Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 23 Aprilie 2025 sunt:
Bună! A comandat cineva de pe site ul aceskoom, tot văd reclame cu măsuțe de machiaj la prețuri foarte mici și nu știu dacă este sigur
Bună ziua! Unde aș putea găsi un încărcător de smartwatch Garmin Venu, în Romania, de acest tip? Nu aș grea să mă coste nici 50- 100 lei. USB normal + cealaltă parte, cu 4 pini. Vă...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune căști de gaming pe care le pot cumpăra cu 300 de lei?
Voi mâncați carne de miel de Paști? Cat costă kilogramul de miel in zona voastră?
Ce casti de gaming sunt bune intr-un buget de 300 de lei?
Am cumpărat ceva dintr- un magazin altex. Însă, pentru că nu e un produs bun vreau sa îl dau retur. Magazinul de unde l- am cumpărat nu am unul apropiat de mine. Însă, am un alt magazin altex...? (mai mult)
Salut! Am de trimis un colet pe fan curier, olx. Trebuie sa lipesc awb-ul pe colet sau asta o face curierul?
Salut! știe careva un site unde pot verifica un cod la o geantă Saint Laurent?
De ce toate produsele tip "brichete si accessorii brichete" de pe Emag nu se mai livreaza la easybox? Mai de mult am luat brichete si accesorii pentru Zippo care au venit la box, dar recent am vazut...? (mai mult)
Buna! Am luat anul trecut un tricou personalizat pentru cineva, iar acum o prietena vrea sa isi faca unul de pe acelasi site, insa nu mai stiu cum se numea. Tin minte ca la livrare a venit intr- o cutie...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/set- de- artizanat- roata- ceramica- 350w- 25cm- diametru- pedala- picior- 8- unelte- incluse- alb- swp6myxr3et/pd/DB00Q4YBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android ...? (mai mult)
Am cumpărat un produs de la farmacie, mai exact ceva pentru față ( ceva ser ) de la Roche- Posay. Am comandat produsul la o farmacie. Astăzi, am mers sa vad dacă a venit. Produsul a venit,...? (mai mult)
Pe comanda mea de pe shein arata ca este INCARCARE COMPLETA, ce inseamna?
Salutare, de ceva timp tot primesc acest mesaj cand comand ceva prin easyboxul din apropierea locului unde stau. "Easyboxul selectat este aglomerat insa l- am plasat in cel mai apropiat loc de acesta"...? (mai mult)
Care e cea mai buna bere din Romania?
Bună seara! Unde pot cumpăra mască venețiană în Timișoara? Am mâine nevoie
Recent am vrut sa comand ceva în rate de pe Emag, am completat procesul, iar la sfârșit am primit o notificare de pe aplicația BT, spunea ca trebuie sa plătesc 3.200 RON, este normal? Trebuie ...? (mai mult)
Bună,știe cineva unde pot găsi plapume și perne la saci sh?
As dori sa cumpăr și eu niște suplimente pentru ingrasare, sunt slăbuț, la 1.66 cm am 57 kg, si as dori niște suplimente/medicamente pentru a ma ajuta sa iau în greutate, va rog sa va abțineți...? (mai mult)
(MC Donald's) ce înseamnă jucărie HM opțional?
Buna! A comandat cineva de pe site-ul Kamenika și mă poate ajuta cu o părere despre seriozitatea acestui magazin online? Mulțumesc!
Ce adidasi sunt mai misto si merita cumpatati? Nike Air Force 1 black sau Nike Air Force 1 Mid black?
Salut. Vreau sa imi comand o pereche de adidasi de pe unfazed dar parintii mei nu trebuie sa afle pretul lor si nu am card sa dau comanda la easy box. Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa fac?
Bună ziua. Am făcut o comandă pe Trendyol, mi s-au luat banii, dar la secțiunea de comenzi nu-mi apare nimic și nici email de confirmare nu am primit. A pățit cineva așa ceva?
Buna! In cat timp ajunge o comanda de pe Victoria Secret, avand in vedere ca au reduceri mari si multe fete cumpara produse?
Salutare fratii mei., unde pot gasi si eu niste bacnote lei romanesti de recuzita? am tot cautati pe internet dar nu gasesc, poate stiti voi anumite siteuri sau persoane pe care le pot contacta si au...? (mai mult)
Bună ziua! Am dat o comandă și astazi dimineață imi aparea ca este in depozitul curierului iar acum este in tranzit.Se va livra astazi coletul sau trebuie să mai aștept?
Bună! A comandat cineva de pe Shein produse personalizate? Cam în cât timp vine comanda care conține astfel de produse?
Stiti un site serios care accepta sa vinzi un telefon am cautat pe flip si nu accepta modelul Samsung galaxy A10
Buna! Ați comandat de pe Paris xl? Daca da cum vi s-a parut? Sunt originale?
Salut! Am si eu o nedumerire, exista sansa, daca am cumparat un produs din altex cum ar fi un laptop cu garantie pot sa il repar in Germania dau funda.
Am comandat acum două zile ceva de pe eMAG și am anulat comanda și aștept de două zile să mi vină banii vreau să știu În cât timp îmi vor fi restituiți banii în cont
A cumpărat cineva bilete la concerte de pe iabilet.ro cu cardul? Dacă da cum se folosește? Se deschide doar biletele cu codul qar sau se deschide în format PDF?
Am comandat o consolă de pe OLX și am băgat AWB- ul pe site- ul fan curier ca să văd unde este pachetul si am văzut că a fost băgat în starea de tranzit ieri la Neamț iar acum la 9:47 acesta ...? (mai mult)
Pe voucherele SGR de la Profi scrie așa:pet,sticlă,doză,oțel,cum adică oțel?, există sticle de oțel?
Bună, știe cineva unde pot găsi capsule veev one la care nu îți trebuie sa fi majorat pentru a le cumpăra?
Buna fratilor, am o intrebare, daca se poate! Prietenul meu m- a intrebat de unde poate cumpara si el niste haine de la second hand sau haine bune pentru barbati si femei, dar mai mult in special...? (mai mult)
Bună! Pe Notino se poate plăti în rate cu cardul de cumpărături?
Există posibilitatea de comandă online de pe peek cloppenburg? A comandat cineva astfel?
Bună! Am făcut comandă pe Shein și la status scrie Bud, avionul ajunge la aeroportul de destinație. Cam în cât timp ajunge? Mulțumesc!
Salutare lume, am făcut un retur de pe shein de 57 de lei, când va primi returul îmi va restitui banii înapoi în cont, că am făcut alta comanda și trebuie să vina?
Salut, am cumpărat un TV din Auchan fizic, adică am fost la magazin la Auchan si am cumpărat un tv, in cat timp îl pot rambursa/returna? Nu mi place produsul și merge greu, merge cu lag, se misca...? (mai mult)
Bună seara. A comandat cineva de pe site ul meimei.ro? ???? Va mulțumesc pentru raspunsuri ????
Am făcut o comanda pe shein și am pus adresa greșită. Ieri am făcut comanda și azi cand vad este pusa alta adresa decât ceea la care trebuie sa îmi ajungă. A mai pățit careva asa ceva?...? (mai mult)
Mi- am comandat niște căști de pe eMAG, Bose Quietcomfort Ultra, dar sunt vândute de altcineva, nu de eMAG, de "Phyteoas" și sunt 1068 de lei. Vândute de eMAG costa 2200. Intrebarea e, sunt...? (mai mult)
Salutare, fraților, am și eu o întrebare daca se poate! Am in prieten care vrea să își cumpere de pe internet o bicicletă, Drop Bike adică Bicicleta pentru sosea, numai că nu știu cât...? (mai mult)
Am comandat un teve de 3700 lei un LG în rate cu cardul De la eMag prin Cargus urmează să se facă livrare în 2 zile, Nu pot sa îmi iau liber că sa îl ridic, pot să îl las pe fratele meu ...? (mai mult)
Dacă am șters awb-ul din aplicația Fan Courier înseamnă că am anulat awb-ul și ca curierul nu mai vine?
Am un colet la semday, cum pot face reclamație?
Buna ziua! Ce firma de adidasi au jumatati de masura? in afara de Adidas.Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
KarlLagerfeld întreabă:
RaYzen7 întreabă:
WilliamQoilung2024 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.