Probabil ai in vedere in primul rand exemplul cu energia nucleara. Asta ar fi cel mai concludent, dupa parerea mea. Pe cat e de benefica, pe atat este si distructiva. Dar chiar si internetul are partea lui rea. Ne face robi, nu vezi? Sau dependenti, mai corect. De ce lucrurile se prezinta astfel? Stii cum a zis poetul: Nu cerceta aceste legi. La intrebarea "de ce" se raspunde cel mai greu, daca cumva se poate raspunde. De ce existam? Poti sa raspunzi? Nu. De ce exista universul, cand se putea si sa nu existe nimic? De ce iubim? Ce ne impulsioneaza sa facem ce este drept? Si multe altele. Si atunci, daca nu gasim raspunsuri, ce trebuie sa facem? Sa luam lucrurile asa cum sunt.
Pentru ca asta e yng si yang nu exista un inceput sau un sfarsit decat modul de percepere al unor lucruri te face sa zici asta apropo de perfectul tau care tot asa e adica nimic nu i perfect
Da sa zicem din punctul asta de vedere dar cand te gandesti ca am avut de exploatat pamantul deci poluat pentru a scoate materialele de din care sunt facute si folosim energie ca sa le putem folosi adica ce vrea sa zic e ca pana la urma nimic nu e 100 la suta perfect dar daca tot mi ai raspuns de fapt ti ai raspuns tie prin ce ai zis mai sus nu mai inteleg rostul intrebarii?
Pentru ca noi nu ar fi trebuit sa existam si natura e simpla, o schimbi? te schimba, de obicei schimbarile facute de om fac rau naturii, asa ca natura face rau omului, folosindu-se de propriile lui descoperiri.
M am gandit logic si drept sa ti spun n am gasit un raspuns rational poate ai u o logica mai buna? materia nu a aparut asa din nimic a aparut din energie e demonstrat stiintific ca si un spatiu vid absolu cu nimic inauntru nici un atom ori altceva are energie deci nu stiu catre ce naiba bati...
Nu te-ai gandit foarte logic.
Pai daca materia a aparut din "senin", apoi s-au format stele, apoi alta materie, apoi alte stele si planete, daca ceva a prins viata, ar fi trebuit sa gandeasca? Nu. Deci, noi n-ar fi trebuit sa existam.
Mai gandeste-te la ce am zis.
Ok e intamplare dar mosule noi suntem una cu natura in caz ca nu intelegi ia o si u simplu asa cum o eruptie vulcanica a distrus orasul Pompeii asa si noi putem si am distrus orase intregi in razboaie noi suntem natura nu stiu dar nu cred ca te ai gandit prea mult inainte sa vorbesti
Mereu cand unii nu inteleg ce zic o dau in chestii de genul "dar nu cred ca te ai gandit prea mult inainte sa vorbesti". Oamenii nu pot distruge in ani ce distruge natura intr-o zi, si eu exact asta ziceam, ca suntem parte din natura. Gandeste ce citesti.
App, oamenii distrug orase, 2 vulcani distrug planeta intr-o zi.
Perfectiunea este inexistenta, perfect este un termen folosit de om pentru a clasifica lucrurile care ii sadisfac cerintele intr-un mod mai ridicat.
''Atat de perfecta, insa ii lipsea un defect''
In primul rand nu are logica textul tau, inventiile omului nu reprezinta un beneficiu, ele sunt un beneficiu, n-ai cum sa dispui dupa urma la ceva, este impropriu spus. Ai gresit din start cand ai spus ca omul nu este perfect. Ba este perfect, are cele mai puternice arme pentru a supravietui, are memorie, are viziune si invata repede, se adapteaza foarte repede. La ce te referi cand spui "la ce ii apartine?".
Nimic in lume nu e perfect, si inventiile omului aduc efecte pozitive si efecte negative deoarece asta este decursul lumii totul este in balanta, raul cu binele
3XILIUM întreabă: