei atele?
Nu consum sare deloc și nici nu prea mănânc alimente care conțin sare cu excepția cărnii(dar nu mănânc zilnic carne), și din când în când cârnați, știu că sarea conține foarte mult sodiu...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare am întârziere de menstruație de 3 zile, luni am fost la urgente cu o problema, dacă eram însărcinată se afla la urgente prin analizele acelea, mulțumesc!
Salut! Ma confrunt cu dermatita seboreica. Știți cum pot scăpa de acesta "boală"?
Bună seara! Am 16 ani si încă nu m- am dezvatat de obiceiul acesta prost sa îmi rod unghiile.Astazi mi am ros unghia pana a ajuns la carne în interiorul unghiei și mi- a curs sange 15m incontinuu.S...? (mai mult)
Buna ziua! Am și eu o problema, daca mă puteți ajuta cu ceva sfaturi sau recomandări. Nu pot sa urinez in toaletele publice când sunt alte persoane in preajma mea, daca a întâmpinat cineva altfel...? (mai mult)
Cît costă o radiografie dentară 3D?, cine a avut experiență cunoașteți preț?
Salut, aseara am ajuns la Urgente din cauza unui reflux gastroesofagian, nu mai patisesm un episod de acesta de vreo 4 ani, fiind diagnosticat cu boala de reflux. Dureri abdominale, greata, arsuri...? (mai mult)
Am o venă umflată pe mâna stânga, se vede ieșită înafară. De la ce este asta, poate fi ceva grav?
Salut, TPU! Peste mai puțin de 2 luni voi susține examenul de bacalaureat.Sunt un elev foarte bun:la simularea națională am luat 9, 75 la istorie, și la logică 9, 85, deși ambii mei profesori...? (mai mult)
Salutare, cum este mai normal sa procedez cand ma duc la un control la Urolog? 1) Sa vin deja cu recoltarea? 2) Sa ma duc la consultatie si apoi sa vin cu recoltarea? Intrebarea mea este, ce...? (mai mult)
De la ce apare alveolita când se extrage o măsea? După cât timp apar acele dureri violente de la extragerea măselei? Ce se întâmplă dacă nu tratezi? Ce tratament se da?
Bună, tocmai îmi iese o măsea de minte am fost la medicul stomatolog și mi-a spus să folosesc apă de gură, oare va trece durerea?
A practicat cineva starea alfa din meditația lui Dan Seracu din autocontrol pas cu pas, poate provoca amețeli?
Pot dona sange si trombocite în aceeasi zii? Sau doar una? La trombocite, cati bani primești?
Buna TPU! Mă numesc Beatrice, am 20 de ani si sunt studenta la medicina. Daca mi- ați citit vechea întrebare, am acea problema cu senzația de la stomac si cu vânătăile. Uitasem sa specific ca ...? (mai mult)
Buna seara. Am si eu o problema de sanatate de cel putin 3 ani de zile, inainte nu aveam nicio problema cu gatul dar se pare inaintarea varstei aduc si probleme de sanatate, avand 28 de ani. Este ...? (mai mult)
Salutare TPU, am și eu o întrebare: avem și noi un bebeluș prematur, iar de curând a avut un fel de criză. A început să plângă foarte tare, fiind super nervos, iar după ce s- a liniștit...? (mai mult)
Salutare TPU! Mă numesc Beatrice, am 20 de ani si sunt studenta la medicina. De câteva luni am observat ca am o burta lăsată si uneori, am o senzație de nervi la stomac(nu stiu cum sa ii spun altfel)....? (mai mult)
Buna TPU! Dimineata după ce beau cafeaua incep sa casc foarte tare dar fără să- mi fie somn și am o stare de moleșeală timp de o ora aproximativ după dispar.Sa fie oare o scădere a glicemiei sau...? (mai mult)
Salut tuturor Azi dimineața am observat ca mi- a ieșit ceva lângă ochi (sclera) când desfac pleoapele larg se vede ca e acolo, este un fel de coș alb. Nu simt durere doar mâncărime, posibil ...? (mai mult)
Bună tuturor! Îmi poate spune și mie cineva ce crema este mai bună pentru ciuperca piciorului (tinea pedis) de tip mocasin reprezentând fisuri în talpă care este îngroșată și se decojeste? ...? (mai mult)
Am simțit o durere puternică în tâmpla stânga. Durerea a durat câteva secunde și după a încetat. Am băut și cola înainte, este posibil să fie de la asta? Este posibil să fi făcut accident...? (mai mult)
Salut, acum cateva luni mi- am facut un tatuaj pe umar si acum cateva zile mi- a iesit o alunita noua sub tatuaj, sa imi fac vreo grija? Again, nu a fost tatuat peste alunita, doar a aparut ea sub ...? (mai mult)
Medicul de familie dă rețetă cu perscripția de la spital expirată?
Câte zile ești internat la Nicolae Robănescu din București, dacă ai scolioză?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Twister09 întreabă:
linarkfts întreabă:
LisaJulie întreabă:
KarlLagerfeld întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.