Aww,how cute!
Uite ce-i... oamenii ce nu pot suporta etichetele nu sunt oameni puternici.Si ce face Vlad cu oamenii care n-au o farama de stare de spirit, in asa fel incat sa contracareze etichetele? Intrebare retorica.
Etichetele trebuie sa existe.Tocmai pentru ca-i scot din joc p-aia care nu sunt suficient de puternici sa faca crash test-ul cu viermuiala existenta sistematic, parca mai acut acum, dintotdeauna.
Raspunsul perfect la etichetele puse de retarzi de la scoala/liceu si bullying continuu? Acelasi lucru care s-a intamplat la Virginia Tech, cand un asiatic nervos a matrasit 28 de oameni,parca.
Raspuns la cei doi homeless din videoclipuri? Get a job already! Si nici n-ar fi greu,daca cineva ar realiza ca depresia e cea mai inutila dar si contraproductiva stare in care te poti abandona.
Raspuns pentru bullying-ul generat de rasa, frizura, comportament, pasiuni, vestimentatie? Virgina Tech.Sau Columbine, daca vrea cineva sa diversific.Acolo au fost curatati doar 9.
Mie imi place, sincer, sa fiu etichetat.Asta pentru ca mi se rupe in general,de parerea celorlalti si orice om nu face asta, e, in opinia mea, un om slab, tocmai pentru ca isi intareste convingerile despre sine sau isi formeaza unele dirijat de opinia generala.Vax! Nu,n-ar fi bine,pentru ca prin etichete eliminam panselutele care,cum s-ar spune,can't stand up for themselves.
E gras,nu o sa-i spun plinut,dolofan sau voinic,o sa-i spun sa lase dracu hambargaul,sa-si ia o bicla, nefiind prea scumpa si sa alerge dimineata.Da' nu, trebuie sa fiu umanist si marxist, sa il primesc ca pe un frate al meu, desi are 220 de kile si se simte bine in osanza si colesterolul lui!
E o retarda care a turnat cinci plozi ca asa ii spune religia ca e bine,ii dau in cap cu citatul din Rousseau (ala cu blestemul si binecuvantarea) si ii expediez plozii la asistenti sociali,nu inainte s-o acuz de iresponsabilitate cronica.
E ginger? No,seriously, ce-i asa rau cu gingerii?
E idiot? Nu ma voi feri sa i-o spun si sa i-o flutur prin fata, cu ostentatie.
Ma faci sa imi aduc aminte fanii lui Amanda Todd, marele "martir" anti-bullying si anti-etichete, care nu s-a sfiit sa se comporte ca ultima boarfa de pe la 11-12 ani si tot ea sa pice drept ingeras martir, neinteles.
MERGI SAU CRAPA, SOLDAT!
Cu respect, cineva care a fost etichetat de la 5-6 ani,pe motiv ca era "sasait" si "taran",si in generala,si din cauza ca nu prefera s-o arda ca cei de varsta lui,si pentru ca nu prefera s-o arda obedient si ascultator,din niciun pdv. Obisnuieste-te,nu milita,ca militezi in stil Don Quijote,daca e acut, razbuna-te, daca nu, razbuna-te iar, dar nu la o foarte mare anvergura.
Te-ai pierdut în detalii şi tu...
- http://youtu.be/fn4JPGGzftU
- http://youtu.be/xVO0EGnXKpI
Take a step back and try to see the big picture.
I do see the big picture.Labellingul e de porc, daca nu-s borcane sau haine in afacere.Insa,de ce sa ne luptam pentru eradicarea etichetelor intr-un mod pasnic,ce nu trezeste multi,cand putem sa raspundem in cel mai concludent mod, prin razbunari crunte, care sa puna "the exclamation point"? Nu ne limitam, doar scoatem fie clacarea celui etichetat, fie il motivam.Se cerne treaba.Si la etichetare nu se raspunde cu campanii dragutele, video-uri cu ginger solidarity, se raspunde prompt.Sa ma scuzi ca-s prea radical si consider ca solutia e in contra-actiune, cand de fapt, in multe cazuri, chiar e.
http://www.youtube.com/watch?v=Y7NVxAMQn_I&feature=relmfu
Ok, ce propui mai exact?
Cam aşa ceva?
http://youtu.be/geq4MHsoH4Y
Să tratăm Bullying cu o doză şi mai mare şi agresivă de Bullying? Şi unde ajungem? La război mondial...sau tiranie?
Eu propun sa pui mai putin pret pe parerile altora. Nu zic sa devii 100% nesimtita, dar de aici si pana la a milita impotriva etichetelor...
Spre exemplu, pe mine nu ma deranjeaza ca x sau y au impresia despre mine ca sunt un taran prost si needucat. Eu oricum stiu adevarul si oricum nu dau 2 lei pe ce crede x sau y.
Nici daca as avea un handicap (locomotor sa zicem) si lumea s-ar uita la mine ca la felu 14 tot n-as fi prea afectat. I-as trata cu nesimtire.
Inca nu te-ai prins ca NU merita sa investesti in oameni?
"Eu, eu, eu, eu..."
Ce ar fi să fii mai puţin egoist şi să te gândeşti şi la alţii?
(Nu toţi au trecut de vârsta pubertăţii...şi sunt atât de slabi încât se droghează ca să nu simtă nimic.)
Aici nu este vorba despre mine sau despre tine, ci despre problema la modul general...care pare să-ţi fi scăpat în totalitate.
Mie imi place tipul.Graba idioata trebuie pedepsita, atunci cand cineva arunca ceva pe jos doar "pentru ca nu are timp" sa il arunce la cos.La fel si comportamentul idiot sau cel promiscuos trebuiesc, de exemplu, drastic pedepsite.Astea fiind alte doua flageluri, de asta data reale, ale lumii moderne.
Sa fim clari, "bullying" este violenta nejusiticata. Vrei sa spui ca daca un pusti de 13-14 e batut zilnic la scoala,pe motiv ca nu le place colegilor fata lui, acel pusti n-ar fi justificat in actiunea sa de a-i gauri pe toti intr-un moment minunat de razbunare purificatoare? Ah, am uitat, are atunci grave probleme psihice, potrivit a 99% din oameni,inclusiv tu,cea cu "opriti etichetarile,etichetarile e de porc ". Bullying-ul se delimiteaza clar de acte facute,totusi,in acelasi mod,deliberat, dar ca raspuns.
Ajungem intr-o societate unde se stie de frica si, daca vrei, de ratiune.E rational ca un copil ca cel din cazul prezentat de mine sa se bage intr-un colt si sa se "roage" pentru incetarea etichetarilor? Nu, e rational sa-i capaceasca pe diavolii aceia infatuati pana le ies fitele din cap.Hai,ca am pastrat varianta soft ca razbunare!
Cine nu rezista la etichetare e prea moale.Acum eu daca ti-as zice ca esti ipocrita,ai zice ca te etichetez inconstient,de parca nu ai fi fost tu cea care,pe cealalta pagina de raspunsuri,i-ai zis lui Wooden (citind,biensur,pe diagonala) ca n-ar fi in stare sa creasca plozi, deoarece le-ar da o "educatie" devianta si alterata.O fi asa, bre, dar nu uita ca oricat militezi tu pentru oprirea etichetelor, etichetezi constant.Pentru ca sunt remarci ce tin de personalitati si individualisme.Iar cat timp orice om nu va fi leguma dpdv cerebral,va face remarci si comentarii asupra celor din jurul sau, inclusiv etichete.E ca si cum ai incerca sa opresti Apocalipsa, sa zicem.
Ma repet, cuvintele astea vin de la o persoana ce pentru anumite chestii, a avut cam mereu 50% sustinere, 50% etichetari grabite,inconstiente,care totusi nu m-au afectat,si care,pentru anumite chestii, a fost mai mereu oarecum ostracizat si etichetat, pe motiv c-ar fi deplasate sau "nepotrivite".Sau, desigur, c-as avea probleme de adaptare.
Mingea e mereu in terenul celor etichetati.Si este eronat,complet neproductiv sa ii sfatuiesti sa adopte atitudinea de panselute, sa lupte impotriva etichetarilor prin campanii dragutele s.a.m.d. Cum mingea e in terenul lor, let's play some ball! Reciprocitati in atacuri si se rezolva treaba, nimeni nu se supara, nimeni nu jubileaza.
''The road of life is rocky and you may stumble too,
So while you point your fingers someone else is judging you''
Bob Marley - Could You Be Loved
Asta apropo de cei ce eticheteaza
Asta este una din campaniile ălea pe care eu le urăsc din ficaţi. Să spun şi de ce.
Mai întâi, să stabilim genul de oameni care se regăsesc în ele. Deci,se presupune că cei apropiaţi te cunosc şi nu-ţi pun etichete. Mai rămân străinii. Dar cât de mult contează părerea unui străin despre tine? Deci, cei care cred în astfel de campanii, sunt oamenii ăia atât de superficiali, încât sunt afectaţi şi de părerile străinilor.
Bun,acum că am stabilit că cei care pun botul la etichete sunt nişte oameni supţi de orice urmă de viaţă, să-ţi spun şi de ce chestiile ăstea nu duc nicăieri.
M-am uitat la primul filmuleţ, ăla cu cerşetorul căruia i se pun etichete, fără să-i şti nimeni de fapt povestea. Acum vine întrebarea mea. Cui îi pasă de povestea lui? Tu stai cu mâna întinsă la mine şi aştepţi să-ţi pun un ban. Eu am drptul să te judec, deoarece tu nu oferi nimic în schimb, deci chestia asta încurajează şi cerşetoria. Clipul e oricum o panaramă, mă aşteptam ca până la final să arate şi din ce cauză ăla a ajuns aşa, ca să dea şi o explicaţie de ce nu-i bine să etichetezi. Dar ei s-au mulţumit să spună doar că nu-i bine să etichetezi şi atât, fără argumente, ca şi cum ştiu ei mai bine decât mine, au gândit ei situaţia pe toate părţile şi în locul meu. Iar eu aş putea să-l iau drept o jignire la adresa mea, pentru că nu suport când cineva îmi serveşte pe tavă chestii deja gândite, fără să-mi explice clar cum a ajuns el la concluzia asta, făcându-mă indirect idiot.
Ok, există posibilitatea ca acel cerşetor să fi avut pur şi simplu ultra-ghinion sau să fi ajuns aşa din cauza altcuiva (situaţii de 1 la 1000). De ce aş sta să mă gândesc şi să-i analizez problema? Am alte chestii mai importante de făcut. Deci, din start îi pui o etichetă. Şi cum spuneam, el poate fi excepţia, acel 1 din 1000, dar cum pot fi sigur de asta? Nu pot. Este ca şi cum eu ţi-aş oferi 10 pahare cu băutura ta preferată, dar înainte de asta îţi spun că în 9 din ele m-am pişat. Ai mai bea? Da, sunt şanse să-l nimereşti pe ăla bun, dar probabil nu vrei să rişti, deci nu mai bei. Cam aşa stă treaba şi cu cerşetorii ăştia care sunt etichetaţi. Iar dacă este să le asculţi povestea la fiecare, din punctul lor de vedere, niciunul nu a ajuns aşa din cauza lui.
Las cerşetorii, vin cu alt exemplu. Cum poţi să nu-l etichetezi pe unul care tocmai trece pe lângă tine, se vede după burta şi şunca de pe ceafă că nu a muncit o zi în viaţa lui, dar sprijină ultimul model de BMW, are lanţ de aur la gât mai gros decât Titanicul la ancoră, scuipă sămânţă exact pe traiectoria pe care te afli tu, iar când trece pe lângă tine îţi arde şi-o palmă la fund după care te întreabă de numărul de telefon. Poţi sa nu-l etichetezi pe ăsta? Iar dacă există cineva care totuşi îi găseşte o scuză să nu-i pună etichetă e clar cel mai cretin om din univers.
Etichetele sunt bune, într-o oarecare măsură. Mai şterg din pupincurism...mai ales atunci când sunt plasate cu un gram de adevăr pe ele. Nu-i bine nici să se ajungă la amabilitatea aia greţoasă, unde toată lumea este prieten cu toată lumea, toţi spun vorbe drăguţe şi nimeni nu judecă pe nimeni. Iar atunci când sunt plasate doar de dragul de a jigni...sunt absolut inofensive, sau aşa ar trebui să fie pentru un om normal. Nu poţi jigni o anorexică spunându-i că-i grasă.
Tu ai dreptul să-mi pui etichetă, eu am dreptul să nu-mi pese.
Woodenpints91, valabil şi pentru tine (ceea ce am postat mai sus).
Încearcă să vezi imaginea de ansamblu! Te pierzi în detalii prea mult, cauţi scuze pentru nevoia(/plăcerea) ta de a eticheta (stai liniştit, toţi o avem, mai mult sau mai puţin. nu e nevoie să te justifici) şi îţi scapă partea pozitivă a întregului proces de...dezetichetare.
Take a step back and try to see the big picture.
Îţi dai seama că ce ai spus tu, poate fi aplicat şi pentru cei care etichetează pozitiv unele persoane.
Observ că tot ce-i pe aici, este doar împotriva etichetelor negative...nu ar trebui să fie campanii care să spună stop şi etichetelor pozitive? Spun asta, deoarece nici etichetele pozitive nu-s puse pe merit de cele mai multe ori.
Oricum, prefer să nu-mi bat capul cu asta, evoluţia mea ocolind flexibilitatea.
Este vorba despre toate etichetele, dar MAI ALES despre cele negative, pentru că de cele mai multe ori ele fac cel mai mult rău.
P.S. http://www.tpu.ro/......nare-ca-o/
O etichetă negativă face rau atunci când conţine mult adevăr. Cu cât mai mult adevăr conţine, cu atât afectează mai mult. Şi nu văd de ce ar trebui ca lumea să se abţină de la a spune adevărul.
Etichetele false, ca cele despre care mi-ai vorbit tu, sunt absolut inofensive, atâta timp cât cel etichetat ştie că nu-i aşa. Iar cine este afectat şi de etichetele care nu au legătură cu realitatea, este un om idiot şi nimănui nu-i pasa dacă suferă sau nu.
Cred că ai luat o decizie bună când ai ales să nu faci copii.
Sunt de parere ca etichetele sunt cel mai josnic mod de "alintare" si nu le folosesc nici macar in gluma. Pentru mine etichetele au devenit insa o latura a vietii mele in societate, ca sa spun asa. Nu personalitatea, ci aspectul meu mi-a adus cateve etichete sau porecle, exprimari jalnice ale colegilor mei care nu au curajul de a se ridica la nivelul meu. Chiar daca uneori devin mult mai mult decat insuportabile, reusesc sa le fac fata, chiar m-am obisnuit cu ele si nu ma deranjaja atat de tare.
Chiar daca acum unii au hobby-ul de a eticheta anumite grupuri, de a le porecli in fel si chip, dupa bunul lor plac, eu nu o fac. Poate din cauza pentru ca stiu ca oricat ai nega, doare sa fii etichetat intr-un anume fel, poate din cauza ca am bunul simt de a tacea in loc sa vorbes, dar eu nu etichetez. Mi se pare josnic, ridicol si lipsit de etica a critica pe cineva si a-l eticheta doar pentru ca este diferit si poate chiar unic.
Este insa doar parerea mea?
Nu avem ce face, cu cat ne opunem mai mult cu atat mai mult inrautatim situatia.
Zici?
- http://youtu.be/fn4JPGGzftU
Despre individualitate şi flexibilitate...
- http://youtu.be/xVO0EGnXKpI
Evoluţia înseamnă schimbare, dezvoltare, transformare... Plasându-ne într-o anumită categorie, etichetându-ne, de cele mai multe ori ne privăm de această evoluţie, de flexibilitate, de libertate. Ne punem singuri piedici, bariere; devenim închişi la minte, limitaţi.
Cam la fel se întâmplă şi cu cei pe care îi etichetăm. Îi încătuşăm în aşteptările şi prejudecăţile noastre, uitând că fiecare om îşi are propria sa individualitate, este mult mai complex şi multilateral decât poate părea la prima vedere şi se află în continuă schimbare.
Ar trebui să ne dezvoltăm precum dorim, fără constrângeri şi limitări (inutile/abuzive), să fim noi înşine şi nu cine vor alţii să fim.
- http://youtu.be/xBQ8hail8Ok
Este valabil şi pentru România, şi pentru orice tip de societate. În loc să ne batem din cauza etichetelor, dezbinându-ne şi stopând/încetinind progresul, putem să ne păstrăm individualitatea şi totodată să fim uniţi, să luptăm pentru un scop comun.
Nu crezi?
Adevarat graiesti
Intotdeauna cei mai rationali vor avea de suferit din cauza acestor stereotipuri care se limiteaza la idealuri marunte si merg mai mult pe instinct decat pe imaginatie si ratiune.
OFFFFFF
Idioata si specia asta umana! (parerea mea)
Stii...e acel instinct de a-l domina pe cel de langa tine, de a arata ca tu esti ala mare si puternic. Asta e un instinct pe care il avem ince de la inceput (cel mia probabil, nu am fost acolo).
Etichetele sunt un mijloc de a-l pune pe altu in banca lui. Mie mi s-au pus multe etichete (suficente) si recunosc ca si eu am pus altora (stiu ca nu e frumos).
Instinctul ne face sa fim ceea ce suntem si nu o sa scapam de el indiferent ce vom face.
Pana sa ne punem etichete, ne-am omorat intre noi cu milioanele, am distrus sute, poate mii de specii de animale si altele urmeaza.
Daca te-ai uitat la un documentar cu animale, ai vazut ca fiecare isi stie locul ierarhic doar pentru ca cel mai puternic le aminteste mereu ca el e sefu, asa e si la noi.
Suntem niste animale care au ucis milioane din propria specie si zeci de milioane din alte specii.
Astept un comm, cu parerea ta.
Mulţumesc pentru răspuns, minor16.
Astăzi nu mai am energie ca să comentez, dar îţi las un indiciu.
http://youtu.be/tm5U8Sbevnk
Stii cum e aici? Intotdeauna o sa se gaseasca unii mai cu mot si oricat ai incerca sa nu-i judeci/etichetezi pe altii, o sa incepi sa faci exact asta, chiar daca n-o spui, pentru ca rabdarea ta are limite, si de la cativa, o sa faci la fel cu cei care iti par la fel, ca sa te aperi.
Ma uitam azi la imaginea asta http://www.facebook.com/....../photo.php si ma gandeam ca are dreptate, dar daca ar fi asa, din cei care ar primi ceva, for free, unii o sa fie recunoscatori, altii nu, o sa inceapa sa profite, si la un moment dat te saturi sa fii luat de prost.
Si da, cuvintele doboara, chiar daca 10 persoane ii spun cuiva ca e frumoasa, ajunge ca una sa-i spuna ca e urata pentru a se vedea urata, si totusi, aruncam cuvinte urate in stanga si in dreapta. E plin de oameni ipocriti, tocmai am pus o eticheta pe multi, insa asa e. O persoana care judecata tot ce prinde prin jur, cand e judecata face pe victima, singura din poveste, si tot nu se potoleste.
Nimanui nu-i place sa fie etichetat, asta este cert, insa, paradoxal fiecare o face la un moment dat.
Consider ca etichetele limiteaza pe cei care le pun, care le atribuie altora, fiindca le deschid o mica arie de prejudecati asupra persoanei vizate. Persoana in cauza nu consider a fi limitata fiindca preconceptiile vin din afara. Inferioritatea se resimte asupra celui care pune eticheta nefiind in stare sa gandeasca, sa patrunda esenta celui pe care la "definit".
Nu putem decat sa incercam sa reducem numarul de "adjective" pe care le plasam, fiindca de stopat in totalitate nu cred ca este posibil fiind in noi aceasta nevoie(zic eu) de a arata inferioritatea altuia, de a o defini in termeni tipici consacrati, pentru a ne simti superioritatea(falsa de altfel).
De acord, Mihai.
Dar spui că limitați sunt doar cei care îi etichetează pe ceilalți. Oare?
- http://youtu.be/o7nxbULcaH4
- http://youtu.be/TquuoxQp_Fw
- http://youtu.be/fxNGI4lSBQQ
Nu cred ca ne place sa fim etichetati, in special negativ dar, exact cum ai spus etichetele sint doar stereotipuri create de societate. E o forma de aparare a ei si unii au profitat din plin de ea ducind-o mai departe si ajungind sa o foloseasca abuziv.
Totul tine de bun simt si de toleranta si cred ca de multe ori aceasta etichetare e benefica daca e nascuta din experiente sociale comune. Ne impiedica, sa zic asa, sa intram in anumite conflicte cu persoane care prin comportamentul sau actiunile lor pot dauna societatii.
E foarte trist cind se abuzeaza de aceasta forma de aparare si de cele mai multe ori este folosita ca arma, de multe ori eficienta.
Foarte interesant și punctul atins de tine, Filosoficus.
Tind să-ți dau dreptate. Într-adevăr, eticheta poate fi și o formă de apărare...pentru cei care etichetează negativ, nu și pentru cei etichetați. Dar în unele cazuri poate chiar este prețul care merită plătit, binele majorității fiind mai important (mă refer în special la criminali și la toți cei care cu adevărat merită să le fie atașate anumite etichete, mai dure, care să funcționeze pentru ceilalți ca un semnal de alarmă).
Însă, din păcate, extrem de des se face abuz și eticheta în loc să fie doar un mijloc de apărare, este folosită pe post de armă și se transformă totodată într-o metodă de manipulare...negativă.
Port în paralel o conversație foarte interesantă și aici (poate ni te alături): http://www.tpu.ro/......imgur-com/
Din punctul meu de vedere "etichetele" se pun fie din frustrari personale, fie din ignoranta.
Chiar am vazut o emisiune recent in care se dezbatea asa ceva. Cei care crtiticau negrii sau grasii sau ma rog. orice alta categorie, au fost pusi sa traiasca o zi ca cel pe care il eticheteaza negativ. Majoritatea au avut niste revelatii impresionante. De obicei critici pentru ca tu nu stii cum e.
Sau mai sunt cazurile in care invidia este atat de mare incat iese ca frustrare la suprafata sub forma de etichete negative.
Nu o sa fiu ipocrita sa spun ca eu nu am facut asta cand eram mai mica si mai snoaba. Dar trecand prin maturitate am invatat sa nu mai judec pe nimeni dupa aparente.
Evident tine si de educatie si cei sapte ani de acasa. 2 aspecte care din pacate devin pe cale de disparitie.
Orice om eticeteaza pe cineva dupa rasa,sex,varsta,nationalitate,religie etc
personal ma bucur sa inatarnesc ateii, oamenii educati, oamenii care gandesc, oamenii care vorbesc sincer, oamenii hotarati care stiu ce vor, imi face placere sa dialoghez cu un ateu decat cu un crestin ma simt mai fericit cand sunt in mijlocul lor
Dar vezi tu, ray, în acest fel, pe lângă faptul că îi discriminezi pe alții, mergi pe niște stereotipuri (atei = "oamenii educati, oamenii care gandesc, oamenii care vorbesc sincer, oamenii hotarati care stiu ce vor"), uitând că nu toți sunt așa.
Iar etichetându-te, îți creezi o falsă impresie că, doar prin simplul fapt că aparții unui grup, îți însușești toate calități care se obișnuiește să se creadă că îl caracterizează.
Acel "ateu" te face să te simți superior, deși...e o himeră.
Poate nu toti sunt asa dar majoritatea asa sunt bine ateii din strainitate recunosc ca sunt rasist urasc Romania, daca as putea acum as pleca oriunde departe de tara asta blestemata
Nu îmi place să fiu etichetat dar când se întâmplă să fiu etichetat acele etichete nu se lipesc. Chiar dacă ele tind să scoată în evidenţă defectele mele, mie nu îmi pasă pentru că ştiu că cei care le folosesc o fac pentru că sunt slabi şi se leagă de aspectele mele negative ca să se pună în o sferă pozitivă. Etichetele pozitive le folosesc în anularea celor negative şî uite aşa sunt neutru.
Foarte bine.
Dar când e vorba de a-i eticheta pe ceilalți? Crezi că ei (toți) au tăria ta de caracter, ca să nu rămână influențați negativ? (e o întrebare pe care mi-o adresez și mie)
Nu, probabil ca nu dar incerc sa imi ajut aproapele. Taria de caracter o pot insufla si altura daca doresc. Si pentru ca stiu cum e sa fi etichetat "imi pierd timpul" si cu ajutorul altora si asa imi fac prieteni sau cel putin o sa ma aprecieze mai mult pentru ceea ce sunt. Eu nu etichetez . Eticheta este deja pusa pentru fiecare din noi din pacate. Adica o sa se gaseasca mereu cineva care sa o puna si sa o evidentieze. Eu le stiu dar nu le evidentiez si asa nu ranesc pe nimeni.
In concluzie nu pun etichete, le stiu si ii ajut pe cei etichetati.
Bravo!
Nici nu sti cat imi doresc ca si pentru cei care stau in strada sa aiba o viata normala... da pentru ca nici noi nu mai putem trai cum trebuie pe ei cine sa-i ajute?
criza asta nu-s ce este cu ea
daca s-ar lua toti bani din pancele guvernatorilor, 50% din oameni aflati pe strazi ar avea unde sa locueasca
dar... nu poti face nimic
toata lumea este indiferenta...
Să-mi fie cu iertare, probabil proasta mea exprimare este de vină, dar nu acesta este subiectul (principal) abordat în întrebare.
Despre etichetare ce părere aveți?
Paii...
un mijloc fff prost de a caracteriza un om
Chiar unei colege de-ale mele i se intampla asdta zilnic.e groaznic.ar trebui sa ne acceptam toti asa cum suntem!
RockLegend întreabă:
DragosConstantin întreabă: