| alex_4322 a întrebat:

Care este cel mai bun Antivirus free?

Răspuns Câştigător
| gogukiseleff a răspuns:

Eu cred ca AVIRA free edition este foarte bun. Din pacate nu e la fel de bun ca un antivirus pe bani, dar e clar mai bun ca AVG. http://www.avira.com/en/pages/index.php

25 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Avast e bun dar fazai ca trebuie sa ai un sistem de operare calumea, el e puternic si cam roade windowsul daca nu e unul calumea, il recomad cit timp l-am avut nu mam infectat miciodata pina am bagat avira, e bun si el dar nu la fel ca si avast, intr-o seara am download de pe aplexdc++ niste colinde care erau virusate rau si nici macar nu ia vazut ca sa ma atentioneze, am scapat doar cu formatare!

| wizard_cristi a răspuns:

AVG-ul Free Edition este bun dar mai are scapari ca orice antivirus free. Este mai bine sa-ti cumperi unul pentru ca sunt mult mai sigure. Totusi, daca nu vrei sa dai bani pe un antivirus cea mai buna recomandare ramane AVG-ul. Navigheaza safe!

Răspuns utilizator avertizat
| AlinaBulina a răspuns:

AVG Free Edition e ok.

| pepino a răspuns:

Nu uita ca si Windows are un "Firewall" integrat, care, daca este activat, e ca un scut impotriva virusilor. Pe langa acesta exista si "Avira AntiVir Personal - Free", care mi-a facut excelente servicii, de cand il utilizez nu am mai avut probleme cu virusii. Important e sa fie configurat corect si sa i se dea posibilitatea sa se actualizeze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AVG-ul Free Edition

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu recomand Bitdefender AV Free, il gasesti aici : http://www.bitdefender.ro/PRODUCT-14-ro--BitDefender-Free-Edition.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nod32

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kasperski

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca cel mai bun antiirus este AVG Free Edition

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca AVG Free Edition este un anti virus excelent nu numai ca iti arata cand ai virusi dar tii sterge el automat si iti aarata pe care pagini e sigur ca nu iei virusi multi spun ca AVG nu este de folos dar se inseala! Asta e parerea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avast este mult deasupra celorlalti antivirusi free, nu o spun degeaba, informati-va de providerele pe care le are in plus fata de celelalte precum Anti-spam, Instant messaging, Internet Shiled, Script Bloker.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avast

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avira si apropo pepino firewall-ul din windows nu e bun de nimic crede-ma ca e total depasit, incearca un firewall ca lumea si free cum ar fi sygate personal firewall.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun antivirus cred ca este nod 32

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nod32

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca toate sunt bune in felul lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avira avg nod 32 iar avast JAF

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun antivirus free e probabil avast (versiunea free).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AVG FREE slujeste bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun antivirus este avast

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avast il am de 2 ani, ruleaza perfect

| efpies a răspuns:

Nu exista cel mai bun anti-virus.Cel mai bine este sa ai un program firewall!

| Costyzzz a răspuns:

Cel mai bun antivirus free este cu siguranta Dr. Web! Nu se instaleaza, decat cand ai nevoie sa scanezi

| rudi a răspuns:

Eu as alege tot Bitdefender.

Întrebări similare